Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Fetele, desi am luat no-spa burtica tot incordata este. Acum de dimineata, cand am mers la baie secretia e altfel, s-a luat ceva pe hartie cu tenta usor verzuie...nu ma duce cu gandul decat la dopul gelatinos, asa a fost si la prima sarcina.
Ca doar va spuneam ieri ca secretia a diminuat cantitativ de la gynozol. Mi-e frica rau, si ma mai doare si o ureche, s-a inflamat,nu am dormit toata noaptea.
Acum ma pregatesc de serviciu si ma doare mijlocul ca la menstruatie......

Flory mami de Alex si 33+ cu

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Se pare ca doar eu sunt matinala....

O zi buna si va tin la "curent" !

Flory mami de Alex si 33+ cu

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Irda curaj mamico! Antonia hai puiule, vino sanatoasa! Doamne-Ajuta!

Am emotii mari pt ele...am dormit foarte fragmentat din cauza asta. Sper sa fie bine-bine-bine!

Adriana acum gasesti albumul in picasa.

Madutz uof, cu doctorii astia de la voi....Ma gandeam ca ti-a facut si ea ceva. Nu-mi ramane decat sa-ti tin pumnii sa-si faca apa aia de gura efectul si sa fie mai bine pana pe 5 iunie! Si nu te scuza, ca doar nu m-am suparat ca le-ai pus in picasa, ca acolo intram noi, m-am suparat pt linkul dat pe forum. Dar nah...le-am pus la loc, cine vrea sa vada maretele poze, le gaseste acolo.
Beyyyy, sambata viitoare te mariti??? Stai ca ma iau emotiile si pt voi!:)

Flo uof! Puiule, de ce mai mergi azi la job daca ai gasit si secretia aia ciudata, te simti si aiurea si ai si interdictie? Trebuia sa stai linistita, macar o zi-doua! Oricum, va fi bine, o sa vezi!

Biri te iubesc tare, scumpa! Ti-am zis si ieri...stii si tu, totul e bine!

Ingry esti foarte simpatica...si cu si fara burtica!

Uof...si mai incolo trebuie sa si plec de acasa si ma gandesc numai la Irda. Dar va fi bine...trebuie, nu?

O zi frumoasa, fetelor!

SUN 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

beton frate...tocma am pierdut mesaju'

so..Irda si Antonia fara numar, fara numar, fara numar

flo uof...ce cauti mah la servici!!??? vorba lu' Sun..si a tuturor ca vor citi mesaju tau..de ce nu stai tu cumintica acasa!???

biri Doamne-Doamne e langa bebeii nostri..deci sunt sigura ca nu e nimic grav...ca doar toti bebei de la odiseea noastra sunt niste puternici luptatori (cum e bb de bujo..de nati)

mada iooi...ce nasol, credca ti-a venit sa-i dai in cap dr! ai asteptat atat cu durerile alea..ca ea sa-ti prescrie o apa de gura! nah...daca asta e schema!!! sper sa aiba si efecte apa aia!!!

pupici la burtici si..asteptam vesti de la Irda!

Oana
25+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neata fetele!
Sa va povestesc ce-am putut visa eu azi noapte: "era inceputul lui iulie si ma trezesc eu noaptea intr-o ditai balta si constat ca mi s-a rupt apa, sun medicul fuga la spital ma urca pe masa si zice gata nasti, m-am scremut de doua ori si gata a venit pe lume o fetita de 3,800 kg frumoasa foc , parca era un ingeras. "
Sper ca nu e o premonitie ca eu tre sa nasc abia la sf lui august, dar mi-ar place sa nasc atat de usor ca in vis.
Ei , ce parere aveti de asta?

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita25+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Si inca un rand de agitate ptr Irda si bebe Antonia

Ma duc sa fac un dus apoi ma pregatesc sa plec la servici
Abia astept sa intru diseara sa vad daca a nascut Irda!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita25+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Fetelor, nu pot sa nu fiu si eu alaturi de Irda:

va pup pe toate, sunteti niste scumpe!

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

IRDA NASTERE USOARA SI SA DEA DD SA FIE BINE BEBE ANTONIA SI MAMICA LA FEL
Vai de mine deja o sa avem primul bebelus ,ma iau emotiile eu imi faceam iluzii ca mai am mult pana nasc dar uite ca nu........imi e frica
Azi facem 32 de saptamani de sarcina ,pe de o parte e bine pe de alta imi e frica,ce oi avea de am starea asta.
Eu inca merg la birou si o sa merg si pana aproape de data nasterii.
Fetelor am si eu o intrebare ce crema sa folosesc pentru funduletul lui bebe,sfat pentru o marca ...?????,ca nu vreau sa folosesc pudra.
Ieri am muncit ,cum am ajuns acasa m-am pus pe calcat si am calcat toate lucrurile fetitei,apoi m-a luat o durere de mijloc de toata frumusetea.
Lucrurile ei si pe ale mele de spital trebuie doar sa le bag in geanta.
Caprioara frumoase poze,ce bine ca ai fost in concediu.
Pupici pentru Sun,Mada,Bujo,Biribu,Boticelina,Vio29,Ana,Oanasm si restul de fete .

32+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Oh,my GOD!!!!!!Primul bb la odiseea noastra?Deja ma ia cu tremurici

pt bb de Irda,tinem pumnii sa fie totul ok.

Sun,ai dreptate,daca nu am motive se stres mi le creez singura.Nu stiu de ce s-a intamplat asta de data asta,eu nu sunt chiar asa prapastioasa de obicei.Dar ma simt vinovata,si am sa va spun dupa ce se naste bb si de ce.Pana at incerc sa gandesc pozitiv.

Mada,ai grija de tine si de maselutele tale.Stiu cat e de naspa,eu azi noapte am dormit pe reprize,m-am trezit de vreo 5-6 ori cu o durere crunta,care dura cateva minute,apoi adormeam la loc.Ma gandeam ca DD ma obisnuieste cu contractiile din timpul travaliului.Ei,fabulez si eu asa de dim.

Sper sa fie ultimele 2 zile la serv,mai ales ca pleaca sotul pt urm 2 sapt,cam intru in panica.Nu sunt obisnuita sa stau fara el,in plus el are mai multa rabdare cu Theo in perioada asta decat mine si mi-e frica sa nu terorizez cupilu' cat e el plecat.Si mai ales motanul care ma scoate din minti si el pt ca e in calduri si mi-a stropit pe undeva pe la usi si imi vine sa-l arunc pe geam(saracu',nu are nici o vina ca sunt mai nebuna)

Andreea 35+ si Theona (27.08.2002)

AMR 5 sapt?????!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

neata!!!
Azi e ziua cea mare pentru Irda si bebe Antonia!!!
Diarux, scuze, dar aseara nu am mai intrat pe forum...nu stiu nici un fel de reactie a placentei care se gaseste posterior si nici vreo alta denumire. , stai linistita ca nu ma stresezi...
Am vazut poze noi pe picassa, Ingry, Didi si Baby.... pentru gravidutele frumoase si simpatice!!!
Flo, ai grija de tine...repausul te poate ajuta sa il mai tii pe bebe cateva saptamani in burtica.
Atb, ce bebe cumintel au tu!!! Al meu numai la ficat stie sa dea...
Tecky, cateva saptamani pentru gravidutele mai avansate !!Eu peste 3 luni voi fi abia mamica!!!
Mada, imi pare rau ca nu ai rezolvat nimic la dentist!!! Abia peste o luna te-au rechemat!!! Astia sunt nesanatosi...
Dara, pentru funduletul lui bebe se foloseste parka Bephanten ..

Cristina 26+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput