Mamici de Noiembrie-Decembrie (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Am cumparat azi piersicute si nectarine. Nu am mancat ceva mai acru in viata vietilor mele.Le recomand fetelor cu greturi si nu hotarat celor care ar vrea sa manance o piersica pur si simplu. Bani aruncati pe fereastra.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

MARYB, tinem pumnii si eu si BULINA MEA!!!!
GALERIE!!!!!

13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

eu de 2 zile pap caise si nectarine...acreeee..dar bune...
as manca acru non stop...nu pot dulce decat inghetata si nu orice fel...o fi baiat? eu stiu...oricum mi se analizeaza toate miscarile..."aaaa, e baiat. gata!" sau" e fata!dupa conformatie!"

quote:
Originally posted by catalina2307

Am cumparat azi piersicute si nectarine. Nu am mancat ceva mai acru in viata vietilor mele.Le recomand fetelor cu greturi si nu hotarat celor care ar vrea sa manance o piersica pur si simplu. Bani aruncati pe fereastra.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Eu as manca ardei umpluti :)
Pe mine ma amuza teribil supozitiile astea. Mie cand imi spune cineva(nu am facut extrem de public faptul ca o sa avem gemeni pt ca ni s-a spus ca riscul este mare, ca unul poate nu rezista etc - dar sa-i manance mama pana acum au crescut amandoi) deci cand imi spune cineva e baiat ca nu ti-e rau, e fetita ca mananci dulce etc ,atunci nu ma pot abtine si le spun ca sunt doi. Raspunsul e acelasi -aaaa, nu stiu .

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

daaaa...toti sunt atotstiutori....te doare capu'...
ma enerveaza si superstitia potrivit careia nu trebuie sa cumperi nimic de imbracat...am anuntat ca din momentul in care misca si camera este gata aranjata...incep sa cumpar una alta sa am din timp luate...pai cum?
pt bulina mea...orice...

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

quote:
Originally posted by creatza

maryb, iti tin pumnii stransi de tot!

te rog sa ne scrii si noua pe forum cat mai multe detalii despre rezultate - eu ma tot chinui sa gasesc niste informatii despre valorile normale ale free bet-hcg (poate sunt trecute in raportul tau). Nu am gasit mare lucru pe net iar aici ma simt cam invizibila

ma gandesc la tine

creatza 14+

Nu stiu sa iti rspund dar te si iti urez bafta!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Nature eu cred ca daca ar fi cazul de cerclaj, doctorul tau o sa il faca...chiar daca nu e adeptul lui!
Maryb ceva vesti de la TT?

Bianca Andreea
Larisa Iris14+

Mergi la inceput

ginye55 eu zic ca ar cam trebui sa te lase greturile de acum. Si de spre bebe, la prima sarcina ar trebui cel mai devreme sa il simti pe la 16 sapt. dar nu printr-o durere .

15+

Mergi la inceput

catalina2307 . Este greu, dar vor trece si saptamanile acestea de inceput care au si cel mai mare risc. Capul sus! Si eu credeam ca nu mai scap de ele!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

quote:
Originally posted by catalina2307

Ferice de voi ca aveti o viata normala, mergeti la serviciu, vedeti lume....Stiti cum este sa stai numai in pat?

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Peste cam o luna sau o luna juma te insotesc la stat numai in pat. Cand creste burta la mine s-a terminat cu mersul la servici si alte activitati. Deocamdata abia astept pt ca sunt obosita, indurerata si vreau odihna. Mai tarziu probabil ca ma voi urca pe pereti.

Mihaela 12+
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput