Mamici de Noiembrie-Decembrie (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Buna fetele. De azi dimineata m-am dat lovita pe forum ca a fost teroare la servici. Numai contabili sa nu va faceti copii. Toata luna muncesti de iti sar capacele apoi o iei de la capat iar in viteza ca ai termene limita. Gata, m-am racorit.

Ank83 bine ai venit la Odisee. Felicitari pt fasolica si pt Raul. E un copil tare frumos.
Diana ma bucur ca ai trecut peste interventie. Sa te odihnesti bine. Lelloo multumim pt informatiile despre Diana.
Maria am citit ca abia luni faci pipi la borcan, iti tin pumnii pana atunci.
Nature felicitari inca o data pt fetita dar si pt rezultatele bune la teste.

Mihaela 12+
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Dandusa inca sunt mireasa fericita.
Miki-ea inca n-am pus poze cu burtica dar promit ca voi face asta zilele astea.
Vonhelen eu am anuntat familia inca de la 5 saptamani ca sunt si am spus si la servici imediat. Indiferent ce se putea intampla, asa e viata. Nu pot sa ma ascund si nici nu vreau asa ca mai bine cu cartile pe masa. Tu ziceai ca ai eco azi la 15. Cum a fost? Nu ne spui?

Mihaela 12+
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Ma duc sa fac o ciorbita pt sotul meu ca vine seara acasa rupt de foame. Pe maine cred. PUP

Mihaela 12+
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

loren nici acum nu am primit rezultatul. Astia se joaca cu nervii mei....

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleramo spune:

Monaraus luni merg la eco. mie la 13 sapt si 3 zile o sa-mi faca intravaginala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Nature felicitari pentru fetita!

Anes

ginye 14+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Hii, hii....aici te-ai cam grabit. Sper sa nu fi facut vreo gafa.
In religia ebraica ceea ce spui tu e o norma.....religioasa.Interdictia de a-i cumpara ceva lui bebe nenascut e sacra.

quote:
Originally posted by bebecris

daaaa...toti sunt atotstiutori....te doare capu'...
ma enerveaza si superstitia potrivit careia nu trebuie sa cumperi nimic de imbracat...am anuntat ca din momentul in care misca si camera este gata aranjata...incep sa cumpar una alta sa am din timp luate...pai cum?
pt bulina mea...orice...

13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Toriceli 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

eu nu am primit nimic....poate maine, sa-i..... in gura ca azi cand i-am sunat mi-au zis ca voi avea rezultatul azi.

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mamiseli, mersi de info cu IOMC. Tu mergi sa-l faci la ei?
Bravegirl, vreau info pe PM cand ai timp.
Monarus, ce bine ca s-a retras hematomul si ai primit numai vesti bune! Cand pui si tu poze cu printesa, am vazut o poza dar mai vreau, este o frumusete.
Brie, ce texte are fetita ta. Si Ana a inceput sa se laude cu bb si ieri mi-a dat si pentru el papa bun nu numai mie.
Nebunica, felicitari pentru baietelul sanatos!
Sper ca-mi lasati si mie un baiat .
Dandusa, din pacate cam asta-i mentalitatea pe la noi si le place tuturor sa-si dea cu parerea de parca ne-ar creste ei copii. Soacra mea nu a vorbit cu mine pana am nascut, a fost suparata foc mai ales cand a aflat ca nu a fost nici un accident cand am ramas cu Ana. Iar nici acum nu era momentul dar cred ca s-a mai obisnuit cu ideea ca nu-i cerem voie. Singura mea verisoara primara care are aceeasi varsta cu mine are trei prichindei la distante mici si evident s-au gasit multi binevoitori care sa-i spuna ca putea face ceva si daca au vazut ca nu merge la ea au inceput sa bage strambe la cei mai apropiati ei, mie mi s-a ridicat tensiunea si le-am spus ca si eu vreau trei daca voi putea.
Catalina, 60 de trepte, dar cate nivele sunt?
Anes, bravo, ai mai scapat de un stres!
Toriceli, sincer nu pot sa-mi explic in totalitate cum am luat la Ana atea kg, 24, am mancat mult pepene rosu, struguri, capsuni, cirese dar in general nu m-am abtinut de la mancare in partea a doua. Insa nici rinichii nu mi-au functionat bine si am retinut apa. Acum incerc sa nu mananc dupa ora 7, plus ca pana acum greturile si arsurile de seara sunt mai rau decat un regim. Iar Ana are grija sa-mi consume ceva energie. 2 kg la 16 saptamani nu-i mult. Sper sa consum grasimi mai putin, lapte fara grasime, iaurt slab, peste, pui.
Ank83, bine ai venit, sarcina si nastere usoara, un bebelus sanatos si cuminte!
Ginye cam devreme acum sa-l simti pe bb find prima sarcina, dar nu imposibil, depinde de stratul de grasime si de cum este amplasata placenta.
nature, si eu dus sarcina fara cerclaj desi la 16 saptamani era intredeschis, am luat tratament, la 22 de saptamani orificiul intern la eco era inchis, lungime col ok, am oprit medicamente la 32 si colul bu a mai vrut sa se deschida pana la 42 de saptamani . Sa speram ca te va tine bine sub control si situatia se va stabiliza. Felicitari pentru vestile bune!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

10+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Seara buna!
Vineri ma duc si eu la ecografia morfofetala, mi-e asa o fricaaaa, de mor.
Am avut un vis urat zilele trecute, cum ca nu e bebe bine (nu mai stiu ce) si stau cu frica in san, ma simt ametita si imi tremura picioarele...
Mi-e frica rau...
Mai sunt doar 2 zile... nu stiu ce sa fac sa scap de teama
Sper totusi sa iasa bine...

Ma iertati ca am dat buzna asa....

Voi ce mai faceti, sper ca sunteti bine, nu am apucat sa citesc din urma... Inca o data scuze...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 14+

Mergi la inceput