Mamici de Noiembrie-Decembrie (28)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Burtici, va multumesc din suflet ca v-ati gandit la mine! Eu sunt acasa de ieri dimineata, totul a fost ok! Am sangerat ieri, insa azi vad ca e ok! Nu mi-a facut anestezie totala, m-a ametit doar, asa ca am simtit intepaturile destul de tare, dar a trecut repede. Pe la ora 7 seara mi-a facut cerclajul si la unu noaptea eram ok deja, mi-au scos si perfuzia! Acum stau in pat cateva zile si sapt. viitoare ma intorc la lucru. Mi-a zis ca nue nevoie sa stau in pat, ca cerclajul tocmai de aia se face, ca sa poti avea o viata normala. Asa ca...asa o sa fac! A zis ca in pat stau doar cele care au contractii sau aveau colul deschis, dar la mine nu e cazul!

Brave Girl si Tori, va povetsesc mai tarziu cum e in spital! Acum ma duc in pat ca am stat cam mult pe scaun. Pupici!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 13+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

eu am sa incerc ceaiul cu siguranta... Am mare incredre in cei de la fares... si ceaiul de lactatie de la ei si cel pt colici e superrrr si f f f ieftin.
Dar am sa il incerc cand va fi cazul ... vad ca nu ar nici o atentionare ... si daca e special pt .. nu cred ca vor fi probleme.
In cel mai sigur caz poti sa ii duci prospectul doctorului tau si sa il intrebi

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Bebecris suna dr. gine; nu sta asa; e bine sa stai cu picioarele rdicate, mai sus decat fundul

Kitacu fulgulet +10S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

a fost binisor...am trecut prin multe senzatii...dar pentru bulina mea, orice...ustura cand intra serul...apoi...amorteste un pic mana (acolo am facut)...dupa care se inroseste locul si arde...si gata...am pus compresa cu apa rece noaptea si azi nu mai am nimic,,deja...sunt pregatita pentru cea de azi care va fi facuta de sotul meu..aseara glumeam si-i ziceam ca el o sa fie asistenta mea si ca-i trebuie uniforma de asistenta!!!

13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

iubitele mele aici aveti CAPITOL NOU
diana tare ma bucur ca ai scapat
maryb

Maria

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

da,dar o sa ai cea mai tare asistenta,bebecris!
Important e sa fiti bine si tu si bulina ta!

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Bebecris eu in saptamana 36 am fost internata pt o serie de analize din aceeasi cauza.Cea mai importanta atunci a fost prezenta in urina a cantitatilor anormale de substante proteice sau albuminurie. Este analiza facuta pe pisu adunat in 24 de ore. La mine a fost totul ok ... dar important este monitorizarea tensiunii. Tot timpul ma bazaia ginecoloaga mea cu tensiunea si imi zicea ca daca ajunge la 140 cu edem e grav si probabil caz de cezariana sau te miri ce complicatii.Daca vei avea doar aceste picioare umflate fara setul aferent este relativ bine

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

Mergi la inceput

kita, aseara am facut prima injectie...a fost ok...dar am avut un vis asa ciudat...se facea ca din cauza injectiilor nascusem muuuult mai devreeme si aveam un bebe atat de mic incat il tineam in palma...bebe traia...fff ciudat...

quote:
Originally posted by kita

Bebecris suna dr. gine; nu sta asa; e bine sa stai cu picioarele rdicate, mai sus decat fundul

Kitacu fulgulet +10S si Andrei (10.02.2005)

13+

Mergi la inceput

eu am problema asta cu picioarele de cativa ani...vara in special patesc asa...chestia asta mi s-a spus ca se intampla de la tromboza mea...tensiunea eu o am mica

quote:
Originally posted by Ank83

Bebecris eu in saptamana 36 am fost internata pt o serie de analize din aceeasi cauza.Cea mai importanta atunci a fost prezenta in urina a cantitatilor anormale de substante proteice sau albuminurie. Este analiza facuta pe pisu adunat in 24 de ore. La mine a fost totul ok ... dar important este monitorizarea tensiunii. Tot timpul ma bazaia ginecoloaga mea cu tensiunea si imi zicea ca daca ajunge la 140 cu edem e grav si probabil caz de cezariana sau te miri ce complicatii.Daca vei avea doar aceste picioare umflate fara setul aferent este relativ bine

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

deci..............a venit rezultatul..........

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput