Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 18
Caprioara spune:
Boti, si toate fetili,
Mai, mi-am adus aminte ca mai trebe si glicerina boraxata. Boti, nu era pe lista ta, nu?
Cu asta imi dadeam pe sani si eventual cu o compresa sterila pe gingii si in gurita la bb, pentru a preveni sau vindeca aftele, adica petele acelea albe. E galbuie si dulce la gust, lui bb ii place
.
Fetele la al doilea cupil, voi nu ati folosit?
Boti, nu am apucat sa-ti zic, iti sta super cu noua coloare, mei. Esti o frumoasa!
Mada, imi pare rau ca nu ai rezolvat cu dentistul. Deci si acolo te plimba pana te rezolva
.
Flo, ai grija de tine si lasa-l incolo de serviciu, e mai important bb.
la toate burticile pe care nu le-am nominalizat.
Eu mai am AMR 55 zile. Si nu-mi vine sa cred ca avem primul bb pe drum! Sa dea DD sa fie totul bine cu Irda si bb Antonia si sa vedem poze frumoase curand
.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Tecky spune:
Mada multumesc mult pt informatie,am salvat actele puse de Sun.
Eu va las acum pt ca ma duc sa-mi iau banii pe concediu medical,sunt curioasa cati bani voi lua.![]()
Va pup pe toate!
Tecky 32 sapt 
AMR 8 sapt
bujo spune:
Capri noua la curs ne-a zis sa NU folosim glicerina boraxata la bb pt ca arde si produce alte leziuni. Trebe folosita glicerina cu stamicina sau nistatin. Acu pt sani nush ce sa zic ca n-am auzit.
bujo
31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
vias spune:
'neata fetele
azi e o zi mare pt odiseea noastra....am emotii foarte maeri...dar astept cu nerabdare sa citesc ca Irda este bine..la fel si bebelusa Antoniamajoreta]
, pt Irda si Antonia!!!
Mada imi pare rau pt ce s-a intamplat la dentist, sper ca macar pe 5 iunie sa fie mai bine....iti tin pumnii!!
Cami 31s, cu
Timeea Cristina
pustai
MissJJ spune:
Bujo aici pt aftele alea din guritza, a facut si Ari cand era bebe mic, frecat usor cu degetul inmuiat in bicarbonat ala ce folosim la bucatarie si frecat bine in guritza si pe obrajori si pe limbutza dim si seara si in cateva zile i-a trecut si nu a mai facut de atunci. Ea a facut exact cand era bebe nou nascut.
Tecky cu placere.
Caprioara aici e bine ca nicaieri nu platesi la medic sau ceva si nici nu iti trebuie asigurare privata sau ceva cum stiu ca e parca in America dar la dentist e belea si ca preturi si ca sa te accepte gratis.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
Gabriela82 spune:
multam' fetelor ptr raspunsuri 
Tecky ptr trusou se depun actele la Directia Publia de Asistenta Sociala, fetele de acolo trimit actele mai departe si cand vin banutii se ridica de la primarie. cel putin asa este la noi, poate difera modul de organizare de la un oras la altul, mai ales ca eu stau intr-un oras mai mic.
33+ AMR 6+
BB 
MissJJ spune:
Camy please pune majoretele alea pe mai multe randuri mai scurte ca s-a lungit pagina de numa.
Sau selecteaza-le si da-le center ca arata bine si asa si nu mai lungeste pagina.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
bujo spune:
Pai asa a zis si pediatru, ca merge stearsa gurita cu comprese cu apa cu bicarbonat de sodiu alimentar, dar daca are micoza trebe dat si cu altceva ca nu trece altfel. Dar la afte banuiesc ca ajunge numa apa bicarbonatata.
Oare la cat o opereaza pe Irda?
bujo
31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
catilin2008 spune:
buna ziua, burtici,
amm schimbat si eu semnatura, am 26 de saptamani ...
suntem baieti mari acum..

pentru primul bb, sa fie sanatoasa si sa aduca numai bucurii parintilor.
va pup..e o zi foarte aglomerata la birou...ca daca nu am fost ieri ..trebuie sa recuperez ![]()
26 + cu 
Caprioara spune:
Bujo, de glicerina boraxata am intrebat si eu si la curs la Filantropia, si aici au zis ca e ok ?!? Cred ca trebe sa mai caut pareri ref la asta. Eu am folosit-o la Matei, imi dadeam pe sani inainte de supt si nu a facut afte si nici alte probleme nu am avut. Dar acu m-ai pus pe ganduri... trebuie sa ne mai documentam.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud