Scandinavii... se intoarce (3)
Raspunsuri - Pagina 5
Rayuela spune:
Si io maine la noua,prezent:)
www.eurovision.tv/medialounge/video/620" target="_blank">iubitul meu din Croatia,cu parfum interbelic si cucubau...delicios
IO votez cu Croatia,ca sa stiti:)
Adela99 spune:
'neatza!
io azi is toata ziua www.ravgarden.com/" target="_blank">aici cu de rigoare dupa
va citesc maine. distractie placuta!
avem noroc de vreme buna
doruletz spune:
mara, te mai strigai io p'aci da' nu aparusi! ma bucur sa te "vaz"! gata casuta? fuserati in vacanta in Moldova ? iti admirai pozele si iar mi s-a facut dor de vacantaaaa !!! (insa de abia veniram)
lilanda, la cannes nu prea e un favorit detasat anu asta (cum a fost Mungiu anu trecut), toata lumea face presupuneri in functie de ce zise Sean penn la inceput, ca anul asta cica o sa premieze filmu "constient de lumea inconjuratoare". Asa ca unii presupun ca o sa fie premiat un film de animatie despre razboiul din Liban, "Vals cu Bachir", facut de un israelian, altii zic ca o sa fie filmu belgienilor aia doi, fratii dardenne, despre o kosovara mafioata (ast da film de "actualitate", e asa de actual ca m-am saturat pana peste cap de subiectu asta, nu ma inspira deloc sa-l vad), altii zic ca filmu lui Clint eastwood (cu angelica dragut) ar merita da' ca nu o sa primeasca premiul pentru ca se stie ca Clint e prieten cu Sean si sa nu zica lumea ca ii da premiu pe nepotisme. maine o sa stim care sunt premiatii.
Il vazui si io pe Woody la tv aci, ca in fiecare seara la stiri venea cate o vedeta d'asta de Hollywood sa ne dea raportu' .
Rayu, m-ai convins, si io tot cu croatia tin, ala e cantec de chef
mai viu io
lilanda spune:
pfffui, ascultai pe Hotnews melodia romanilor, si pe linga faptu' ca mi se pare ca aia doi cinta separat (adica nici vorba de duet la urechea mea), domnisoara de ce le zice-n italiana??
Hai ca viu disera; acu' ma duc la plaja...io sa plimb catoiu si vikingii sa faca baie (il vazui pe Niels ca-si lua chilotii de-not cu el, desi cam bate vintu' pe-aci )
speed spune:
ha! si aici sunt asistentele in greva...
lilanda,chiar asa? vreme de plaja la voi? nu ma mai joc ...
din echipa croata,care e 75 cents??
Rayuela spune:
Io o sa viu asa ,intre doua,pentru ca am mosafiri:
2-3 romani
2 croati
1 sirboaica
1 suedeza
Va zic io daca ne-am luat la bataie:))
voljena spune:
tineti-mi si mie un loc in primul rand la show-ul anului
rayu - croatii cu sarboaica... hmmm... s-ar putea sa iasa scantei
io ma uit musai ca la bbc comenteaza unul tare haios (desi tin minte ca anul trecut n-a prea fost in forma, cred ca o luase pe ulei mai devreme)...
n-am ascultat/vizionat nici un clip pana acum ca astia imi picura internetul mai nou, merge ca al mai lesinat melc si n-am atata rabdare, le vad la tv in premiera peste 2 ore...
mihaela_s spune:
saluti!
Musafirii mei plecara mai rpd, asa ca sunt prin zona. Sa vad ce inspiratie am...
Si noi ne pregateam de o plaja/baie? maine, dar pe vantul asta nu ma incumet sa-mi dau jos geaca de pe mine...asa ca mergem in vizita...
Pup iu, mai viu!
vorbe de copil...
Hobby
lilanda spune:
Hai ca io ajunseisi ma ocup cu plasarea Tot butonez televizoru' ca danejii-s ocupati, pe toate canalele, cu nunta lui ala micu', www.dr.dk/Nyheder/Temaer/Oevrige_temaer/2008/Bryllup/2008/05/24182725.htm" target="_blank">JoachimDe data asta se-nsura c-o frantuzoaica, Marie. Fu emotionat, chiar folosii batista. Fii-su insa trase un pui mic de somn pe durata slujbei. :-))