Mamici de Noiembrie-Decembrie (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

mamiseli_11,m-am zapacit...eu ti-am admirat albumul cu poze de la nunta...astept poze si cu burtica..
Salutari tuturor burticilor si sa dea Dumnezeu sa auzim numai vesti bune!

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza fetele!
M-am ramolit de tot...am citit si vroiam sa raspund, dar acum ma chinuiesc sa-mi aduc aminte cui vroiam sa-i raspund .
Maryb-asteptam vestile bune! Si bafta maine! Imi place ca esti optimista. E mai bine pt bebe tau.
Amalia-felicitari pt eco!
Von helen-felicitari si tie! Eu zic sa anunti lumea de vestea buna si sa mergi la un ecograf mai bun. Ce ai avut tu nu e decat o banala raceala, nici decum ceva grav.
Elilov- asteptam sa ne spui culoarea caruciorului...
Sper ca n-am uitat pe nimeni.

==========
Corina 11+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Fetelor am o intrebare. Cumnatica mea este si ea insarcinata tot in 11 saptamani ca si mine, si-a facut analizele si toate ok in afara de herpes care a iesit pozitiv. A avut cineva asa la analize? Trebuie vreun tratament sau cezariana e obligatorie? Va intreb caci ea este in Anglia si acolo nu ai un medic curant care te vede, doar medicul de famili care te trimite in momentul nasterii in spital. Multumesc, astept un raspuns.

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si bb2 pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Creata eu la 14 si 3 zile am facut TT!
Maryb ciudata doctorita unde ai facut cealalta eco...asa tare te-a apasat pe burta? Naspa! Asteptam TT.
Elilov3 pe mine asta cu mincatul ma enerveaza ca la Bia am mincat super sanatos ca nu aveam greturi si bagam fructe, salate, lapte, carne..acum..uff. abia bag putina carne, si, desigur o prefer snitel!La Bia nu stiu daca am gustat de la MC Donald de 5 ori/toata sarcina..acum cred ca si de 5/luna!

Bianca Andreea
Larisa Iris14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Dragi burtici va multumesc mult de tot pentru sfaturi...ma voi programa pentru luni la eco pt ca abia atunci voi fi in iasi. atunci voi avea 12 sapt si 6 zile, sper ca inca e ok pt masurarea pliului nucal.
sper sa fie bine!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

La 14 fix Larisa avea pliul nucal de 1,69 mm!

Bianca Andreea
Larisa Iris14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by creatza

neata, burtici!

maryb, vreau sa-ti spun ca m-am gandit toata noaptea la tine, si cum am ajuns la birou am intrat sa vad daca ai primit rezultatele. sa stii ca tin pumnii in continuare.

fetelor, cele care ati facut TT, la ce varsta a sarcinii ati facut testul? 14 saptamani si un pic este prea devreme?

creatza 14+

eu sincer am facut TT la 17 saptamani.. Doctorita mea ..mi-a zis ca atunci ar fi cam cel mai sigur de facut TT ca atunci e format in totalitate.Iar morfofetala am facut-o in saptamana 21.Asa voi face si acum... Pana atunci stau linistita si il las pe bebe sa se desfasoare

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Von helen daca te linisteste cu ceva... eu am fost racita cu Raul in primele saptamani... si tot asa am tratat cu fructe si ceaiuri si am avut si putina febra si totul a fost bine..

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_pisu spune:

saptamana viitoare merg si eu la eco de 9sapt credeti ca se vede ceva ca la cea de 5sapt se vede unbobulet de fasole ffffffffff dragut de altfel dar sunt curioasa si ce eco se face acum intrvag sau se face ceva mai performant va pup si va doresc o sarcina usoara

pozele mele

Mergi la inceput

mai eu am o pofta de cola.... doamne ca as bea cola cu paine ... Asa am patit si data trecuta dar in ultimele 2 luni
Cata ce emotionant trebuie sa fie cu 2 bebei.Am avut si la odiseea cealalta 2 gravi cu gemeni... si acum cand ii vad imi dau lacrimile... Se dezvolta mult mai repede fiind unul langa altul..sunt mult mai receptivi

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

Mergi la inceput