Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 19
truli-luli spune:
Si eu stiu de la pediatra Anei sa nu dau cu glicerina boraxata ci glicerina cu nistatin. Nu mai stiu de ce descoperisera ca nu e buna cea boraxata si prin farmacii doar asa gaseam
Eu inveleam degetul aratator in compresa sterila pe care picuram glicerina asta si ii dadeam prin gurita ca sa nu faca ciuperca de lapte, sa ii curete limba ca era incarcata.
Cami
28s+ cu
si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
locca spune:

pt. Irda.
Irda, ma gandesc la voi si sper sa fie totul fff bine cu Antonia. 
Caprioara, da, am folosit glicerina, dar nu boraxata ci era o solutie preparata in farmacie, glicerina cu stamicin. Cred ca inainte se numea nistatin. Cu asta il stergeam in gurita pe Matei si imi dadeam si eu pe sfarcuri cand a facut alb in gura.
Eu la fundulet nu am folosit decat bepanthen cand mi se parea mai rosu. Dar al meu a avut o piele mai groasa
, nu mi-a facut niciodata bube la fund. Doar pe fata si pe corp, dar asta la 4 luni, sub forma de dermatita atopica 
Pt. nas cred ca o sa folosesc spary cu apa de mare acum. La Matei am folosit ser fiziologic, dar mi se pare mai simplu cu sprayul asta. O sa vad.
In ultima vreme am dat iama in cafea, am reinceput sa beau. E tare bine, ca si asa am tensiune mica rau. Cristina, tu cum mai stai la capitolul cafea, ca parca nici tu nu mai suportai deloc mirosul?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
Gabriela82 spune:
Bujo in ce periada spuneai ca ai facut tu cursurile? sa ma apuc sa caut in capitolele trecute.
33+ AMR 6+
BB 
bujo spune:
In februarie am inceput cursurile, crek de pe la capitolu 30 incolo am scris despre curs.
Asa au zis, de glicerina cu stamicina sau nistatin. Si eu imi amintesc ca ma dadea mama cu glicerina boraxata in gura dar uite ca se pare ca nu e asa buna pt copii.
bujo
31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
MissJJ spune:
Locca da si ala cu apa de mare e f bun noi nu am stiut de el cand era Ari bebe mic si ii puneam ser apoi am aflat si cand a mai crescut am folosit din ala, Sterimar se cheama aici. Da ce imi place e ca tine f mult un tub din ala.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
locca spune:
Da, Mada, sterimar. Asa ii zice si aici. De fapt sunt mai multe modele, dar eu din asta folosesc.
Am pus si eu 2 poze de la eco in albumul meu de pe contul comun, daca vreti sa-mi vedeti fata
Inca nu ne-am decis la nume, dar inclinam spre Clara.
bb2
Dianami spune:
Salutare, eu sunt un pic pe fuga. Vesti noi de la Irda: i s-a scos perfuzia, contractiile au aparut imediat dar sunt rare si nesistematizate. Spera ca pana dimineata sa apara pe lume micuta Antonia. Poate repeta experienta cu Daria, pe care a nascut-o rapid de tot. ![]()
Facem galerie in continuare!

Diana
30+
si Iulia
(15.07.2005)
M&M spune:
quote:
Originally posted by loccapt. Irda.
Irda, ma gandesc la voi si sper sa fie totul fff bine cu Antonia.
Caprioara, da, am folosit glicerina, dar nu boraxata ci era o solutie preparata in farmacie, glicerina cu stamicin. Cred ca inainte se numea nistatin. Cu asta il stergeam in gurita pe Matei si imi dadeam si eu pe sfarcuri cand a facut alb in gura.
Eu la fundulet nu am folosit decat bepanthen cand mi se parea mai rosu. Dar al meu a avut o piele mai groasa, nu mi-a facut niciodata bube la fund. Doar pe fata si pe corp, dar asta la 4 luni, sub forma de dermatita atopica
Pt. nas cred ca o sa folosesc spary cu apa de mare acum. La Matei am folosit ser fiziologic, dar mi se pare mai simplu cu sprayul asta. O sa vad.
In ultima vreme am dat iama in cafea, am reinceput sa beau. E tare bine, ca si asa am tensiune mica rau. Cristina, tu cum mai stai la capitolul cafea, ca parca nici tu nu mai suportai deloc mirosul?
bb2
Ruxandra, da, eu nu suportam deloc mirosul cafelei . Cred ca m-a tinut pana acum 3 saptamani cand mi s-a facut iar pofta de cafea...de atunci beau in fiecare zi cate o ceasca de cafea cu lapte sau frisca.
Cristina
26+ ,cu
Mihai Daniel " Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
MissJJ spune:
Ruxandra am vazut pozele, ce frumos se vede fetisoara.
Imi place si numele Clara. sa imi zici cand va hotarati sa trecem la listutza.
Aici am gasit numai sterimar din asta.
Diana multumim ca ne-ai mai dat vesti.
Irda hai mamicutza curajoasa noi facem aici galerie!!!

Eu de la vremea asta nebuna am un somn in mine. Abia astept sa se faca 12 sa mergem la nani ca ma doare deja maxilarul de la atata cascat.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani