Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 13
Tecky spune:
Fetelor cand ne apucam sa bem ceai din frunze de zmeur?Stie cineva daca se gaseste la plafar sau in farmacii si cat costa?

Tecky 32 sapt 
AMR 8 sapt
M&M spune:
quote:
Originally posted by Tecky
Fetelor cand ne apucam sa bem ceai din frunze de zmeur?Stie cineva daca se gaseste la plafar sau in farmacii si cat costa?
Tecky 32 sapt
AMR 8 sapt
Tecky, eu stiu ca incepand cu sapt 38 se poate bea ceai de zmeur...
Cristina
26+ ,cu
Mihai Daniel " Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Ingry spune:
Fetelor,
Dat fiind ca sunt mai libera azi, mi-am facut si eu album pe Picasa...am pus poze pe care le-am gasit si eu in laptop-ul de lucru. Dupa marea mutare voi cauta si mai multe poze de prin vacante, ca ne-am tot plimbat: prin Paris, Amsterdam, Miami, Republica Dominicana (Caraibe), etc. Cele care le-am pus sunt mai recente 2007-2008.
Acum ma duc sa pregatesc lunch-ul...e cam tarziu (2:20PM), dar si micul dejun l-am avut la 10 dimineata. Noi avem un program mai ciudat de lucru, dar fiind natura joburilor. dar ne vor iesi noua fulgii pe nas cand va veni Alexut pe lume.![]()
Va pupic!
Ingry
28+
Alexandru David
anaxena spune:
SUN eu shtiu ca ma ubi-ubi mult tu pe mine(nu-i asha?),dar nu imi doresc sa nasc la 40s!!
ar insemna sa ma tar in loc sa merg...in 5 sapt ash avea o mareeee burta si nu e de glumit,am o dubla scolioza care tre sa care burta!!
la 38s ar fi perfect
pai cred ca nasc multe si eu tot nu o sa nasc..vedem noi..dar nici un bb de 4kg nu vreau ca imi doresc din tot sufletul sa nasc normal
Ana-Maria
34+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 37 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
mariana_1976 spune:
De aici de departe ii trimit Irdei numai ginduri bune si ii doresc din suflet sa aiba o experienta a nasterii cit mai pozitiva si un bebe asa cum il viseaza!

Turturica intrebasei de vacanta in Thailanda. Ce sa spun, depinde de felul in care sunteti obisnuiti sa calatoriti in general.
Acum 7 ani era intr-adevar "lumea a treia",acum parca e ceva ceva mai binisor...
Noi de exemplu nu mergem niciodata la "all inclusive" sau la hoteluri sofisticate,nici nu stam doar intr-o singur loc/resort/oras,deoarece ne intereseaza sa ne facem o impresie corecta despre tara respectiva.Folosim mijloacele de transport in comun, mergem prin marketuri, mincam ceva specific tarii vizitate,cumparam excursii de la agentiile locale, ne organizam singuri cazarea pe termen mai lung, ne documentam foarte mult, folosim harti si ghiduri de calatorie,chiar dictionar, ca sa nu avem surprize,mai ales cu copii fiind.
Daca insa doriti o vacanta mai putin "activa" si cu mai mult stat la plaja decit "hoinarit" si vizitat temple,etc,este okay sa cumparati totul (hotel + cazare) din Elvetia.Thailandezii sunt prietenosi si mari iubitori de copii, mai ales de cei blonzi.(eu eram cam suparata ca mereu ne cereau sa se pozeze, sa-i ia in brate, le ofereau tot felul de fructe,biscuiti,etc)
Daca nu asteptati o tara cu conditii igienice de standard european, si nu va deranjeaza sa va "tocmiti",sa vedeti strazi intr-o stare nu prea grozava pentru carucioare, sa aveti in jur de 30+ grade mai mereu, sa intilniti foarte multi turisti...atunci e okay.![]()
![]()
Aici am pus in graba niste poze ca sa vezi cam despre ce vorbesc.
Boti am citit si eu lista si ma intreb la ce oare folosesc supozitoarele alea cu glicerina si diclofenac?
Mapmi s-a parut interesant ce ai scris tu despre cezariana in Germania.Aici eu am impresia ca se merge pe nastere naturala tocmai pentru a face economie asigurarilor de stat,adica costul operatiilor aici este subventionat de stat si daca fac o cezariana, tot nu intra nimic in plus in buzunarul medicilor.Asa incit incearca sa evite cit pot costurile anesteziilor si operatiilor...(chiar nasterea vaginala dupa cezariana este incurajata,insa daca cineva naste acasa asigurarile nu acopera nimic)Ce pofta imi faci cu pepenele!
Dana voi sunteti o comunitate numeroasa in Italia,aici la Ambasada/Consulat intri imediat,nu prea e tipenie de roman asteptind pe acolo.Nu-ti mai face singe rau ca nu merita.Sper sa se rezolve repede,fiindca aici pe site scrie ca ar dura chiar si 6 luni eliberarea unui pasaport romanesc in conditii "normale".(adica fara urgente)
Natispor la mutat! (si nu face eforturi multe ca incetul cu incetul veti aranja voi asa cum va doriti)
Anaxena asa ziceam si eu ca nasc mai tirziu ca primul copil a venit peste 40 de sapt si chiar eu m-am nascut peste termen...
Cind colo,al doilea si al treilea au sosit ceva mai devreme decit ma asteptam...Sa stii insa ca in Suedia,moasa mi-a spus ca primul copil DE OBICEI, DAR NU INTOTDEAUNA, poate intirzia un pic peste 40sapt.(cred ca am citit chestia asta si intr-o carte aici)
Biri fetita mea nu prea vorbeste decit 2-3 cuvinte la virsta asta.Ana cum este, o invatati ambele limbi?
Gata ma duc sa fac clatite cu zmeura ![]()
Mariana
32+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
diarux spune:
TECKY, CRISTINA- care e treaba cu frunzele de zmeur?A si nu am gasit nimic despre placenta, adik despre pozitionarea ei, deci nu stiu ce insseamna anterioara si posterioara.vineri merg la control...abia astept!!!

bebe Andrei
Ruxandra
24+ si
Andrei Tudor
M&M spune:
Diarux, ceaiul de zmeur te ajuta sa ai un travaliu mai usor si , de asemenea, sa nasti mai usor. NU stiu cat de adevarat este.
Placenta anterioara, inseamana ca placenta este lipita de uter in fata, adica intre abdomenul tau si bebe ar fi placenta, si , din aceasta cauza, nu il simti pe bebe asa usor...sper ca am reusit sa iti explic inteligibil...
Cristina
26+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
oanasm spune:
mami Irda de Antonia Domane ajuta pe maine..cu o nastree usoara, o bebica sanatoasa tun si o refcere grabnica!!!

aaa...vazut pozici cu burtici faine de tot, de Didi, Capri, Ingry![]()
Oana
24+ cu

o noua viata
filmuletz bb
diarux spune:
cRISTINA- in sfarsit ma lamureste si peine cineva, asa pe intelesul meu, ca eu....sunt mai grea de cap. Am inteles ca si a mea e anterioara, dar pot sa spun ca am simtit pe BB foarte repede si foarte des. Stii cumva si ce "reactii"are placenta posterioara?sau cum se mai cheama. Daca nu rte stresez prea mult
saru'mana si te pup!

bebe Andrei
Ruxandra
24+ si
Andrei Tudor