Strumfi de iulie-august 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carla, nu e vorba de autorizatie; casa e gata, am platit avansul, dar a murit proprietara in accident de masina cu o zi inainte sa semnam actele la notariat, asa ca a trebuit sa asteptam sa iasa sucesiunea si tutela (avea saraca o fetitza de 7 ani si era divortata), deci asta e problema: autoritatea tutelara si institutiile statului, in general cu care stim cu totii cum se lucreaza... deci zici ca iese, da?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Doamne, carla ce povestesti!!!!!!!!!!!!!!!
Ce infernal! aia cu cainii m-a deprimat cel mai rau!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

buna seara!

intru si eu dupa zile bune de pauza, sa le urez, cu mare intarziere, LA MULTI ANI!!! lunitei si andreeiC, "tauroaicele" noastre. si multe pentru voi.

felicitari monica pentru fetita!!! daca ma intrebi pe mine, combinatia fetite+diferenta mica de varsta este ideala! sa fie sanatoasa si tu incearca sa te stresezi cat mai putin, ca perioada asta minunata trece repede si e pacat. iti faci oricum investigatiile necesare si sigur totul va fi ok. eu la arina m-am stresat mult mai putin decat la prima sarcina (nici la prima nu m-am "omorat" cu stresul, dar oricum...).

anto ...imi era dor de tine. si eu ma straduiesc sa nu-mi compar copiii nici intre ei si nici cu altii de varsta lor...imi amintesc ce isterie era in jurul meu cand anya la un an nu mergea inca singurica in picioare...daca sunt in limite normale pt varsta lor...chiar nu-mi fac griji (caci limitele sunt laaargi).
sa aveti o vacanta frumoasa, asa cum meritati! cand ma gandesc ce faceai anul trecut pe timpul asta...

alinutza, pt tine si pentru elisa.

felicitari xerxe pt examen!

am vazut si eu pozele facute de simo in parc. ma bucur ca ne-am vazut si cu andra si cu vivela (andra e o draguta si m-a tot "curtat", dar uite ca am reusit sa ne vedem in final). de-acum...ca a venit caldura, sigur ne vom intalni mai des.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Foarte frumoase pozicile din parc puse de Simo, va invidiez ca de obicei.

Monica felicitari pentru inca o printesa.

Anto sanatate Soniei. Pot sa te intreb cum se numeste complexul hotelier caci stiam ca tu ziceai ca e greu de gasit apartament si ma intereseaza si pe mine ce si cum ca deja la cati suntem cam greu intr-o camera. Vrem Majorca prin Sept cu niste prieteni, voi cand mergeti?

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Pe mine ma ia cu emotii cand ma gandesc ca saptamana viitoare primul strumf implineste un anisor.

Ce de copii frumosi am vazuuuut: Emily, Matei*2, Alessia, Chris de Catralu, Alex de mamii, Raducu,

Anto si noi tot asa ne deplasam si inca e bine ca e faza avansata de la inot pe uscat (asta era in urma cu 2 luni). Mersul tinandu-se de pat (in interior si exterior) este mult mai interesant, la fel ca si tot felu de exercitii de aplecat,alunecat si io stiu ce mai face ea acolo. Cred ca va sari faza cu mersul de-a busilea. Atata bai sa fie!
Saracuta Sonia, sper sa se faca bine-bine cat mai iute si pe urama sa stea bolile departe de voi toti. Off topic rau de tot: eu mesajele tale le vad tot prinre flashuri de gaufre si kriek.

Ne rasar si noua dintisorii si se pare ca dau navala 4 (sunt in stadii apropiate). Colac peste pupaza azi Soph s-a cam albastrit si acum asteptam dr sa vina sa o vada. Culoarea i-a revenit si face nanica linistita

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

N-am stare..... sper sa vina dr pana la 10, asa ne-a promis.

Mergi la inceput

Azi am fost la farmacie sa ne cantarim si avem aprope 8 kg (8,01 cu scutecelul tricou si ciorapei)am fost si in parc un pic. Din pacate vremea nu-i prea faina la noi dar macar nu ploua. Cand ma uit la voi in poze cat soare aveti

Cred ca o sa vi se acreasca de mine daca nu vine dr iute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

servus fetele

iata-ma si pe mine pe aici la ora asta. Am ramas singura cu Medeea doua zile, baietii au plecat in expeditie in Poiana narciselor si profit ca puica mea doarme. Am incercat sa citesc din urma dar e prea mult asa ca nu am timp sa recuperez.
Mai intai vreau sa felicit mamicile curajoase care asteapta bb2. Mi-ati facut o surpriza cu asa vesti. Sa va dea DD copii sanatosi, frumosi, destepti si norocosi

Medeea a inceput sa manance bine fructele, la legume nu e incantata intotdeauna si mai primeste complectare de lapte, merge in 4 labute si in picioare dusa de manute. E ff rapida si se tine destul de bine pe picioare. Am terminat-o cu alaptatul si noaptea nu se mai trezeste decat rar si atunci o mangai putin si adoarme iar. Are 3 dinti si toti jos. A fost mai maraita cand i-a iesit ultimul dinte dar nu ff tare. In concluzie am un copil tare bun. Afara ar baga toate alea in gura, pietricelele sunt preferatele, frunze, flori de papadie, flori. Ii place la nisip si am uitat sa o dau cu creme protectoare cand iesim. Am citit pe aici acum si m-am gandit ca eu nici nu m-am gandit la asta.

Luna mersi de retete bune si multe sfaturi destepte, le apreciez ff mult. Pupici puiutilor

Aylin am citit de Alma cat te chinuie si tare mi-e mila de tine, ma uimesti de unde mai ai energie dupa atatea luni.

sper sa mai citesc si sa va mai pot scrie si eu

pupici si noapte buna

Mergi la inceput

Gata a fost dr, n-a vazut nici auzit nimic ingrijorator dar ne-a dat o scrisoare cu care sa fugim iute la spital daca se mai intampla...sper sa fie sanatoasa fata si sa nu folosim scrisoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

din Moldova.Va era dor?
Eu am framintat sa fac piine de casa baietilor si acum beau cafeaua in liniste cu voi.

Am reusit sa dorm bine asta noapte, lapte am avut suficient pentru bebe deci noaptea trecuta a fost doar o intimplare ca nu s-a saturat bebe la sin.

Oana bine ai revenit! Adica bine ca ai net.Pupici lui Aron si sa nu mai raceasca.

Carla urite faze ati patit la mare.Asa ceva n-ar trebui sa se intimple la nici un hotel indiferent de numarul de stele.Suntem prea toleranti atunci cind nu trebuie .

Mergi la inceput