Scandinavii... se intoarce (3)
Raspunsuri - Pagina 3
mihaela_s spune:
Noa vaz ca vorbesc singura....
Bravo Romania!!!!
Mi-a mai placut Armenia si Norvegia.
Poimaine e randul Suediei...
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Tot io...ca poate daca e rost de apar si scandinavii la orizont!
Rayu (Elena) cu sanatate si bucurii!!!!!
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Nimeni nicaieri...ati disparut cu totii!!!
Eu am trecut si examenul mai greu, asa ca din toamna trec la suedeza avansata.
S-aveti o zi, ca a mea .
Poftiti de luati:
vorbe de copil...
Hobby
lilanda spune:
Mama rayu, La Muuulti Ani!! (o trebuit sa citesc de doua ori Elena ca sa realizez de ce te gratuleaza mihaela ).
miha, felicitari si mult noroc in studiile-aprofundate! :-)
Io mai am o saptamina si-mi revin Restu' cind?? :))
doruletz spune:
nziua
io sunt blocata p'acasa ca aci incepura grevele de vara si vaz ca o prinsera pe fransoaz pe drum.
ce eurovizioane bre, io nu vazui nimic, astia nu se incurca cu semifinale. Cand e concursu adevarat?
Rayu, la multi ani (asa se zice si la onomastica?) cu intraziere, presupun ca ati chefuit aseara, vino cu raportu
Lilutza bafta, hai ca aproape trecu saptamana
Mihaela, felicitari, sa intelegem ca acu te conversezi in suedeza cu vecinii?
io-te un www.youtube.com/watch?v=uuGaqLT-gO4" target="_blank">filmulet simpatic pentru cine are chef de arta in dimineata asta. E despre ...un zid din buenos aires
mihaela_s spune:
Multam fain!
dorulets, banuiesc ca frantzujii nu dau semifinalele, pentru ca Franta e direct in finala. Vazui melodia si sincer...e ciudata! Azi e a 2-a semifinala...iar finala e sambata.
Greva zici? Tot la transporturi? parca si in toamna fu ceva greva...acu' iar?
Ma conversez de o vreme cu vecinii, ca toti sunt curiosi de noi, intr-o comunitate mica de 14 case. Nu-mi iese de fiecare data , dar ma straduiesc.
lil' spor in continuare! Termini anul asta? E tot proiectul cu tractoare?
Noi avuram si o excursie cu scoala, furam din nou pe Fårö si nu m-am suparat. Urmeaza inca o saptamana si gata si io cu scoala! Vineeee vacantaaaa, ce bine e sa fii elev !
Peste o luna plecam la Romanika, din pacate doar pe acolo, anul asta ne vom balaci in Marea Baltica daca va fi posibil. Acum sunt 15 grade pe aici, dar lumea e imbracata ca la 30, fac plaja si baie...nu asteapta vremuri mai "bune" .
vorbe de copil...
Hobby
aecnaran spune:
Hello Earth ! this is planet Russia !
heiaaaa heiaaa hooooooo salutam vorbitorii de limbi scandinave, cum merg treburile in peninsula Scandinava aaaaaaaaaaa ?
toata lumea e bine ?
Rayuela spune:
Asa..multumesc de urari,dau o bere sau alte spirtoase,ce vreti voi:)
Sincer io am si uitat ca sint sfinta(o zi pe an,tot e bine)
M-am uitat la Iorovizion,io-s tot oparita ca nu au iesit baietii aia frumosi suedezi,si sincer,au cam falsat si alde Nico si alde cintaretu de opera(zic si io,ca amatoare,poate Sabinelu,care se omoara dupa Eurovizion,sa ne zica mai multe)
Si restu.... au fost penibili.Penibili!Punct!
Azi sint suedezii la inaintare,cu duamna www.youtube.com/watch?v=EZ7U6WcsCRY" target="_blank">Charlotte Perelli.
Intrebare mea este:
Alde Charlotte are in mina:
1.un microfon
2.un vibrator
3.un vibrator???
Alegeti varianta potrivita va rog:)
Tema pentru acasa!
P.S.-io cred ca e vibrator
doruletz spune:
io-te si pe varu nn, ce faci bre, tot la Rashia esti? cum e vremea p'acolosha, se terminara nametii, incepu ploaia, curse votca? Hai noroc
muhahaha, Rayu, o vazusem si io pe suedeza in linku mihaelei da' nu observai ce tine in mana ; si io votez cu vibratoru
acu ma duc acasa sa 'observ' daca se termena greva. Si sunt f suparata ca aflai un lucru groaznic, cica astia de p'acilea din tarile vestice nu au Proscomidie si fara Proscomidie nu faci nimic, e teribila vestea asta! Proscomidia cica numai la noi la Romania se gaseste, si poate si pe la rusi, varu nn trebe sa ne spuie.
Io-te ce gasii, ce zice unu care stie el ce stie:
M-a īngrozit foarte mult cīnd am auzit ca; nu au Proscomidie, si cīnd vad ce mult se poate face la Proscomidie! O Liturghie fara Proscomidie e un lucru rationalizat, e un simbol, nu mai e un Adevar.
acu m-a ingrozit si pe mine lipsa proscomidiei asa ca plec da' mai viu io
editai ca era citatu cu diacritice
voljena spune:
sa ne traiesti sfanta rayu
de acord cu varianta vibratoare, din pacate nu recunosc marca, sa intreb inginerul de sunet...
felicitari mihaela si spor la SAS... ei de ce vremuri imi amintesti...
vaz c-a venit si rusul din gulag
lilanda - mai e un pic...mai e un pic... pana la marele nimic... dar daca e vacanta tot e bine...
doruletz - la voi nu e concediul asa scurt ca-n america, de ce mai puneti si de greve? asa ceva...