Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Pupici la toate gravidutele!
Diarux eu am avut si inca mai am dureri in partea dreapta si intepaturi si nu am scoasa apendicita dar am observat ca daca imi gasesc o alta pozitie decat cea in care ma apuca durerea imi trece si aceleasi simptome le mai simt cateodata si in partea stanga.Cred ca de la presiunea utrerului sau de la intinderea ligamentelor.Am citit ca declansarea apendicitei in ultimul trimestru de sarcina este mai putin probabil.
Biribu bafta la dr!
Mada sper sa ai noroc azi la dentist sa scapi de durerea de masea!
Cristina incearca sa bei un ceai,poate te mai lasa bila!
Kimmy imi pare rau ca aveti discutii in familie pe tema financiara dar cel mai bine nu te mai gandi acum la asta si incearca sa ajungi totusi la un dr!
Anaxena pofta buna la cirese!Dar ti-ai cumparat cirese nu gluma!

Tecky 32 sapt
AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

SUN am 106 cm circumferinta la buric...te-am facut detashat!!!
intrebare: cica dc masori din fundul uterului pana la osul pubian iti da exact nr de sapt in care esti...mie imi da 43cm...unde greshesc???lamuriti-ma de unde pana unde masor

Ana-Maria34+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 37 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna dimineata fete!

Ankalaura, spune-mi si mie te rog daca in cautarile tale ai vazut cumva jaluzele verticale, rulouri, storuri (adica nu perdele) pentru camere de copii. Merci mult.

Va pup pe toate si sper sa am mai mult timp sa scriu.

Gini 31s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anaxena si eu tot 106 am. La mine a masurat medicul ultima oara cand am fost la control chestia asta care zici tu si la 31 de sapt si 6 zile aveam 33 de cm, iar la 20 de sapt si 4 zile aveam 20 de cm.
Tecky ms. Deja nu mai am rabdare sa merg sa vad ce imi face poate curata sin dintii ca sa nu ma mai chinuie asa tare gingiile si poate daca am noroc se apuca de treaba la masea.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Tecky, multumesc!!! Ma tratez deja cu ceaiuri..
Mada, bafta la dentist!!!
Kimmy, poate ca se vor rezolva problemele intr-un fel sau altul!!!

Cristina 26+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata fetele,

acum am intrat si nu am citit decat pagina asta, o sa merg si in urma...
Aseara am mers pe la medici...am si eu la burtica tot 106...am luat in total de la inceputul sarcinii 10Kg....eu m-am ingrasat la inceput...in ultimele 2 luni am pus doar 2 Kg..
Ideea este ca atat med de fam cat si ginecologul mi-au spus ca in 6 sapt nasc ...eu ma bucur f mult...abia astept....

Merg sa citesc din urma....si revin

Cami 31s?????, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

camy,pai de ce in 6 sapt?? dupa ce s-au ghidat??

Ana-Maria34+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 37 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Neata la toate pepenoaicele , si io tot 106 am peste buric, na, ca ma facurati curioasa...

Mada cred ca ai trecut peste raspuns, vezi ca ti-am zis in cap trecut despre iaz. Bafta azi la dentist

Dana ce nasuleala la Consulat... Si eu te mai citesc la jurnale cand vad ca faci pauza de intrat aici un timp

Kimmy nu mai fi amarata, se vor rezolva toate, e si sotul tau stresat de responsabilitatea ce bate la usa, o sa-i treaca. fata

Dara te-a lovit si pe tine harnicia? Numai pe mine m-a pocnit lenea de vreo 3 zile, abia am miscat ieri de-am facut o supa de rosii, mama, parca cine stie ce inginerie faceam...

Xeno uite ca pe mine ma lasa rece ciresele . Poate daca bagai niste pilaf cu ciuperci sau vreun orez cu lapte, stafide si scortisoara baleam si io, dar cu fructele... pas

Monica 30+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Daca tot v-ati apucat sa va masurati, eu am 95 cm in jurul buricului. Cand am fost weekendul asta la parintii lui Cristi, tatal lui m-a asaltat ca am burta mai mare ca el, la care eu i-am raspuns ca sunt convinsa ca nu . Asa ca ne-am apucat sa ne masuram , si am avut dreptate, el are peste 100, parca 106...

Ana, si eu ma gandeam de ieri sa ma bag la niste cirese; cred ca azi imi cumpar. De mult tot visez ca o sa mananc toata ziua numai cirese. Anul trecut la serviciu, cand au aparut ciresele, cumparam si eu si un coleg, pe rand, o zi eu, o zi el, si mancam tot timpul cirese .

Didi 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu aveam 100 acu o sapt.
Ana nu cred ca e chiar exacta masurarea fundului uterin, doar n-are o linie exacta care trebe masurata.
Camy chiar asa, de ce sunt convinsi ca nasti la 37 sapt?
Fetelor am niste dureri la incheieturile degetelor de nu va dati seama. Abia pot indoi degetele. Oare de la ce?

bujo 30+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput