Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Monicule se gaseste ser fiziologic la fiole si aici, doar ca o fiola are 20 ml, o deschizi, folosesti din ea si tre s-o arunci ca n-are capacel, iar o cutie de 20 de fiole e 25 lei (7-8 Euro). O sticla de ser de 500 ml de care se fol. si in spitale e 2 lei (0.7 E). Scoti cat ai nevoie cu o seringa (sticla are dop etans de cauciuc ca fiolele de penicilina) si iesi mai bine si ca pret si ca valabilitate.

Totusi, serul fiziologic e o solutie salina banala, n-as da 8 euro pe 20 de fiole nici sa ma pici cu ceara. Cum zice si Vicky, marketing la greu, le-au bagat smecherii la produsele pt copii si cine nu stie ia de acolo in loc sa ia direct de la farmacie la o sutime de pret.

Pudra de talc io nu voi lua, ma seaca ca s-ar face pasta si apoi bulgari pe la cututzele si pliurile gargaritzoase , mai bine cremutze, spalam, vedem... Plus ca daca scapi un praf in okii puiului l-ai intoxicat cu norul ala De-aia exista acum creme cu oxid, de ce sa-i dau cu pudra?

Monica 31+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

deja o sa avem primul bebelus!!!!
Doamne ajuta sa fie totul ok cu Irda!!
AM vorbit cu Mona, era ceva mai optimista , doctora ei i-a zis ca cel mai bine peste 2 saptamani ar trebui scos bebe Codrin!!!!

Cristina 26+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

sa speram ca o sa fie bine irda
sigur Dumnezeu va avea grija de ea si de BB

sun, anaxena, mada, pe unde umblati fetelor?vi se simte lipsa!

25s+! surpriza
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

ma buccur pentru mona!
sa vedeti ca luna aceasta vom avea 2 BB!
sa fie sanatosi!

25s+! surpriza
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

EU nu imi dau seama cand a trecut timpul atat de repede!!!! Deja incep nasterile la odiseea noastra si eu tot imi zic ca mai e destul timp...

Cristina 26+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...am un nod in gat...MARE..o sa avem un bebelus????....primul?????...m-am emotionat.....

Sper ca Irda sa fie puternica si totul va fi bine, bebelina ei ca fi o campioana la fel ca bebelusul Monei....

Doamne ajuta!!!

Cami 31s, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna!Citesc in fiecare zi chiar daca scriu mai rar.Stau in umbra si invat
BOTI am citit lista !Chiar trebuie sa cumpar tot ce ai scris?Sunt creme ptr bb sau ptr mine?Sunt ignoranta rau!
Am citi de IRDA!Ma rog ptr ea si bb Antonia!Are acelasi DPN ca mine!
Eu sper ca bb al meu sa mai stea in burtik pana la 1 iunue
Am terminat de cumparat tot ptr bagajul de spital,sau aproape tot!Nu am cumparat nimic din ce a scris Boti!Mai am sa le pun in geanta!
Va pup!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fete,

Incep prin a tine pumnii pt Irda...o s-o sun si eu mai incolo! Are 34 sapt si ea.

Noi am fost intr-o mare alergatura azi...am tuns bestia (acum avem un hamster:) ), am cumparat multe de pe lista si mai avem.

Ana eu mananc cirese de vreo sapt, da' am zis macar cu astea sa nu mai fac pofta fetelor, ca si-asa le-am stresat cu nebuniile mele.

Boti mie mi se pare ok lista ta de farmacie, mai putin dulcolaxul. Cred ca ai putea gasi ceva natural in locul lui...sau pur si simplu sa limitezi la supozitoare cu glicerina. Nush, mie mi-a povestit matusa mea despre el si ma cam sperie. Tu stii!EDIT: Poti sa mai pui si asta: alcool 70 grade preparat in farmacii. Am vazut ca multe mamici il folosesc.

Capri am si eu o rugaminte...pozele erau deja in picasa, fetele se puteau uita. Te rog, nu mai pune pe internet poze cu fatza mea, chiar te rog. Am motivele mele si sunt multe si neplacute. Mersi!

Pup fetele!

SUN 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Vai fetelor nu-mi vine sa cred ca vom avea primul bebelus.Sa dea D-zeu sa fie bine si Irda si bebelusul ei.
Map pofta buna la pepene!
Vroiam sa va intreb daca aveti idee despre banii care tb sa-i primim pt trusoul bebelusului.Unde se depune cererea,de unde se ridica banii si cati bani luam?Auzisem ceva de 150 Ron.
Am cumparat si eu abtipilduri multe si frumoase pt camera Ralucai.

Tecky 32 sapt
AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

CRICRI La multi ani si te asteptam cu vesti!
KIMMY, nu fi necajita, a spus si sotul tau asa la nervi...
ANAXENA si eu am infulecat ieri 1 kg de cirese, totusi le astept pe cele din iunie muuuult mai gustoase Astazi am dat-o pe struguri ,eu mananc in fiecare zi fructe .
DMA ce frumos, cred ca a fost tare emotionat sotul. Are personalitate nu gluma bebelusul tau!
BOTI eu am inmceput deja cautarea medicului, iar cei mai buni nu mai au locuri of course
IRDA tin pumnii sa dea DZEU sa fie bine, sa ai o nastere fara probleme iar bebe sa fie sanatos .Doamne, primul bebelus, mi-au dat lacrimile de emotie
Si daca tot a venit vorba la farmacia verde este necesar ceaiul de musetel, tei,menta ,acum ca tot e sezonul?

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita25+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat

Mergi la inceput