Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 21
Tinna S. spune:
Cred ca ma bag la facut capitol nou...
Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Laura Ioana spune:
LauraD si pe mine ma scoate din sarite reclama aia: cand mi-e lumea mai draga, hop si ea! Vezi ca are un X de unde o poti inchide (din pacate, nu definitiv).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
ramonab spune:
TinnaS mersi
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh
laura_dimitris spune:
Ramona, au venit rezultatele analizelor facute? A scapat micutul de balaur? Cum ai incercat sa-i dai marul? Suc sau mar ras?
Laurici, a scapat Theuta de febra?
Honey, si eu stau foooarte departe de pantelimon.... In coditiile astea de trafic in bucuresti mai repede ajung la ploiesti decat in pantelimon Sorry pentru mama ta! Imi dau seama ce greu trebuie sa-ti fie sa o sti acolo singurica...
Ema, imi pare rau ca puiutul milan este bolnavior... Poate nu are totusi nimic. Uite, dimitris cand era mic facea temperatura o zi -doua fara a avea ceva evident.. Ii trecea ca si cand nici nu a fost....
Sanatate multa. Sa ne spui ce a vazut doctorita la el.
Se pare ca afara nu este la fel de frumos ca si ieri.... Tot ce-mi doresc este sa nu ploua diseara ca sa o pot scoate pe eleni afara!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Tinna S. spune:
ZUZICI, AVEM CAPITOL NOU AICI!
Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by cynthia_
la multi ani mitsu-bitshu sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri mult mult de bebele tau!!!
Octavian a vomat si ieri dimineata, febra 38 si am plecat cu el la medic din fericire nimic grav e de la dintuci cred ca iese si al doilea, il mamanca gingia de-l innebuneste. L-a cantarit 7200g pe stomacelul gol golut ca a vomitat tot micutul. Ne-a dat totusi picaturi pt voma maine mergem din nou la control ca oricum aveam programare si mai am eu multe intrebari.
OCTI
mamica de octavian- 31.12.2007
Of, of cat sufera micutii in perioada asta de eruptie a dintisorilor...
Dimitris al meu, pe langa febra avea si scaune moi si lipsa apetit...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
anca.b spune:
Dana, l-am luat anul trecut din anglia. este si la noi, prin farmacii, doar ca e de 4 ori mai scump...
quote:
Originally posted by danonique
Anca multumesc ca mi-ai raspuns legat de sterilizatorul Avent pentru microunde.L-ai cumparat de acasa?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
nemary spune:
quote:
Originally posted by honey79
Fetelor, vin la voi cu o intrebare: sta vreuna dintre voi in Pantelimon?? Pe langa spitalul Pantelimon???
Mama mea s-a internat astazi acolo. Si, ii spunea la telefon sora-mii ca spitalul arata ca un grajd, si ca nici apa cu ce sa ia pastilele nu au.
Si nici afara din curtea spitalului nu ii lasa.
Ma interesa daca e cineva prin preajma, sa rog frumos sa ii ia vreo 3 sticle de apa plata,si sa le duca la poarta.Nu trebuie sa intre in Spital.Platim deranjul (si apa, normal).
Mi-e greu s-o stiu asa, si ma doare ca nu sunt acolo, sa ajut cum pot.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Honey, eu stau in zona spitalului. spune-mi cum sa va ajut si o fac cu cea mai mare placere. gasesti nr.meu de tel pe mailul comun. multa sanatate
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.