Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
MissJJ spune:
Cristina ms.
Boti ba am citit raspunsul si ti-am multumit si dupa ce am scris am vazut ca ai editat si ai raspuns si cu declorinatul.
Ms de urari, v-am zis nu mai am rabdare sa merg la dentist.![]()
Gini
.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
Caprioara spune:
Hellou!
ce fac burticile mele preferate? Va 

pe toate. Am citit din urma cat am putut, dar nu am timp sa raspund detaliat.
CriCri, LA MUUULTI ANI!
Sun, in sfarsit am trimis cateva poze de la Filantropia pe gmail pe contul comun. Insa alea cu grupul au fost facute cu aparatul moasei, si nu le avem si noi
.
Si am trimis si cateva poze din vacanta.
Mada, poti te rog (cand si daca ai timp) sa pui in albume pozele trimise de mine pe gmail? In folderul meu pe cele din vacanta si intr-un folder separat pe cele de la cursurile de la Filantropia? Stii ca eu nu pot
. Sau altineva care e pe faza
?
Fetele, are cineva net de la Romtelecom? Ca barbatu ajunse la concluzia sa punem de la ei si vreau sa stiu de la cine are daca e multumit de el. In apropiere de noi sunt unii C-Zone dar au zis ca nu mai vor sa puna la case, ci doar la blocuri. Asa m-am enervat, ca auzisem de ei ca sunt betoon si ieftini. Vreau sa rezolv problema asta ca sa am si eu net acasa, ca acusi trece timpul si nu mai vin la job si nu-mi convine sa raman fara voi
.
Fug ca am treaba la job si parca nu ma mai ajung cu timpul...
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca (32 sapt)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Violeta_m_tm spune:
Cricri La multi ani!

Bujo ce fain ca ai scapat de durerile de bazin, eu nu mai pot de durere noaptea, pe zi ce trece e tot mai naspa.
Am avut pofta sa mananc sunca prajita cu oua prajite, nu am mancat mult, dar oricum mi-a picat greu si acum nu mai pot de rau.
30+ 
poze
bebele meu
vio
M&M spune:
Bujo, cred ca te dor incheieturile din cauza ca retii apa si iti sunt comprimati nervi..
Mada , cred ca esti nerabdatoare sa ajungi al denstist, mai ales ca ai avut atat de tras cu maseaua..
Camy, cum adica nasti peste 6 sapt!!!
Cristina
26+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
boticelina spune:
Anaxena ca sa-ti iasa masuratoare peste burtica corect tre sa fii intinsa pe o suprafata perfect plana si se masoara de la simfiza pubiana pina la fundul uterului, pe la coaste. In mod normal are trebui ca numarul de cm sa corespunda cu nr saptamanilor. La mine corespunde desi voua va pare mica burtica mea (si mie de altfel
)
Bujo Ii zice carpal tunnel syndrome si e prea comun in sarcina in trim 3. Se intampla de la compresia nervilor. In curand or sa-ti si amorteasca. Stiu ca nu-i cea mai minunata veste dar trece... 
Didi ai aparut
, chiar ma intrebam unde esti ca am schimbat saptamana
si noi, stii tu... suntem de-un leat 
Monica
31+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
anaxena spune:
quote:
Originally posted by boticelina
Anaxena ca sa-ti iasa masuratoare peste burtica corect tre sa fii intinsa pe o suprafata perfect plana si se masoara de la simfiza pubiana pina la fundul uterului, pe la coaste. In mod normal are trebui ca numarul de cm sa corespunda cu nr saptamanilor. La mine corespunde desi voua va pare mica burtica mea (si mie de altfel)
Bujo Ii zice carpal tunnel syndrome si e prea comun in sarcina in trim 3. Se intampla de la compresia nervilor. In curand or sa-ti si amorteasca. Stiu ca nu-i cea mai minunata veste dar trece...
Didi ai aparut, chiar ma intrebam unde esti ca am schimbat saptamana
si noi, stii tu... suntem de-un leat
Monica31+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
boti, simfiza pubiana=???,fi mai precisa!!please!!!
Ana-Maria
34+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 37 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
bujo spune:
Si sindromu asta are legatura cu retentia de apa? Ca io sincer nu ma vad prea umflata, numa picioarele seara de la atata stat pe scaun.
Ana simfiza pubiana=muntele lui Venus, osul de la don'shoara. Si da, se masoara stand intinsa, mie tot timpul mi-l masoara asa dar io n-am observat o legatura directa intre nrul sapt si inaltimea fundului uterin. La mine nu crestea proportional.
bujo
30+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
M&M spune:
quote:
Originally posted by bujo
Si sindromu asta are legatura cu retentia de apa? Ca io sincer nu ma vad prea umflata, numa picioarele seara de la atata stat pe scaun.
Ana simfiza pubiana=muntele lui Venus, osul de la don'shoara. Si da, se masoara stand intinsa, mie tot timpul mi-l masoara asa dar io n-am observat o legatura directa intre nrul sapt si inaltimea fundului uterin. La mine nu crestea proportional.
bujo30+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Bujo, da, are legatura cu retentia de apa...
Cristina
26+ ,cu
Mihai Daniel " Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
vias spune:
de ce mai am 6 saptamani??????..habar nu am...dar nici eu nu am intrebat...

...
Anaxena cred ca de vreo 3-4 zile ii zic sotului sa-mi ia cirese, am cautat cu el prin piete...si nimic...mi-a zis ca se catara si-n varful copacului daca ii arat o cireasa...![]()
![]()
..sper sa apara si in Brasov....
Dia-filipas mie mi-a dat medicul, si oricum mi-a zis ca din sapt 30 pot lua linistita, si mi-a zis ca dupa ce termin tratamentul cu calciu, pot lua zilnic cate un Ca efervescent de la sandoz (cica sunt mai bune)...
Am vazut si poza cu burtica....frumusica....cred ca iar ma apuca cheful de vreo sedinta foto...![]()
![]()
Diarux eu am 3 camere, dar fetita va dormi cu noi in camera macar pana la 3 luni..apoi vom mai vedea....pt ca i-am desenat mobila fetitei si am dar schita sotului..si mobila ei este pt un copilas mai mare.....nu stiu ...sa vad...asa ca nu-i mare tragedie...bine ca stai doar tu si sotul tau....CREDE_MA!!!!!...e o binecuvantare!!!...spun asta dupa ce o perioada a trebuit sa stau la socrii...m-as fi mutat si in garaj numai sa plec de acolo..:))
Cami 31s?????, cu
Timeea Cristina
pustai
dma2007 spune:
neata' la pranz!
ce fac fetele? capri bine ai revenit!
oare ce fac mona, irda si mickycris? tare sper sa fie bine
fetelor am inteles si eu ieri cum sunt contractiile astea BH( am avut si eu cateva mai multe ieri), dar am avut si ceva dureri de burtica, am luat no spa si am stat cumintica in pat
am vb azi cu medicul si maine ma duc sa-mi vad
, abia astept!
ne-am amuzat teribil aseara cand bebe miscacios facea tot felul de tumbe, si tati iubitor i-a dat un pupic si apoi s-a asezat cu capul pe burtica....si drept multumire s-a trezit cu un sut in freza
are mama bebe smecher...
25s+!
surpriza 
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png