Mamici de Noiembrie-Decembrie (28)
Raspunsuri - Pagina 14
toriceli spune:
catalina2307 da , stiu cum e sa nu ai voie sa mergi decit la baie. Primele 12 saptamini a trebuit sa stau in casa. Orizontala , fara efort , fara plimbare , fara stat in piciare etc. toata panoplia de "nu ai voie" . Intre timp lucrurile au mers spre bine si am inceput sa mai am din cind in cind si voie. Sper sa nu ma bucur prea devreme pentru ca trebuie sa recunosc ca starea anterioara pina la 12 sapt. ma cam salbaticise, uneori chiar aveam impresia ca am veritabile stari depesive de la atitea "nu-uri" si stat in pat.
Poate ca si la tine lucrurile vor merge din ce in ce mai bine si vei mai scapa de interdictii.
Toriceli
16+
bebecris spune:
am bagate sub birou 3 cutii pe care stau cu picioarele...dar deja e oribil...si eu voi la fel pana in iulie...evenimente peste evenim...bine macar ca cel din iunie va fi la mare...astept sa termine si pupezele astea cu examenele sa le pun la munca...mai am un evenim in iulie la sf lunii...voi organizatorul din umbra...
quote:
Originally posted by toriceli
Bebecris la servici poti sa iti iei un scaunel din acela pitic , din lemn pe care sa iti sprijini picioarele. iar ca sa eviti asa o stare de oboseala accentuata - cu care eu deja sunt familiarizata - oti face pauze repetate in care sa te plimbi la aer. La ora asta eu sunt la servici si pina in iulie o sa am un program destul de aglomerat asa ca va trebui sa gasesc tot felul de trucuri ca sa rezis.
Toriceli16+
13+http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
toriceli spune:
Maryb cred ca nici eu nu as mai avea rabdare ! Dar important este sa fie bine iar rezultatele sa nu te mai panicheze ca data trecuta.
Toriceli
16+
toriceli spune:
Ah.... bebecris din tonul mesajului simt ca e ceva palpitant sau ca te incanta provocarea de fi organizatorul din umbra! Spor si sa le pui cit mai repede la treaba pe ...pupezele examinacioase.
Toriceli
16+
bebecris spune:
daaaa...pai de cand mi-a plecat PR-ul am avut numai experiente proaste cu fetiscane tinere...care mai mult lipsa decat prezenta...si uite-ma pe mine la inceputul sarcinii cum stateam si ma ocupam de evenim...cu stari de rau...greturi...rar...si de presa, si de speakeri si de invitati si de logistica...etc...acum am 2 mandre...cu licenta...ma ajuta dar...sunt mai agale...abia astept..oricum o sa trec la 6 ore din vara!!!!am si vbit azi in birou...ca deja caldura e grea pt mine
13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
catalina2307 spune:
Toriceli multumesc pt incurajari.Deja sunt cu nervii la pamant.Plangacioasa si certareata.
9+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
Aoleuuuuuuuu fetelor ce vorbiti voi aici??? Ma si gandesc ce ar tb sa fac pt un teren de 4000m in Bucuresti, adicatelea vre-o 8milioane eur, daca nu e o zona super centrala.Ca daca e super centrala poate fi si 20 mil eur. Nici daca ma apuc de cantat manele la nunti si nu cred ca as reusi .
Da visatu e gratis.9+ cu 2 louloudakia
![]()
Va iubeste mama
Pai de aia am zis si eu ca acum visez...si poate intr-o alta viata o sa reusesc sa-mi indeplinesc visul.
==========
Corina
11+My baby
Albumul meu
toriceli spune:
Pai daca bebe cere ...momentan el e sefu"! Iar ce e legal...e legal !
quote:
Originally posted by bebecris
daaaa...pai de cand mi-a plecat PR-ul am avut numai experiente proaste cu fetiscane tinere...care mai mult lipsa decat prezenta...si uite-ma pe mine la inceputul sarcinii cum stateam si ma ocupam de evenim...cu stari de rau...greturi...rar...si de presa, si de speakeri si de invitati si de logistica...etc...acum am 2 mandre...cu licenta...ma ajuta dar...sunt mai agale...abia astept..oricum o sa trec la 6 ore din vara!!!!am si vbit azi in birou...ca deja caldura e grea pt mine13+
Toriceli
16+
BraveGirl spune:
Nature-felicitari pt vestile bune!
Maryb-te astept si pe tine cu vesti bune!
==========
Corina
11+
My baby
Albumul meu
bebecris spune:
daaaa...medicul meu de familie m-a pus sa-l intreb pe gineco daca este considerata o sarcina cu risc sa ma si bage in medical...nu cred eu ca problema mea sa fie un risc...o sa-l intreb...nu-i bai...dar m-a cam pus pe ganduri...stiu ca si kita are aceeasi problema cu coagularea si este la servici...o sa vad eu...vreau sa fac azi injectia si sa scap...si sa ma pun in pat sa ma dau cu stimulven pe butuci si sa stau la orizontala cu ele in sus!!!!

13+