Mamici de Noiembrie-Decembrie (28)
Raspunsuri - Pagina 20
dandusa spune:
sant cam zombie...
,noapte cu o trezireeee luuunga si obositore,doua ore de plans dupa tz a ei...
acum doua zile,am intarcat...,aseara si alaltaieri seara a fost relativ usor sa o adorm...,in timpul noptii in schimb...,a fost groaznic...
,m-am simtit mai neputiincioasa ca niciodata...![]()
asta e...,mergem mai departe,santem fete mari de acum...
Catalina,
ai mai incurcat o data borcanele...
,memoria asta domle'...
Mary,
tinem pumnii stransi
Spiridushuleeeeeeee
Elilov,
fa bine si ignora tot,sa nu care cumva sa intrii sa spui ca te-a enervat cotoroantza ca-ti iei bataita...,ignora si iar igonra...,doua zile trec repede...,tinem pumnii
Mamica stralucitoare
15+
+ Crinuta 1 Nov 2006
catalina2307 spune:
Eu ultima eco am facut-o exact la 9 saptamani. Intravaginal ca la burtica nu se vedea nimic. La un bebe nu se pricepea mare lucru dar la celalale cu putina imaginatie am inteles cam care parte a corpului este unde. Nu mi-au facut cu manuta . :)
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Ank83 spune:
Uitati am gasit ceaiul asta diuretic pt gravide http://www.faresbiovital.ro/shop/produse.php?cat=15 .In sarcina trecuta mi se umflau picioarele din sapt 24 ... groaznic aratam ..parca aveam niste butuci.Am facut analize si nu aparea nimic anormal... Noroc ca nu am avut si tensiune si doar edem.Acum as incerca cu acest ceai..Ca nu mai vreau sa am iar fata aia rotunda si nasul borcanat 
Ank
Raul
17.10.2007
si
9+ 
Poze Raulito
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by pisu_pisu
saptamana viitoare merg si eu la eco de 9sapt credeti ca se vede ceva ca la cea de 5sapt se vede unbobulet de fasole ffffffffff dragut de altfel dar sunt curioasa si ce eco se face acum intrvag sau se face ceva mai performant va pup si va doresc o sarcina usoara
pozele mele
eu am facut intravag pana la 14 sapt cand nu se mai vedea fatul complet la ecografia intravag si a fost necesara ecografia abdominala.Se vede mult mai mult ca la 5 ... dar nu prea e delimitat bine bebe..ai sa vezi ...eu l-am vazut la 8 saptamani si asa ciudat mi s-a parut.. dar i se vede inimioara cum bare

Ank
Raul
17.10.2007si
9+ 
Poze Raulito
catalina2307 spune:
Dandusa....ce am facut din nou?
Ank83, nu pot spune ca este diferit pt ca nu stiu cum este altfel.Stiu doar ca ma sant fericita si chiar daca probabil va fi mai dificil ma bucur nespus de mult ca am doua sufletele. Sa dea Doamne Doamne sa fie sanatosi ca de altfel toti bebeii.
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
pisu_pisu spune:
cred ca nu ami am rabdare pana saptamana viitoare daca ar fi dupa mine as merge la eco in fiiecare zi sunt inebunita s il vad javascript:insertsmilie('
')
graviduta 
pozele mele
bebecris spune:
ank, este ok ceaiul? eu deja am probleme cu picioarele...cred ca din cauza problemei cu sangele...am avut ieri niste labe de urs, nu picioare!!!
mi-am luat stimuven de la farmacie...
13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Miky-ea spune:
Bebecris,cum a fost ieri la vaccin?
Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
VonHelen spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Von helen daca te linisteste cu ceva... eu am fost racita cu Raul in primele saptamani... si tot asa am tratat cu fructe si ceaiuri si am avut si putina febra si totul a fost bine..
AnkRaul
17.10.2007
si9+
Poze Raulito
sigur ca ma linisteste..orice veste despre copii sanatosi dupa o raceala a mamei in primele 2 luni ma linisteste.
dr nu a intentionat sa ma panicheze pur si simplu a spus ca trebuie sa urmarim cu atentie ecografi si sa facem TT. mi-a zis ca deocamdata arata ca un copil perfect sanatos.
insa eu sunt mama nebuna si paranoica..si asta este...ce sa-i fac il stresez si pe omuletul ala mic din burtica pe deasupra.
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by maryb
am uitat sa va spun, ca luni cand am fost la eco a vorbit dr mea cu o alta sa-mi faca eco pentru TT. Nu stiu ce o fi crezut dr mea ca o sa-mi masoare cealalta (Alma Georgescu) dar mi-a facut fix aceleasi masuratori ca alea pe care mi le-a facut dr mea la 12s+2z. In plus....asa ma apasa frate pe burtica de ma durea, simteam uterul...mi-a fost si frica....sotul meu, care a fost cu mine si la iosup mi-a zis ca asta a masurat altfel CRL-ul decat iosup...in fine, cert este ca sotul meu nu a inteles nimic, eu nu am vazut nimic si in plus mi-a zis ca bebe este mai mic cu 4 zile acum....iar la iosup era cu 2 zile mai mare...ori tipa asta nu a masurat cum trebuie, ori din cauza supararii mele a fost afectat si bebe. Mi-a masurat pliul nucal si mi-a zis ca era de 3.3 mm, la 14s+5z (dupa UM aveam 15s+2z) si m-am panicat, am intrebat-o si mi-a zis ca e normal sa fie mai mare acum ca si bebe creste si ca el este semnificativ numai intre 11 saptamani si 13s+6z....apoi m-am dus si la dr mea si i-am spus si mi-a zis acelasi lucru, ca el acum nu mai are importanta, ca e normal sa cresca ca si bebe creste...m-am mai linistit...dar tosusi, la iosup la 12s+5z bebe arata de 13s si avea pliu nucal de 1.12 mm, iar dupa 2 saptamani avea 3.3 mm ??? mi se pare putin ciudat...
maryb15+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
of, maryb, eco de luni sigur nu este buna, buna era cea de la Iosup. Eu am patit-o rau ca masuratorile, cu eco facute aiurea.Eu sunt Toma Necredinciosul de cand ma stiu, mi-a placut mult de tot de DRA mea, dar m-a dezamagit profund. Este si o buna ecografista, am facut eco la Polisano, cu aparat performant, marti pe 22 aprilie si uite rezultatele CRL:6.54, COL DE 2.6 CM PLIU NUCAL 2.6MM 2 FIBROAME
LA IOSUP vineri, dupa 3 zile, CRL 8.64, COL 3.65cm PLIU NUCAL 1.7MM 3 FIBROAME. pe 10.05.2008 am facut o alta eco ptr TT, MI-A FACUT-O dR,TUTUNARU, UNDE PLIUL NUCAL ESTE DE 1.92 MM, deci mi-a confimat ceea ce a zis Iosup.concluzia clara pentru mine, eco de luni a ta este este gresita . nu avea cum sa creasca asa mult. Aviz fetelor care fac eco, aveti grija unde le faceti, sa nu innebuniti ca mine alea trei zile pana m-am dus la Iosup.
Vasile16 sau 18+
bibinika
foto

sa fii sanatos puiul meu