Scandinavii... se intoarce (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna, stau numa' putin, fug sa vaz Iorovizionu' ca acu' incepe...

Si io votez cu "ala" de-l tine Perella in mana . Io cred ca trebuia sa puna Rayu si la 1. aceeasi chestie...ca sa nu ne deruteze .

voljena, multzam fain!

doruletz, la inceput ma gandeam ca Proscomidia ceea o fi vreun medicament...cand colo...[:)))]...

rayu, si mie imi placura sudezii, credeam ca am io asa ceva ca prea imi plac multe pe aici , dar daca si tie ti-au placut atunci e OK!
Nico si Vlad nu-mi spun nici mie prea multe, dar deh, sunt romani...

Fug, ca Suedia intra a 2-a in concurs si vreau sa vaz daca si-a luat Perelli vibratoru' si in Serbia .

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

bre,unde e doruletu,unde e lilutza,unde-s comentariile alea ca pe vremile bune?Sa va bag un link sa va aduceti aminte,cum leshina doruletzu de dragu unui croat?
Apropos,Croatia rulzzzzzzzzzzz anul asta,cu un tataie de saptezeci si ceva de ani,a venit cu bastonul pe scena,e mortal!!!
Anul asta,sint indragostita io de Croatia!!Suedeza si-a luat "microfonu" cu ea...rele sinteti,zau...era microfon,parol:))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

pai doruletzu vine la finala direct, nu spusei ca acilea nu servesc astia semifinale? Maine e finala? la ce ora? care se mai inscrie la comentarii?

mihaela, Proscomidia se ia impreuna cu Miezanoptica si cu Stihurile Samoglasnice, nu pot unele fara altele! bine ca aflai si io ca nu stiu ce ma faceam fara informatia asta:)))

Veni Maradona la Festivalul de la Cannes, iesi pewww.ouest-france.fr/Maradona-dribble-sur-la-Croisette-et-tacle-Pele/re/actuDet/actu_3631-633738------_actu.html" target="_blank"> Croisette sa bata mingea. Kusturica a facut un documentar de 4 ore jumate despre viata lui Maradona, "Maradona by Kusturica" ii zice. Io ascultai la radio muzica din film, facuta de Manu Chao (ala cu marijuana illegal), e super!

Mergi la inceput

Sambata seara de la ora 21-ora Europei de Vest-incepe Marea Finala.
Io nu ma poci inscrie ca am musafiri, dar de uitat sigur ne vom uita.

dorulets, mie imi trebuie si un DEX ca sa inteleg cu ce se mananca Priscomidia(de fapt aia cu miaza noapte am dedus io...).

lil' hai ca trecu saptamana, e we si rost de pauza!

rayu, hai ca iubitii tai ajunsera in finala!

varu' salutari si tie! Tot exilat esti?

ps. Fetele mele cantau aseara impreuna cu Charlotte melodia...e atat de mediatizata aici la radio ca parca merge non-stop.
La sfarsit cand s-au anuntat tarile care merg in finala si a venit randul Suediei, comentatorul sarb de pe scena a fredonat refrenul inainte de a spune Sweden...sa fie asa cunoscuta si in alte tari? Io-s prea indoctrinata cu ea si cred ca de aia imi place...

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bine ca spusesi, imi notai acu in agenda mea supraincarcata sa viu aci maine la 21h00 fix.
mai vine bre careva sau doar io cu mihaela comentam p'acilea? rayu? lilanda? pegasis? mara?

Mergi la inceput

Sa fiti pe www.eurovision.tv/page/the-final-2008#event_info_1469" target="_blank">faza, Romania intra prima in concurs...

dorulets, io n-o sa fiu pe net. Spusei ca am invitati si ne vom uita impreuna la tv. Poate o sa trag cu ochiul...hai faceti o shueta!
Adeluci mai era si ea...poate apare pana maine seara!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

e tare eurovizionu din anu asta! poloneza imi aminteste de Ross (din Friends) dupa ce a fost la salonul de bronzat... daca Dustin Curcanul reprezentantul Irlandei mi s-a parut penibil,dupa ce a fost huiduit la scena deschisa mi-a inspirat mila si simpatie... se zvoneste ca cehoaica ar avea "the hots" pentru mititelul de el,asta dupa spusele lui evident...)) da,Dustin inca e in Belgrad,nimeni nu stie de ce...)) m-a distrat si batrinica de aseara care nu stia exact unde se afla,credea ca e in Bulgaria...))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

hmmmmm? m-a strigat cineva?

eu voi fi prezenta aici maine seara. m-am uitat putin si la semifinale sau cum s-or fi numit, dar mai mult de dragul vostru
90% pareau scapati de la spitalul 9, dar cei mai dusi mi s-au parut si mie irlandezii.

altfel, cum v-a spus si lil, tot alerg intre bistrita si italia (cu masina, ca am sefi cu aceleasi fobii ca si mine :-)) ).

cateva poze de pe la noi si cateva de pe la ei

imi merge rau net-ul, asa ca ma las pagubasa si revin maine seara la 22, ora romaniei.

pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

bonsoir, bonsoir
Miine, ora 9 ati zis?? Acilea-oi fi prezent, desi habar n-am anul asta de participari, melodii si alte birfe (baizauei, acu' inteleg ca n-o sa mai vedem mecrofnu' ala cu sclipici??) Da' Danemarca iaste?? Si pe care croat i se puse pata lu' mama rayu??

doru', cine are sanse la Palm?? Io abia astept s-o vaz pe www.imdb.com/title/tt0497465/" target="_blank">Vicky Cristina Barcelona...am inteles ca-i dementiala Penelope-aci, desi filmu' fu in afara concursului!!

mara, haha, nu degeaba te angaja sefu'!!! :-) Faine pozicile din Moldova si de la Venetia!!

Va pupez...si ne-ntilnim miine, la nine o'clock??
PS. Vazui azi un banner misto pe autostrada: "Circulati cu prudenta. Asistentele [medicale] sint in greva!" S-asa este; cre' ca de la frantzuji se inspirara

Mergi la inceput

lil' iashte Danemarca si va fi si tanti cu microfonu' vibrator .

si la voi is asistentele in greva? Cred ca se-ntelesera cu astea d'acilea! Cica merg la norvegieni ca e platite mai bine.

mara, bine ai revenit! N-am timp acu' sa vaz pozele, da' mai viu io...

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput