Mamici de Noiembrie-Decembrie (28)
Raspunsuri - Pagina 13
nature spune:
Buna fetelor,
Am primit si eu acum rezultatul scris din Austria, rezultatul de la FISH, si BB e OK si e fetita, asa cum imi spusesera.Tot va trebui sa fac insa TT, pt ca biopsia pe care am facut-o nu investigheaza si eventuale defecte de tub neural, asa ca m-am progtamat pe 4 iunie pt TT si ecografia asociata.
Colul meu e scurtut si vestea proasta e ca dr meu nu e adeptul cerclajului, deocamdata a zis sa vedem cum evolueaza lungimea colului...Dar pare hotarat sa nu imi faca un cerclaj, ceea ce nu e confortabil, oricat as vrea io sa stau cuminte acasa Ilinca nu o sa ma lase....Ma rog, om vedea....
toriceli spune:
Sa iti traiasca fetita si va bucurati de ea !
Cit priveste cerclajul , fruntea sus ! Cita vreme medicul apreciaza ca nu se impune cred ca esti ok . O sarcina pe un scol scurt si chiar usor deschis poate fi dusa la termen cu trataamnt si fara cerclaj. La capitolul odihna - ca si conditie cumulativa celorlalte doua - trebuie sa iti dau dreptate. Daca totusi intuitia ta iti spune ca nu e ok , sti ce decizie trebuie sa iei.
Ca mama sunt convinsa ca nu de putine ori ti-ai ascultat intuitia. 
Toriceli
16+
bebecris spune:
felicitari pentru rezultat, NATURE.
EU NU mai rezist sa stau la servici...nu mai am stare pe scaun...ma doare dosu', picioarele sunt de urs sau mai bine zis elefant...aoleu!!!!!si sefu are chef de munca,,,imi vine sa urlu!!

13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
catalina2307 spune:
bebecris din cate stiu eu gravidutele isi pot scurta legal si platit programul de lucru cu 2ore/zi.
9+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
bebecris spune:
stiu..dar eu marti am un eveniment si sunt cam singura...cele 2 colege sunt in sesiune ca sunt ultimul an...dar e groaznic..
13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
alra spune:
mda... eu o lalai la servici. seful meu e undeva cu sorcova prin germania si am o gramada de intrebari la el. fac chestii pe care nu le verifica nimeni - si care vor fi folosite de colegii mei ulterior, ca sa fie treaba-treaba. imi cam gasesc de una singura de munca...
si azi sunt si singura in birou... si nu vorbeste nimeni - ba da nimeni - cu mine ![]()
Vacanta cu Laura in Romania
toriceli spune:
Bebecris la servici poti sa iti iei un scaunel din acela pitic , din lemn pe care sa iti sprijini picioarele. iar ca sa eviti asa o stare de oboseala accentuata - cu care eu deja sunt familiarizata - oti face pauze repetate in care sa te plimbi la aer. La ora asta eu sunt la servici si pina in iulie o sa am un program destul de aglomerat asa ca va trebui sa gasesc tot felul de trucuri ca sa rezis
.
Toriceli
16+
catalina2307 spune:
Ferice de voi ca aveti o viata normala, mergeti la serviciu, vedeti lume....Stiti cum este sa stai numai in pat?
9+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
maryb spune:
eu plec acasa acum.
rezultatul inca nu l-am primit. va scriu imediat ce-l primesc.
pupici.
maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele