Mamici de Noiembrie-Decembrie (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Amalia, ma bucur ca te-ai hotarat sa faci amnio, e cel mai sigur asa, intr-adevar in cazul asta TT nu isi mai are locul.

VonHelen,
pai du-te la un ecograf mai performant, de ce sa stai cu morcov? Da,pliu nucal de 3 mm e la limita normalului, dar daca tu spui ca medicul tau nu are un aparat performant, acesti 3 mm pot fi relativi.Ideea e ca dc vrei sa verifici din nou pliul nucal trebuie sa te grabesti, pe la 12 sapt valoarea asta e relevanta, apoi, cu cat sarcina inainteaza, pliul nucal se mareste si valoarea lui nu mai e un indicativ luat in calcul.

Maryb, " suntem in Romania si asta ne ocupa tot timpul", cum zice MIrcea Badea....Du-te peste ei si ia-ti rezultatul, ca sa nu innebunesti.Sunt sigura ca va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

am uitat sa va spun, ca luni cand am fost la eco a vorbit dr mea cu o alta sa-mi faca eco pentru TT. Nu stiu ce o fi crezut dr mea ca o sa-mi masoare cealalta (Alma Georgescu) dar mi-a facut fix aceleasi masuratori ca alea pe care mi le-a facut dr mea la 12s+2z. In plus....asa ma apasa frate pe burtica de ma durea, simteam uterul...mi-a fost si frica....sotul meu, care a fost cu mine si la iosup mi-a zis ca asta a masurat altfel CRL-ul decat iosup...in fine, cert este ca sotul meu nu a inteles nimic, eu nu am vazut nimic si in plus mi-a zis ca bebe este mai mic cu 4 zile acum....iar la iosup era cu 2 zile mai mare...ori tipa asta nu a masurat cum trebuie, ori din cauza supararii mele a fost afectat si bebe. Mi-a masurat pliul nucal si mi-a zis ca era de 3.3 mm, la 14s+5z (dupa UM aveam 15s+2z) si m-am panicat, am intrebat-o si mi-a zis ca e normal sa fie mai mare acum ca si bebe creste si ca el este semnificativ numai intre 11 saptamani si 13s+6z....apoi m-am dus si la dr mea si i-am spus si mi-a zis acelasi lucru, ca el acum nu mai are importanta, ca e normal sa cresca ca si bebe creste...m-am mai linistit...dar tosusi, la iosup la 12s+5z bebe arata de 13s si avea pliu nucal de 1.12 mm, iar dupa 2 saptamani avea 3.3 mm ??? mi se pare putin ciudat...

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Amalia VonHelen felicitari pentru vestile bune.

VonHelen daca nu ai avut temparatura nu ai de ce sa-ti faci griji. Iar cat priveste starea de plans si eu trec frecvent prin astfel de stari. E normal.

Maryb hai cu vestile bune!Starea ta optimista te va ajuta sa treci mult mai usor prin aceste incercari. Sa ramai in continuare la fel de optimista!

Eu am din nou o zi buna. Ceea ce ma face sa sper ca am cam scapat de greturi e ca am inceput sa mananc ce pana acum nici prin gand nu-mi trecea sa incerc. De exemplu, pana acum nu am mancat deloc carne. Numai ideea de carne imi facea greata. Dar aseara mi-am socat sotul cand am mancat aripioare de pui. Dar cu ce pofta....

Pupici pe burtici!Sa aveti o zi excelenta!

ginye 14+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

neata, burtici!

maryb, vreau sa-ti spun ca m-am gandit toata noaptea la tine, si cum am ajuns la birou am intrat sa vad daca ai primit rezultatele. sa stii ca tin pumnii in continuare.

fetelor, cele care ati facut TT, la ce varsta a sarcinii ati facut testul? 14 saptamani si un pic este prea devreme?

creatza 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Maryb astept vesti bune!
Ginye55 super daca ai scapat de greata..si eu mai am numai putine momente de greata, dar am ramas cu o chestie ca nu prea pot sa pap chestii care imi placeau: lapte, salate, fructe...off..parca numai cartofi as minca si brinza..sandwisuri cu EEEEEEEEuri multe...numai de mincare aiurea am pofta!

Bianca Andreea
Larisa Iris14+

Mergi la inceput

creatza, merci frumos. TT se face la minim 14 saptamani. Deci eu aveam dupa UM 15s+2z si dupa eco 14s+5z cand am facut TT.

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

ginye, loren, sar'na

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele!
von helen pentru linistea ta mergi la un alt echo...mai performat vb fetelor de ce sa te panichezi. E important ca nu ai facut temperatura. Sa ne intelegem temperatura este pana in 38 de grade Celsius, iar febra dupa 38 de grade celsius.
Maryb eu zic sa te iei dupa doctorul in care ai mai mare incredere si sti ca este un mai bun profesionist in domeniul echografic. Nu te mai agita off
Ginye ma bucur ca ai scapat si tu de greturi asa da mancare mmmm.
Eu cred ca dispar vreo 2 zile am soacra in vizita pe la mine si imi trebuie nervi tari...soacra soacra poama acra...
Azi merg si la echo sa il vedem pe bb sa vedem ce avem fetita sau baietel...am sa intru decat sa va spun ce am facut la echoo..ca e atat de stresanta mama soacra
Va pupacesc
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ah nu ma-m putut abtine loren@ stai linistita ca si eu sunt la fel ca si tine as manca asa cum ai spus si tu numai chesti nesanatoase cu multe E-uri si cartofi si branza...credeam ca sunt singura chiar imi faceam probleme de constinta
pup burticile si bb-ei
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Aoleuuuuuu loren scuze, am incurcat borcanele. Cand am spus ca am probleme cu memoria....

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput