Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'neatza !!!
ana, kimmy cum sunteti? sper ca bine
scurt asa...
cricri mai intra pe la noi sa ne dai de veste !
oki...mmm...pupici la toate..revin io...

Oana
24+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Mai , dar ati scris nu gluma!!!Eu am o stre tare nasoala...ma chinuie bila de vreo 2 zile...

Cristina 26+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata gravidutelor

Ana sper ca esti bine ,mai ai un pic si o sa o ai pe maria in brate.
Nici mie nu mi se pare ok cu inducerea si cu cezariana programata ,si eu voi face cezariana dar dupa ce incep durerile,sper o sa il intreb la viitorul control.
Pe mine nu ma deranjeaza cand medicul baga mana pe acolo ,mi-a luat si proba pentru secretie si nu m-a deranjat,astept maine sa vad ce rezultat iese.
Si eu am auzit ca la treaba cu premergatorul parerile sunt impartite ,mie una nu mi se pare ok sa-l folosesc la fetita asa ,altii fac cum doresc.
Azi dupa programul de la birou ,acasa am de calcat si lucrurile noastre si ale fetitei asa ca am treaba si nu imi place dar trebuie sa fac si asta.
Salutari Sun ,Bujo,Tecky,Biribu,Boticelina,Cristina 26, Oana sm,Mada, Turtu,Kim,Violeta 29 si pupici

31+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza fetelor!
Sunt mai bine,cred...Cel putin nu mi se mai intareste burta asa de des.Azi noapte iar nu am putut sa dorm deloc,sunt franta.Am incercat sa manc ceva dar mi-e o greata teribila.
Daca nu se schimba situatia o sa trag o fuga pana la spital.
Beleaua e ca sotul e plecat din oras si eu nu-mi gasesc cheile

Kimmy33+Erika AMR 7 saptamani
Bebele familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

si pt ca sunt rea!!

ghicitzi ce mananc eu acum:
www.flickr.com/photos/12649238@N02/2491852274/" target="_blank"> poza cu ce pap
atentie interzis persoanelor cu pofte!!!
Doamne ,ce rea sunt!!!

Ana-Maria34+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 38 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata burtici cu pepenasi,

Am revenit si eu, ieri toata ziua am fost la buc, David e bine, s-a intors, are 2380 de grame si abia il asteptam.
Ma mai duc peste 3 sapt si atunci o sa-mi faca analize la secretie si inca o eco sa vedem daca tot cu capul in jos va sta, eu sper asa sa ramana.
Ma duc sa citesc si eu despre faza cu epidurala, uite ca eu nu l-am intrebat, dar data viitoare va fi prima intrebare pe lista mea:)
Anaxena noroc ca eu am capsuni, dar parca ar fi mers si niste cirese :)

Lori34+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Intreba cineva de spitalul la care o sa nasc,nu mai tin minte cine,scuze...E spital particular...daca ma exprim bine...nu e de stat.
Dar e foarte posibil sa nu nasc acolo,desi mi-ar placea foarte mult,dar e extrem de scump pentru noi.Deocamdata stam intr-un apartament cu o singura camera,si vrem sa ne cumparam unul mai mare,asa ca nu prea imi permit luxuri.In plus azi am avut o discutie foarte nasoala cu sotul meu,ma simt foarte rau,pentru ca eu nu am sa beneficiez de indemnizatie,pentru ca am intrerupere 2 luni,si cum ar veni mi-a scos ochii ca ce tot cumpar pentru bebe atatea(sau de ce le cumpar de acuma,ca doar le cumparam dupa ce se naste...de parca nu ar fi tot una ca dau banii acuma sau peste o luna si ceva),mai ales ca eu peste 3 luni trebuie sa ma apuc de munca,ca daca nu nu am nici un venit in casa si el cum se descurca si cu bebe si cu rata la apartament.
Pup toate fetele!

Kimmy33+Erika AMR 7 saptamani
Bebele familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

kimmy nu fi supi!!
rezolvati voi problemele

Ana-Maria34+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 38 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Neatza burticoase.
Flo usturimea e de la candida. Si io am avut si inainte sa-mi dea ceva am facut urocultura care a iesit negativa. Is culmea medicii astia care dau preventiv antibiotic.
Vai mai am 2 zile de lucru, sa treaca odata ca nu mai am rabdare.

bujo 30+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

CriCri La multi ani!
Sorelix ms mult. Sper si eu sa scap de durere. Acuma tre sa vad cum rezolvam cu trenul lui Flo adik cand gasim un tren ca sa ajunga la timp sa preia printesa ca nu pot sa o iau cu mine acolo ca ea cum e speriata de zgomote daca da tanti aia drumul la freaza creca plange de numa si decat sa o chinui mai bine vine Flo mai devreme azi si o preia. Ca eu la 3 si un sfert am programarea la dentist, pe la 3 sa fiu acolo poate mai trebuie sa completez hartii etc.
Kimmy ma bucur sa aud ca te-au mai lasat contractiile.
Biri .
Anaxena cum mai sunt contractiile? Tot asa te chinuie?
Am si eu ce papi tu , bine nu o lada ca tine ca aici rar gasesc asa multe, eu am o caserola de vreo 250 de grame cred. Well e buna si aia decat deloc. Si eu ador sa pap asa ceva.
Lori ma bucur sa aud ca totul este bine cu bebe. Felicitari pt cele 34 de sapt ca parca tu ca si mine in aceeasi zi le schimbi, miercurea.
Dara spor la treburi. Si mie daca imi ia pt secretie nu ma doare dar cand e control din asta la col sau sa rupa apa cum a facut la mine cu o chestie lunga ca o andrea imi venea sa ma urc pe pereti. Bine pp ca acuma depinde si de persoana care face controlul, ca moasa care am avut-o eu era dragutza saraca da la controlul intern ma termina.
Vicky super ca bebitza e bine si cu plete. sa ne tii la curent cu ce rezolvi cu, carutul.
Si noi cu a nostru am avut pb ca noi l-am vazut in magazin dar nu aveau cu gri si portocaliu ci numai cu roz si bleu si atunci am dat comanda si am asteptat de ne-a iesit pe urechi pe urma cica a venit si cand m-am dus la magazin de fapt era alt carucior si tot asa. Si pana la urma s-au lamurit ce si cum si i-am zis sa ma sune cand au carutul care il vreau eu si pana la urma l-au adus pe al nostru care il comandasem, deci asta se intampla si in magazine nu numai pe net, ca si in magazin au un stoc limitat daca vrei alet culori sau ceva trebuie facuta comanda, deci tot acolo ajungi.
Dana uff bine ca i rezolvat in final, da stiu cat pot fi de nesimtiti. Si eu cand ma enervez dau de nervi in boceala, iar la faza care i-a zis-o lui tanti aia cu bebe eu creca in locul aleia ii dadeam una de vedea stele.
Violeta se intampla asa pt ca e consulatul roman. Deci tot romani sunt angajati acolo si logic tot stilul romanesc se aplica.
Flo bine ca nu ai luat, mai eu nu stiu medicii astia chiar prescriu chestii asa la telefon dupa ureche? Aici pt candida se da numai Canesten crema in genere.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput