Strumfi de iulie-august 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 18
CarlaV spune:
Violeta, nasoala situatie, dar se rezolva ea pana la urma. Faza cu cainii in piscina hotelului e de groaza, o sa trimit pozele la niste ziare ca e prea de tot.
Nonna, e adevarat, asemenea lucruri n-ar trebui sa se intample la nici un hotel. Mi-am mai amintit: liftul era mereu plin de fum de tigara; cosul de gunoi era cat o scrumiera, abia imi incapea un pampers in el; cameristele au intrat odata peste noi desi pusesem pe usa semnul cu "nu deranjati"; la receptie si la restaurant nu vorbeau nici o limba straina, au venit niste englezi si niste elvetieni si era jenant sa le explicam noi ce aveau nevoie; un tzaran cu o dubita ne-a amenintat ca, daca nu ne mutam masina din fata hotelului, ne-o blocheaza si nu mai pleaca pana duminica . Deci problema e cu romanii...
Una peste alta imi place marea si nu pot trai fara ea, dar mi-e greata cand mai vad discutii la tv gen "meciul all-inclusive Romania-Bulgaria" referitor la conditiile de pe litoral. La bulgari pana si chelnerii si vanzatorii din magazine vorbesc cel putin germana.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
gabiarama spune:
Cred ca era si timpul sa va mai salutam si sa va spun ca am baiat mare ! Am citit mesajul lui Timi si recunosc ca m-a impulsionat putin
Desi nu lucrez ,iar copiii cei mari merg la gradinita nu imi ajunge timpul sa scriu asa des ca inainte .
Saptamina viitoare avem petrecere si de luni intru pe ultima suta de metri cu pregatirile (curatenie,mincare ,dulciuri,tort etc) .Acum profit de faptul ca Bogdan doarme ,iar cei mari au plecat "in excursie" cu tata ,la Botosani .
Va spuneam ca am baiat mare .Inca nu merge bine in picioare ,reuseste sa faca doar 4-5 pasi singur ,dar persevereaza si nu ii e frica de cazaturi .Nu mai sta nici in carut ,nici in scaunul de masa ,nici in patut .Asa ca afara suntem nevoiti sa il tinem mai mult in brate (vai de spatele meu si al bunicii ) , pentru ca merge foarte putin de minuta .El vrea in 4 labe In casa nu mai are coltisor neexplorat de el .Scarile le urca in 4 cu o viteza uimitoare .Mai mult ,le si coboara ,tot in 4,dar cu spatele Tot 6 dinti are ,iar la capitolul vorbit ,spune doar mama si tata .Inca mai papa laptic de la san ,mai ales noaptea ,asa ca inca nu ma pot lauda cu somn linistit de seara pina dimineata .
Daca ar fi dupa el ar trebui sa stam toata ziulica afara ,plinge daca vede ca ma indepartez de usa si nu il scot
Trimit repede mesajul pentru ca da semne ca se trezeste si nu stiu daca ma lasa sa ma mai apropii de calculator
Antoanela23 spune:
Neata frumoaselor,
Nonna, mersi de cafela, foarte buna. Bafta la brigada in continuare si La Multi Ani cavalerului tau pt ieri. Esti tare harnica, auzi tu, sa framanti paine, noroc ca nu e contagios.
He-he, eu am facut ieri o placinta cu mere si una cu branza, si m-am considerat super-gospodina, mai ales ca mama mi-a facut merele inainte sa ma intorc eu de la serv.
Oana, felicitari pt mutatul la curte, va fi tare bine pt baieti.
Alina(anya), si eu fetele dulci si frumoase.
Ziceai ca te pregatesti pt un examen, parca, ce ai facut, l-ai dat deja? Bafta!
Sa stii ca si eu ma mai gandesc la ce faceam acum un an, cred ca m-a marcat de inca mai fac comparatii. Oricum, e mult mai bine acum .
Timi, cum adica s-a albastrit Sophie? Multa sanatate si sper sa nu trebuiasca sa folositi hartia de la dr.
Hi-hi, bine ca nu poftesti la praline, hai ca te invit eu la o .
Luna, pai stii care e culmea? Ca m-am uitat la pozele tale, am vazut ca aveai un album din Majorca si mi-a parut rau ca nu te-am intrebat unde ati mers voi.
Noi mergem intre 12-26 august la www.iberostar.com/EN/Mallorca-hotels/Iberostar-Alcudia-Park_3_02.html" target="_blank">Iberostar Alcudia Park, am rezervat un apartament cu un dormitor (nu am gasit cu 2 dormitoare cum vroiam noi la inceput, sunt foarte rare si/sau f scumpe). Aici nu-l vinde decat Neckermann, la voi nu stiu ce agenti de turism il vand. Uita-te si pe Tripadvisor, daca vrei.
Gabi, mama de 3 muschetari, ma bucur sa mai citesc despre voi. Succes cu pregatirile pt petrecere.
Carla, naspa cu hotelul acela, ai dreptate la 4 stele nu ar trebui sa se intample asa ceva.
Gabriela, e bine sa o dai cu crema protectoare pe Medeea daca iesiti la soare. Sonia s-a bronzat un pic chiar si cu fp 50.
Pup fetele, va doresc o duminica frumoasa,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
AndreeaC, La Multi Ani! Scuze ca te-am sarit.
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Simo, Alina, Andra, Vivela, sunteti f rumoase in poze, la fel si puiutii vostri si daaaa, si eu va invidiez ca v-ati intalnit. Bine, va mai iert un pic ca ne-ati aratat poze .
Ioana, cu-cu, ce mai faceti voi?
Si apropos de intalneala, cred ca la sf lunii mai/inceputul lui iunie venim si noi in Bucuresti pt o saptamana, e vreun plan de reuniune strumfeneasca pt atunci?
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Timi07 spune:
Anto, i s-au invinetit la Soph buzitele, fata si extremitatile. Nu foarte pronuntat dar nu era o culoare normala pt ea. Dr a zis ca poate fi de la plamani sau inima (de plamani eu nu stiam) ca si cauze importante. Dupa consult a zis ca plamanii sunt ok dar daca se repeta sa mergem la spital sa facem un scan la inimioara. Pe mine tare ma roade sa merg oricum la scan....daca se poate.
De cioco n-am zis nimic (cand vine vorba de Belgica)pt ca si eu si sotul suntem chocoholic-i si din Belgia de fiecare data venim incarcati de cioco si daca se intampa sa mai fie un loc cat de mic in bagaj remediam problema la aeroport la Charleroi (deobicei acolo zburam). Mamaaa ce salivez, ma duc sa iau niste cioco amaruie cu chilli ca nu mai pot.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
CarlaV spune:
Anto, e super hotelul vostru, sa aveti o vacanta minunata.
Ma bucur ca ati inteles ce am vrut sa spun referitor la conditiile de la noi. Mai adaug doar ca o noapte de cazare costa 220 ron.
Sabinei i-am luat crema Nivea Baby cu FPS 50+, m-am dat si eu cu ea si pare ok, nu m-am bronzat pe unde nu voiam. Ei i-a placut mult la mare, rade la valuri, chiuie si striga dupa pescarusi, ii plac mult animalele mici si plantele, rade la frunze. A mancat nisip si scoici, nu-i place sa se murdareasca pe maini sau pe talpite. Sta singura in picioare dar paseste numai tinuta de o manuta, aproape alearga. Zice "gata" cand se plictiseste de ceva si pleaca, aplauda, face "pa, pa", a invatat cum se numesc partile corpului si le arata, stie ce sunete fac anumite animale, incepe sa lege cuvintele: "asta tata", "mama papa" etc. De vreo 3 saptamani ne-a innebunit ca intreaba continuu "asta? asta?" si arata obiectele, trebuie sa-i spunem de zeci de ori cum se numesc, e foarte curioasa si insistenta, cand suge e tot cu ochii in jur si se desprinde de la san ca sa intrebe "asta? asta?". Este foarte sociabila, a fost incantata de atentia strainilor (si de bijuteriile englezoaicelor ), rade si comunica mereu. Mananca orice si in cantitati care ma sperie, dar le si consuma repede, seamana cu noi.
Sunt foarte incantata de ea, ne-a lasat mereu sa ne facem toate treburile, astfel incat ea sa fie in centrul atentiei dar sa ne putem ocupa si de munca si de casa.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Timi, imi pare tare rau pentru intamplare, si eu as face scan-ul ca sa stau linistita. Cu ciocolata belgiana te inteleg perfect, este prima si in topul preferintelor mele.
Am reusit sa citesc din urma si sunt trista, problema e ca pun prea mult suflet in relatiile cu oamenii si iau teapa. Asa mi s-a intamplat de 3 ori, daca nu invat ceva din asta inseamna ca sunt tare fraiera. Am stat cu sufletul la gura sa vina niste fete din strainatate si sa ne intalnim, mi-am dat tot programul peste cap, am alergat prin oras dupa cadouri, am facut planuri, am asteptat si... tacere, nu s-a intamplat nimic, nu m-am intalnit cu nimeni. Am patit asta cand au venit Mada, Nikole si Valen in tara. Stiu, e problema mea si nu e vina lor, am visat prea mult si trebuie sa-mi treaca, deocamdata insa am timp sa fiu trista.
Timi07 spune:
Carla nu te supara pe fete,sunt convinsa ca nu a fost intentionatsau cu rea vointa. Noi de fiecare data cand mergem la Timisoara ramanem cu restante la vizite, unii se suparape noi altii inteleg. In primul rand incercam sa acordam familiei cat mai mult timp si apoi sa intalnim cat mai multi prieteni si de fiecare data venim mai obo decat am plecat.....pur si simplu nu reusim sa impacampe toata lumea oricat de mult ne-am stradui.
Poezie de weekend (noi o avem la lucru in bucatarie, pe peretele cu cafetiera, pusa chiar de seful meu):
I love my job, I love the pay!
I love it more and more each day.
I love my boss he is the best!
I love his boss and all the rest.
I love my office and its location, I hate to have to go on vacation
I love my furniture, drab and gray, and piles of paper that grow each day
I think my job is really swell, there's nothing else I love so well
I love to work among my peers, I love their leers and jeers and sneers
I love my computer and its software;
I hug it often though it won't care. I love each program and every file
I'd love them more if they worked a while.
I am happy to be here. I am. I am.
I'm the happiest slave of the firm, I am.
I love this work, I love these chores.
I love the meetings with deadly bores.
I love my job- I'll say it again-I even love those friendly men
Those friendly men who've come today,
In clean white coats to take me away!!!!
(The Lost Dr Seuss Poem: I Love My Job)
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Luna1 spune:
Scuze aseara eram chiar grabita. Am scris repede si fara noima.
Petra m-am uitat pe borcanel contine tot felul de condimente toate fara a fi picante de gen patrunjel, marar, etc. Toate sunt uscate. Usturoi aici mi-au recomandat sa-i bag in mancare la fel si ceapa.
Anya mersi de urari
Carla nu-mi vine sa cred ce ati patit la 4 stele noi acum 4 ani la Iaki am fost foarte multumiti (poate si din cauza ca era al meu strain) insa la plecare mi-a cazut o placa de tavan fals in cap. Bine nu chiar ci chiar in spatele meu.
Gabriela pupici Medeei. Ma bucur ca ce zic eu pe aici ajuta pe cineva, mai ales retetele.
Timi imi pare rau de Sophie cu invinetitul. Este prima oara? Intreb pentru ca si ni am patit-o chiar de cateva ori cand era mai mica la temperaturi normale deci nu avea cum sa-i fie frig, i s-au invinetit buzele si extremitatile si cand am mers la spital pentru enterocolita am intrebat pediatrul si de asata si mi-a zis ca e oarecum normal, ca la varsta asta isi regleaza cu greu circulatia sangvina si ca extremitatile sunt "ultima" prioritate a sangelui ceva de genu asta. Plus ca exista posibilitatea unei mici gaurele in inimioara care se inchide singura, a ascultat-o si nu a auzit nimic.
Gabirama abia astept sa tinem bairam aici pe forum pentru iedul cel mic. Hihihi!
Anto am sa ma uit, mersi mult. Noi am fost intr-un complex numit Ola Club Maioris tare frumos insa camerele mici. Nu stiu daca au apartamente. Iar acum chiar nu cred ca am avea loc sa respiram acolo cu 2 copii in camera. Am sa arunc un ochi la hotelul vostru mersi mult. Noi vrem sa mergem cu prietenii nostrii romani care au fetita de aproape un an (face acum pe 25 mai un an, ce repede trece timpul).
Bai fara discutii de ciocolata belgiana ca mor!
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Luna1 spune:
Timi super poezia! Hihihi!
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)