Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
bujo spune:
Mda, adevarul e ca "Vama Veche" si "persoana organizata" nu prea au ce cauta in aceeasi propozitie![]()
bujo
30+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
boticelina spune:
Bujo nuuu, vor spiona copilu'
Ileanna esti mortala, io iti plang de mila de pe acum cu aventura corturoasa din we, aici e cam frig
Ia-ti macar o saltea gonflabila ca e cam tare doar asa pe nisip si cu burtan major. Mie imi rupea spatele si negravida Vama ![]()
Dar Ovidiu te primeste sigur si cu burta 
Bai, ce sfaturi am ajuns sa dau, m-am haladit, vreau numai saltele si pilote pufoase, am imbatranit 
Monica
31+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
Dianami spune:
Fetelor, maine este posibil ca bebelusa Irdei sa vina pe lume. Dr. ei este de garda si i-a zis ca trebuie scos bebe fiindca a ajuns iar la perfuzii si contractiile nu cedeaza.
Sa-i tinem pumnii! Diseara o sun, poate are ceva noutati.
Diana
30+
si Iulia
(15.07.2005)
bujo spune:
Mie-mi spui? io care dormeam fara perna acu am 3 "saci" sub cap ca bunica-mea, ca sa nu ma sufoc in somn. Grele vremuri am ajuns![]()
Offf, Doamne ajuta pentru Irda si bb. Cate sapt are acum?
bujo
30+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
ileanna spune:
boti
Stai sa vezi ce-o sa ne haladim cand o sa stam toata ziua sa criticam si boscorodim cupilu' , de o sa zici ca ne-a nascut mama direct pe scaunul de la catedra cu ochelarii pe nas.
Cat despre saltea gonflabila ... hihi, daca n-ai vazut gravida pe ditai salteaua si cu juma din pernele de zestre pe plaja ... da o fuga we asta, ca esti aproape.
30S cu bb Vlad 
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png
ileanna spune:
Diana Mirela,
Nu stiu cine este Irda pt ca am absentat la greu de aici, dar ... cand m-am decis sa fac prezenta m-am uitat si eu la inceput de capitol si m-am bucurat asa de tare ca inca nu a nascut nimenea ...
.
Cate saptamani are Irda??
Oricum sunt cu gandul si sufletul la ea si ma rog sa ii fie bine. Nici nu ma pot gandi in ce hal de emotii trebuie sa fie!!!!!
30S cu bb Vlad 
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png
boticelina spune:
Diana
e posibil sa avem primul bebelush? Deci io intru in panica in momentul 2, chiar asa putin mai avem?
Pleaaaase, tine-ne la curent, uite bagam un rand de agitate pentru Irda, sa fie totul Ok si bebelina Antonia sanatoasa!

Monica
31+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
Dianami spune:
Are cam 35 de saptamani. Este internata din Vinerea Mare, cand avea colul deschis, 1 cm...de atunci cedasera putin contractiile, dar au revenit probabil, ca a ajuns iarasi la perfuzii. Sper din tot sufletul sa fie bine.
Noi suntem colege si la Inimioarele de iulie-august 2005. Va tin la curent cu noutatile.
Diana
30+
si Iulia
(15.07.2005)
map spune:
Salutic mamicute de pepenasi,
am citit si eu lista cu farmacia si am vazut ser fiziologic 2*500 de ml. Acum asa este serul fiziolocic? intreb pentru ca si eu am folosit ser fiziologic adus din tara si erau niste fiole mici cat sa folosesti de cateva ori si erau tare practice. Si de aici tot asa am gasit sticlute micute.
Eu ceea ce nu am folosit niciodata este pudra si aici toata lumea spune ca mai bine sa folosesti (si la spital si moasele care vin sa vada copilasii spun ca mai bine fara ca usuca pielea parca). Eu am avut pudra adusa de soacra mea ca stia ea ca la ea la farmacie toata lumea cumpara pentru copilasi dar nu am folosit.
Legat de premergator pot spune ca nu am folosit si cred c-a fost bine asa. Cel mic a avut libertatea sa se miste cat a vrut pe mobile, paturi, pereti. A mers in 4 labe de la 7 luni si a avut voie pe oriunde. Am incercat insa in tara cu premergatorul nepotelului meu cand am mers anul trecut si prindea o viteza de te lua frica. Aici la noi acasa mereu as fi stat cu teama ca se mai opreste prin colturile de la calorifere sau in usile de la balcon care au sticla pana jos. Si aici parerile legate de premergatoare-s impartite dar cel mai adesea auzi pareri contra din cauza multelor accidente intamplate. Insa nici gand sa se taie alocatia din cauza asta, asa ceva chiar ca nu am auzit, cine stie ce fac eu si ce folosesc eu acasa?
Ma pregatesc sa plecam s-o intalnesc pe moasa care va veni sa ne vada dupa nastere in caz ca va fi nevoie. O zi faina tuturor.
Monica
31+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
map spune:
Ne alaturam si noi galeriei pentru Irda si ne rugam la Doamne, Doamne sa le dea sanatate ei si bebelinei. Speram sa avem vesti bune de la o pepenasa timpurie (eu azi nu am mai rezistat tentatiei si am cumparat un pepene asa ca vremea lor a inceput
)

Monica
31+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie