Mamici norocoase sept-oct .2008 cap. 55

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

scuze.... si la redoute au etichetele lipite, de fapt este o stampila in interiorul hainutei... nu citisem tot...

23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

piolica eu pana acum cd ai spus tu nici nu stiam ca exista body cu etichete lipite
eu am un copil deja mare si de cd e mic are numai haine cu etichete cusute
cd a crescut suficient de mare sa vbeasca le-am taiat/descusut pe cele de care imi spunea ca il deranjeaza
dar in rest nici nu mi-a trecut prin cap

23+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0& view=1& page=1& sort_order=0& albumsperpage=& navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

freshanana- stai linistita ca nici eu nu stiam, am vazut pe site-urile astea franceze si m-am gindit sa va spun.
si chiar asa scriu - pentru confortul copilului eticheta e lipita sau e stampilata...

23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

pe la redoute verificati sa scrie chestia asta:
Pour le bien-être de bébé, l'étiquette cousue est remplacée par un tampon imprimé à l'intérieur de chaque vêtement COTON BIO.

asta o sa gasiti in rubrica En savoir plus si este in josul paginii fiecarui articol.

ei spun ca pe toate produsele coton bio etichetele sint in forma de stampila.

23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Gata? ati inceput in forta cumparaturile vad! Eu ma mai abtin un pic, ii voi lua fetitei niste body-uri cu maneca scurta, multe si colorate, ca va fi cald la inceputul lui septembrie cand se va naste ea si pijamalutele intregi cu piciorus, manecute si botosei inclusi vor fi prea calduroase pentru ea atunci. Asa ca direct o sa sar la acele costumase marimea 62, nu 56, pentru ca atunci cand le va purta, prin octombrie asa, 56 ii va fi deja micut. Ganditi-va si la treburile astea. Mai bine acoperi bebelusul cu o patura usoara de bumbac daca ti se pare frig (in parc de exemplu) decat sa transpire in hainute si sa nu ii poti face nimic.

Piolica, astept impresii de la concert. La mine a fost invers, sotul meu mi-a facut o surpriza cu biletele la Kylie, chiar ieri seara mi-a spus. Nici noi nu suntem mega fani, dar eu o admir mult si sunt sigura ca imi va placea concertul. La Bucuresti KylieX2008 ajunge sambata seara, pe 17.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ah, inca ceva, pentru prima luna (cand bebe e asa mic si ca o molusca asa, ti se scurge printre degete) cele mai comode body-uri sunt cele care se inchid in fata, cam www.laredoute.fr/vente-2-bodies-bebe-fille-ou-garcon-cocoon.aspx?productid=324130897&documentid=414708&categoryid=22911940&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> asa ceva. Ca de tras pe cap, nu e greu, dar e mai incomod. Deci alea 56 merg bine pe modelul asta. E comod, il desfaci, il pui pe bebe deasupra si ii pui manecutele si il inchizi. Mai greu cu trasul pe cap.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Am mai pus o pozica. Ca pe urma nu am mai reusit sa atasez. cred ca ma restrictioneaza compania.

ati intrat in febra cumparaturilor? Bravos. Eu nu stiu de ce dar am o mica retinere la cumparaturi de pe net. Cel putin la hainute. Mi-e teama ca nu nimeresc masurile. Singurele cumparaturi on-line pe care le-am facut au fost cartile.
Dar poate prind curaj.

va astept cu vesti de la echo. Tin pumnii stransi stransi sa fie bine

pup

Eu, iepurica 16+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Kid, multumim pentru sfaturi. Si ce marime e indicat sa luam pentru inceput, nou nascut sau 1 luna?

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

kid2003, merci pentru sfaturi. si eu gindeam la fel ca tine in ceea ce priveset hainele bebelinilor, insa acum am confirmarea.
o sa-ti povestesc cum a fost la concert, tipa e beton, sint ferm convinsa ca o sa iasa bine concertul. eu am avut un super noroc cu o firma de cursuri de management cu care lucrez, am niste bilete super bune la pret in loja lor VIP. o sa avem bauturi, mici aperitive, parcare VIP.... o sa-l dau pe spate pe sotul meu

23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Piolica, cand ajungi in Franta sa cauti si magazinul Noppies, au chestii dragute

Mergi la inceput