Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Am revenit si noi, dupa ce am picotit/ursulit vreo 2 ore, sper sa mai dorm la noapte...

Sun Dulcolaxul ala l-am luat in caz de forta majora, eu voi face cezariana si medicii astia au un stil, nu-ti dau drumul acasa pana nu ai tranzit intestinal postoperator si cum io mananc ca o vrabiuta evident ca waste-urile tot de vrabiuta sunt... N-as vrea sa ma apuce 10 zile in spital pina se aduna ceva si se produce natural. Daca n-o fi nevoie (Doamne ajuta), nu iau... ca nu-s fan. Plus ca fiind one of a kind cu operatie de stomac s-ar putea sa nu se priceapa si sa insiste sa stau pina oi fi ca un om normal... Io de ex n-am voie sa fac testul ala de glicemie provocata ca cica nu e relevant, dar crezi ca stie asta si vreun medic in RO?

Mariana supozitoarele cu glicerina sunt varianta light pt Dulcolax si alea cu diclofenac sunt pt calmarea durerii postoperatorii ca nu stii aici ce bafta ai si te trezesti ca te lasa fara calmante vreo asistenta acra...

Vazut poze noi si simpatice cu Ingry, baby_r iar Didi arata ultra-cute cu noua freza Si burtica ta e micutza, ca si a mea, si pare ca nu te-ai ingrasat mai deloc, foarte finutz mamicutz...

Si, normal, din toata inima, inca un rand de agitate pt Irda si bebe Antonia

Monica 31+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Capri linkul pt.pozele de la Filantropia nu se deschid, si in Picasa nu apar! Doar cele din albumul tau.
In rest am mai vazut pozele fromoase de baby_r, Didi si Ingry! Didi, te prinde bine noua freza! Pup mamici frumoase pe burtici!
Ma alatur si eu voua cu si cu pt. Irda si Antonia!!! Nu-mi vine sa cred ca deja incep sa apara bebeii si la odiseea noastra, eu mai am inca mult si bineeem aproape 3 luni...
Mada, cum a fost la dentist?

Adriana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Fetele vesti proaste de la obstetrician....colul e sters si deschis

Mi-a interzis orice efort si gata cu serviciul, neaparat in prenatal!!! Off, ai grija Doamne si de noi!

Pentru Antonia Bun venit puiutz daca nu mai ai rabdare, dar mai bine mai stai pana maine! Multa sanatate Irda!

Flory mami de Alex si 32+ cu

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

diarux si eu am tot placenta anterioara, si singurul lucru pe care mi l-a spus doctorita despre asta este ca in caz de cezariana, la operatie sangerearea va fi mai abundenta, dar nu este nimic grav in asta, stiu doctorii ce sa faca, iar in caz de nastere normala chiar nu are nimic a face pozitionarea placentei cu nasterea. Si eu il simt pe bebe destul de bine, numai ca el, de felul lui e mai cumintel, inca n-a prins tupeul sa dea la coaste sau la ficati.
Flo, stai cumintica in pat si nu te stresa, totul va fi bine si la tine pana la urma, ai sa vezi.

Adriana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

IRDA SA DEA DD SA FIE BINE SI SA NE BUCURAM MAINE DE VESTILE BUNE...PUP FETELE!!!!

Eu am venit de la Dr si sunt fff revoltata, mi-a facut un "touche" si cica e ok, colul lung inchis...si "la revedere"...nu mi-a facut niciodata asa, am intrebato de o eco, ceva...cica nu e nevoie pt ca sunt bine...ne vedem luna viitoare asta a fost tot...sunt socata...ma bucur ca e "totul bine" dar ....ma rog poate ca nu intr-o eco sta linistea mea, dar tare vroiam sa o mai vad pe bebelina...

Ma duc sa citesc din urma, va pupacesc...Noapte buna!!!...nu prea mai reusesc sa mai tin pasul cu voi, sunt fff obosita de la serviciu si cand ajung acasa ma intind in pat...lenesa ce sunt

28s si CLARA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Flo hai nu mai plange, ai vazut ca Irda cu col deschis si contractii rele tot a mai pacalit-o pe Antonia 3 saptamani, o sa-ti faca bine si repausul, io zic ca ajungi si tu cel putin la 36 de saptamani. Stiu ca te gandesti si la Alex dar inca putin...

Nu-i nimeni mama Omida pe aici si vis-a-vis de termene? ca m-as baga si io la un prognostic

Kimmy Ce faza faina cu colega ta... uite cum imi cresc mie sperantele ca si daca doc hotaraste sa vina garga usor mai devreme, n-o sa fie atat de micutza...

Oricum, gagici, de vreo 4 zile maninc ca nebuna, din ora in ora rontai cate ceva, ma scol cu primul gand la frigider, scormonesc, imi fac bunuri si parca mi se pare ca si burtica a mai crescut un pic.

Chiar ma gandeam amuzata ca io le urmaresc pe Anaxena si pe Sun, ce povestesc ele ca patesc, fiindca in max 3 sapt vin si la mine toate cele ce li se intampla lor Acum simt cum ar vrea sa inceapa sa mi se evazeze coastele si mie si parca si respir mai greu. Sau e doar multa mincare ingurgitata?

Monica 31+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna gagici, intru si eu repede sa bag niste majorete la treaba pt Irda:

NASTERE USOARA DRAGA NOASTRA SI BB ANTONIA SANATOASA!!!!

ma iau emotiile rau, e asa o minune cind vine pe lume un puiut

hai ca bocesc ca proasta, mai am si alte motive nici nu-mi vine sa scriu, poate cind stiu precis, am ceva probleme cu bb, sper sa nu fie nimic grav

mariana te pup si chiar mi-a fost dor de tine! Anna nici ea nu prea zice mare lucru, mama, dady, ceva gen waaa care noi il interpretam drept want, caci arata ca vrea ceva... eu ii vorbesc in romana, in casa aude engleza, la gradinita clar engleza, cred ca intelege destul de bine in ambele caci executa comenzile, dar de vorbit mai greu. mai e timp, stii si tu cum e aici nu ii grabeste nimeni pe copii ca nu e vreo competitie, mai am rudele din tara care deja comenteaza ca vaaai nu spune .... apa/caca/etc/etc, ma enerveaza de numa...

va pup ca sunt cam down la ora asta

34+ AMR 5+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am papat porumb fiert pt ca imi era o pofta!
Ingry mi-au placut foarte mult pozele cu tine,am admirat peisajele care sunt superbe!
Flo imi pare rau ca ai probleme cu colul,sa stai cat mai mult in pat si sa tii legatura cu noi!
Boti mi-a placut faza cu mama Omida,ce bine ar fii sa avem o prezicatoare printre noi..De putin timp sa stii ca si eu am senzatia ca ma sufoc,probabil ca bb apasa pe diafragma.
Va dati seama ca in cateva sapt vom devenii mamici?

Tecky 32 sapt
AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Revin si eu prin zona.
La dentist cum m-am dus asa am venit. In 10 minute gata eram afara pe usa. A zis ca la prima vedere nu imi poate face nimic concret numai sa se uite sa vada ce si cum eu i-am zis pt ce am venit da ea i-a dictat la asistenta tot ce trebuie reparat la mine in gura si mi-a facut alta programare pt 5 iunie si mi-a zis ca e tare ingrijorata de gingiile mele ca imediat dupa ce nasc neaparat sa imi faca o radiografie sa vada starea osului ca m-a intrebat daca am mai avut pb si i-am zis ca da si mi-a zis ca se vede ca ceva nu e in ordine adik bun se deterioreaza ele de la sarcina si etc da nu in halul in care le am eu si pe scurt cam asta e ne vedem data viitoare. Oricum mi-a recomandat ceva apa de gura nu am auzit de ea a zis ca se gaseste mai greu si numai la farmacie da sa o cumpar si pana pe 5 sa o folosesc ca sa isi mai revina gingiile sa nu fie chiar asa sensibile si sa nu sangereze prea mult cand incepe sa lucreze la dinti.
Faza e ca nu am apucat sa discut cu ea ce e inclus in gratuitatea aia de la nhs si ce nu, ca eu o cred ca am pb in gura da nu am sute de lire sa platesc pt tot ce vrea ea sa faca in gura ca mi-a zis si de dintele din fatza care e innegrit si i-am zis ca stiu de el si normal mi-a zis ca trebuie imbracat da ea zice da imi imaginez si pretul. Da na data viitoare cand merg sper sa nu ma tavalesc iar de durere sa ma tina cat de cat pana atunci si sa ii zic ce si cum sa faca ce se poate face gratis ca nu imi permit sa dau bani multi stiu ca e mult de munca la mine in gura da la cate a enumerat ea acolo ma lasa mai usoara cu vreo cateva mii de lire creca nu numai sute.
Sorelix sorry da eu am pus pozele pe picasa, ca m-a rugat Caprioara nu stiam ca nu vrei sa le pun. Deci scuze.
Am citit din urma dar asa pe sarite rapid ca vad ca bebitza se impinge tare in jos si abia stau pe scaun asa ca merg sa ma intind si mai revin maine sa iau de la capat ce si cum, dar nu inainte de a activa si eu galeria pt Irda si printesa Antonia:

Irda curaj mamico nastere usoara si Antonia sa fie sanatoasa si tie refacere cat mai rapida.
Ma duc pe canapea ca nu mai pot sta pe scaun de nici o culoare.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

HAi Irda, Hai Antonia!!!

Vicky 34+ si Maya
AMR +5 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput