Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 11
catilin2008 spune:
buna fetele,
azi am fost lenesa...am stat acasa si am dormitat mai toata ziua..chiar vroiam sa va intreb..eu am probleme cu somnul...ma trezesc noaptea pe la 2 - 3 si nu mai pot sa adorm..cred ca de asta ma simt si asa obosita.
LA MULTI ANI CRICRI sarcina usoara si nastere la fel de usoara
am citit ca una din fete se pregateste sa isi tina puiu in brate..sper sa fie totul bine...
nu stau mult..ca trebuie sa invat..mai am cateva examene
va pup, burtici, intotdeauna ma relaxeaza sa citesc pe acest forum...imi face foarte bine..
25 + cu 
violeta29 spune:
Offf de maine ma duc la munca gata cu lenevitul! Si mai am putin si incepe si sesiunea

. Gata am intrat intr-o pasa proasta, ma duc sa imi caut ceva de facut ca sa imi revin.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
25+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
Ingry spune:
Salut!
In primul rand gandurile mele se indreapta spre Irda...sa dea Domnul sa aiba o nastere usoara si totul sa fie bine! Doamne ajuta!
Mada, cum a fost la dentist? Ce sandalute frumusele are ingerasul tau? E o rasfatata!
Multumesc pentru reteta de gogosi, am salvat-o. Singura problema ar fi ca acolo este mentionat un cub de 25 gr de drojdie proaspata, iar eu aici am vazut doar drojdie uscata. Imi poate spune cineva care e echivalentul?
Jjovana, am vazut pe albumul tau de pe picasa niste poze cu camere de bebelusi? De pe ce site le-ai luat? stii cumva ce firma le produce?
Eu azi sunt mai libera cu munca de birou...yupiiii...sotiorul si el a terminat cu treburile la universitate, mai are doar un meeting parca maine, in rest mai lucreaza la ale lui acasa. Asa ca planuim sa mai impachetam cate ceva...in principiu mai avem de pus hainele care trebuie sa stea pe umerase (avem niste cutii speciale pentru ele - prevazute cu o bara de aluminiu pe care se sprijina hainele) si ultima ramane bucataria. Ce sa spun, toata casa imi e numai cutii. Dar abia astept sa ne vedem in Salt Lake city in casuta noua.
Ingry
28+
Alexandru David
SunSmile spune:
Fetelor am vorbit cu Irda. Starea ei de spirit este foarte buna, chiar daca avea contractii dureroase inclusiv pe perfuzii cu gynipral. Si da, maine e dr ei de garda si o vor scoate pe Antonia...care speram sa stea pana maine.
Si Irda noastra chiar ne-a rugat sa-i punem majoretele agitate la treaba, ca doar e primul bebe al odiseei!
Asa ca, agitatelor..dans pt Antonia!

Am niste emotii de-mi zboara inima din piept...
SUN
34+ 

andrey2008 spune:
Ne rugam toate pt Irda si bebelina si sa fie sanatoase amandoua.
Asa tare mie burta parca ar fi un pietroi,a mai patit cineva asa?Pt ca nu stiu daca ar trebui sa ma panichez sau nu!
Despre MONA ce mai stiti cum se mai simte?
la toate
Ioana
24+
anaxena spune:
nashte IRDA inaintea mea????
ei, pai deja prind curaj...sa dea DD sa fie o nashtere incheita cu succes si o bebica frumoasa si sanatoasa!!
e clar nasc la 40s!!!
Ana-Maria
34+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 37 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
bubuleana spune:
ohoooo, primul bebelus, vin si eu sa le sustin pe Antonia si pe Irda, sa decurga totul cum nu se poate mai bine, sa fie sanatoase si fericite!!
HAI ANTONIA!!!!

bubuleana
30+ 
Tecky spune:
Ioana stai linistita ca sunt contractii nedureroase BH,sunt normale in sarcina dupa 20 de sapt,poti lua un no-spa fara probleme.
Fetelor cand citesc ca incep nasterile la odiseea noastra parca imi e teama sa mai plec pe undeva neinsotita,ce ma fac daca ma apuca nasterea din senin?
Pt Irda si puiutul ei Antonia 

Tecky 32 sapt 
AMR 8 sapt
Didi81 spune:
Am pus 2 poze noi pe picasa, cu burtica de 31 sapt si noua mea freza
, am fost azi la coafor si m-a tuns o gravida.
Didi
31+