Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 6
dma2007 spune:
anaxena da ti-ai luat cirese, nu gluma! si eu sunt fan, dar mai astept putin sa se mai ieftineasca
ma duc sa
si
!
revin!
25s+!
surpriza 
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dma2007 spune:
m-am gandit azi nopate la dulapiorul pentru haine: o sa iau unul alb de la ikea pe care as vrea sa aplic ceva, si m-am gandit la floricele pe care am vazut ca le-a luat boticela! poti sa-mi spui te rog de unde le-ai luat?parca ziceai ceva de practiker?
25s+!
surpriza 
M&M spune:
Dma, ce bebe scump , ce personalitate are
!!! De fapt daca va fi leu..
Cristina
26+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
boticelina spune:
Dma floricelele alea-s facute de mine, la mai multe dimensiuni, trecute cu indigo pe un carton, decupate, apoi puse pe perete si trasat cu creionul pe contururile floricelelor si apoi pictate florica cu floricica. Nu-s abtibilduri. Daca vrei floricelele, pot pune pe mailul comun un pdf cu documentul A3 de la care am plecat eu.
spor la lucru daca ai curaj sa te apuci. Vopsele eu am folosit din cele lavabile, ca ies culorile pastel.
Abtibilduri aveau la Bricostore dar nu erau ca astea ci altfel de floricele, dar tot frumoase. Cu alea scapi mai repede. O plansa de 1mx70 cm cu floricele era in jur de 65 de lei, dar iti ajung si pt dulap si pt alte corpuri cred, depinde cat de des le lipesti.
Monica
31+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
Tecky spune:
Eu vreau sa ma apuc sa calc hainutele fetitei mele desi nu s-au uscat inca toate.
Dma bafta maine la dr!Ai un bebe foarte activ!
Tecky 32 sapt 
AMR 8 sapt
boticelina spune:
Didi inseamna ca disparusem io
, oricum stiam ca trebuie sa fii si tu pe aici ca io tin la prezenta ta, noi suntem day-pal, si cred ca si Dia la fel, io ma tin dupa tine ![]()
Monica
31+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
dma2007 spune:
boticela merci de raspuns!
era vorba despre floricele din lemn, cele mici ambalate, dar o sa uit si la brico
tecky spor la calcat
si apropo despre calcat vreau si eu sa-mi iau fier de calcat nou
astept si eu pareri si sfaturi despre marci, ca nu m-am hotarat inca de care
25s+!
surpriza 
boticelina spune:
dma, da, floricele din lemn sunt luate de la Praktiker, dar am vazut si la Bricostore.
Fier de calcat io am un Philips Mistral, primit odata cu masina de spalat si merge brici, e si cu abur reglabil, io-s foarte multumita de el. Si cele de la Tefal sunt bune. La fiarele astea noi tre sa urmaresti calitatea talpii, sa fie teflonata, ca acuma toate astea mai de firma sunt bunute. Doar sa nu iei no-name-uri dubioase desi si cu alea e la noroc, eu am un mixer no-name, luat de disperare pe cand stateam in chirie si n-aveam niciun fel de robot sau kitchen helper si merge brici de 6 ani de zile, daca mi-l ia cineva fac moarte de om. Nici nu-ti zic cat a costat ca ma fac de ras, cred ca cam cat 2 pachete de tigari 
Monica
31+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
MissJJ spune:
Caprioara gata am pus pozele pe picasa
, deci fetele poze de la filantropia album separat si poze din vacanta in albumul lui Caprioara.
Bujo chiar nu am idee de la ce te dor asa degetele. Sper sa te lase cat mai repede.
Didi si eu as manca toata ziua cirese, sarcina trecuta erau pe primul loc ciresele si piersicile, din astea am papat tone. Mai nasol ca la noi ciresele sunt cam scumpe care sunt la supermarket, mai ieftine mai gasim la turci da is f mici si multe cam stricate.
Asa ca prefer sa iau de la supermarket macar is mari si mai faine decat alea de la turci.
Violeta ia ceva rennie sau ceva poate calmeaza stomacul si te mai lasa senzatia de rau. Legat de durerile de solduri si eu ma chinui cu ele mai ales daca ma intind in pat sau pe canapea cand tre sa ma mut sau sa ma intorc e vai si amar.
Dma f frumos copil cu personalitate.
Si a mea e leu si e unoeri asa de incapatanata si sa vezi ce urat se uita la tine daca nu e cum ii place ei.
Iti arunca niste priviri. O sa vedeti voi.
Tinem pumnii pt maine la eco poate vedeti ce e bebe.
Dma eu cel mai bine m-am impacat cu cele de la tefal, aici sunt considerate cele mai bune bine is si scumputze da is bune. Si noi tre sa luam altul da cand om avea bani ca nu e graba ca la cat calc eu...
De ex cand m-am mutat eu cu Flo el avea unul de la rowenta nu zic calca bine da nu asa bine ca cele de la tefal noi in ro numai tefal foloseam. Si de cand sunt aici i-am cumparat cadou vecinei mele un fier nou de calcat de la tefal ultimul model adik www.tefal.co.uk/tefal/products/product/index.asp?category%5Fid=500&dept%5Fid=510&sku=U00430&mscssid=QG7NWG6M2DCH8MM3FKGSTLUQN7LP79U3" target="_blank">asta si a zis ca e super multumita de el, calca usor si rapid cu el talpa nu se lipeste sau murdareste sau ceva aluneca f usor si are si program special pt blugi. Si eu tot model din asta vreau sa iau aici e in jur de 60 de lire unul. Ce mai e fain la modelul asta daca il lasi si nu il folosesti pt o perioada de timp se stinge singur ca sa cumva sa se intample vreun accident ca ai uitat fierul in priza si e fain ca are si setare numai de abur fara caldura pt materialele delicate. Aici la toate marcile ei dau note pt abur si pt calitatea talpii fierului, sau cum s-o chema partea aia , cu care calci.
Si astea de la tefal majoritatea au 5 din 5 la ambele categorii.
Eu mai stau putin si duc fata la somn apoi merg si eu la dush si apoi ma pregatesc de mers la dentist. La noi s-a facut rece e intunecat si au zis ca s-ar putea sa si ploua azi cica pana in weekend va fi mai racoare 17-20 de grade maxim si abia in weekend va fi soare si samb si dum si vreo 21 de grade. Da na nu ma asteptam sa dureze prea mult caldura ca aici in uk e ceva deosebit calduri din astea.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani