Strumfi de iulie-august 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
Teoretic (dar numai teoretic) nu greseste nenea ala cu betoanele. Practic insa treaba sta altfel. Oricum, cunosc o gramada care si-au construit fara autorizatie si stau bine mersi, nici macar nu au incercat sa-si ia autorizatie sau sa astepte cele 30 de zile. Dar e problema lor cat de bine dorm noaptea . La mine ajung cand incep problemele
.
On topic: de regula iesim pe la 3 jumate, dar ora nu e batuta in cuie. Uneori iesim si dimineata. Daca vrei sa ne vedem, da un semn pe mess sau tel.
Pupici, ma apuc sa spal rufe la masina de spalat + alte treburi domestice.
DaviDependenta
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Cateva www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/2498295301/" target="_blank">poze de la Bucuresti
Simomami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
![]()
Simo, sa va fie de bine plimbarica. E scump foc Matei si ce trici smechera are. Nu le-am recunoscut pe celelalte mamici din poza, in afara de tine si de Alina(anya), sunt tot de la noi din gasca? Oricum, frumosi copii, frumoase mamici.
Anto, mamica de
![](fetita.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
Anto celellalte mamici sunt AndraZ si Vivela. Si imi cer scuze de la lumea care ar fi vrut sa ne vada ca nu am reusit sa ne intalnim, dar am fost pe fuuuuuga.
Ma bucur sa te mai "vad" pe aici... Soniei si lui Victor
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Intre 2 rotatii la masina de spalat si eu
N-am de gand sa nu cer autorizatie de construire si toate cele necesare, dar vad ca e bine sa-mi pun o pila si la tine . De iesit azi cred ca nu mai iesim, poate doar pe seara. Te sun inainte sau te prind pe mess daca am idei.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Nonna76 spune:
Salutari si de la noi.
Suntem bine, Andrei face astazi 10 luni.Am baiat mare, ce mai...
Are 7 dinti, nu merge in picioare dar merge catelus( il citez pe frate-su) -el ar prefera pe gresie.Are o viteza.....
A inceput sa manince bine.Azi i-am dat prima data ciuperci.Nu simple ci in ghiveciul de legume cu carne care l-am pregatit pentru toata familia cu fff putina sare.
Lapte s-ar parea ca nu mai am cit ar dori el-asta noapte plingea si nu s-a saturat la sin astfel incit Cristi i-a dat cereale la 2 noaptea.Poaqte totusi vom gasi metode sa marim productia.
Dupa 10 luni mi-a venit si mie CM.A fost fintina arteziana-si inca nu s-a terminat inca.
Brigada la scoala mai avem o saptamina, luni am lectie deschisa deci stresul mai dureaza putin.Oricum inspectorii au chef de inspectii cit au si elevii de ore...
Eu sunt multumita ca suntem in campanie electorala.Primarul nostru ne repara si noua trotuarele.Sper sa fie si turul doi poate reuseste sa repare mai multe pina atunci.
Si faza cu o mamica...Are o fetita de 10 luni ca si-al meu si intr-o zi mi-a povestit cum sotzul ei i-a dat snitzele.Sa manince ea singura din minutza.Asta nu-i nimic- ea nu-i da sa manince singura-i le mesteca.(deci tati a gresit de le-a dat nemestecate).
Scuze daca vi s-a facut greata-ca mie asta mi-a produs.Si la ce proasta sunt am tacut , n-am zis nimic.
mamii spune:
bleachsttttttttttt
scz-ma nonna dar trebuia sa o intrebi daca ea ar manca dupa ce i-ar mesteca altcineva???Doamne ce scarbos...OAre lumea nu shtie ce e aia igiena!!!??? Si totusi ashtia care nu prea le au cu igiena nu au probleme de sanatate... vai ce scarbos...bleachstt....
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
oaana spune:
Am reusit sa citesc tot din urma...
Noi abia acum avem net,la o luna dupa ce ne-am mutat...deci o luna am stat fara cablu si net,mai aveam putin si ne simteam ca cei naufragiati.
Noi suntem bine,Aaron a racit la o saptamana dupa ce ne-am mutat,dar racit cobza,nu am avut centrala pusa si am stat cu o aeroterma,l-am spalat cum am putut,caci stam in sufragerie,pana facem restul casei,si e camera mare si se incalzea greu.Insa acum e bine,am fost la pediatru si nu i-a dat antibiotic desi facuse si febra.
In rest Aaron are 10 kg,5 dinti,apar acum si cate va masele,deci scandal pe masura.E cam mofturos la mancare,intai testeaza cu limba si apoi mananca daca ii place,daca nu dureaza...Merge,dar nu mult,bineanteles de manutze,insa are un stil interesant de deplasare,nu merge in patru,dar cumva reuseste sa ajunga in mijlocul camerei.S-a invatat la mine in pat,pt. ca era rece in camera si am zis sa-l tin langa mine,si rau am facut,acum la 12 noaptea se trezeste si vrea in pat,insa am inceput reeducarea cu o pernutza pe care dorm eu cu capul,ca sa simta mirosul meu,azi a functionat,sa vedem in continuare.Dar problema mare e ca a inceput sa planga rau cand ies din camera,nici la baie nu pot merge...cred ca dezvolta dependenta.La Iosua a fost asa,de mergeam cu el in baie,insa acum e bine,pot pleca o zi intreaga si nu plange dupa mine,asa ca sper ca si lui sa-i treaca....
In alta ordine de idei,imi place tare la curte,desi mai sunt multe de facut,insa am amenajat un spatiu pentru copii in fata casei,au o groapa de nisip si am pus gazon,zilele astea vreau sa le pun si o minipiscina...
In spatele casei am plantat cativa pomi si am pus legume,ca sa nu mai merg la piata.
M-am lungit tare,dar trebuia "sa ma laud un pic,nu"?
Acum,felicitari celor doua burticutze,si succes celor ce aspira la bb2
A,am uitat ceva,sper sa nu par tzatza,insa Mihaela,de ce ai avertisment?pe cine ai strans de gat?
Gata ca am treaba ,va doresc un week. placut
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
CarlaV spune:
Nonna, sa-ti traiasca feciorul! Si mie tot dupa 10 luni mi-a venit CM, dar n-a fost mai altfel decat de obicei.
Oana, felicitari pentru mutare! Si eu astept sa stau la curte, dar la noi mai dureaza, deocamdata ma joc cu planurile casei si schitele terenului si visez cu ochii deschisi.
Olguttza, ne vedem saptamana viitoare, sper sa avem un ragaz, ca muncim continuu de cand am venit si parca n-am facut nimic.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Slaba activitate pe aici, am ramas sa vorbesc singura. Am curatat casa, am spalat rufe, aproape mi-am terminat un proiect, am fost tare harnica. M-a ajutat si sotul, ca altfel nu ma mai puteam lauda. Am aflat de ce mi s-a trezit copila la ora 4 in ultimele 2 nopti: i-au aparut azi 2 dintisori cu care se lupta cam de 2 luni, incisivii laterali de sus. Deci cate o noapte nedormita continuu pentru fiecare dintisor, ma declar super fericita cu asa copil cuminte. S-a trezit, a mancat, a suzetit si a adormit la loc. Stia ea ceva... Misto e ca un dintisor a iesit dimineata si celalalt dupa-amiaza, inainte sigur nu era acolo.
CarlaV spune:
Daca tot mai stau pe aici incerc sa-mi infrang lenea de a scrie iar un mesaj pe care l-am pierdut despre cum a fost la mare.
N-am fost in concediu, ci cu treburi care au necesitat prelungirea cazarii de la cateva zile la 2 saptamani. Bineinteles ca am luat si multe guri de aer curat si am facut plaja cand am avut timp. Am avut mereu soare, desi in Bucuresti a plouat foarte mult, pe noi ne-a plouat numai luni si a fost grindina, dar am fost rasplatiti cu un curcubeu superb. Am stat la Mamaia la Bavaria Blu si am vazut in fiecare dimineata rasaritul din pat.
Marea si camera de hotel au fost superbe, serviciile chiar si la 4 stele au fost de kk, doar suntem romani. Am stat intr-o garsoniera cu un separeu pentru birou si patutul Sabinei, deci nu ne-am deranjat reciproc si ea a dormit mereu toata noaptea. Cam asta ar fi partea pozitiva. Partile rele ale cazarii/mesei le scriu pe scurt, detaliez daca e cineva interesat:
- cand am ajuns, asternutul de pat era schimbat cu exceptia cearsafului de la pilota (s-a schimbat dupa ce am vorbit la receptie si am aflat ca si altii au patit acelasi lucru - intolerabil la 4 stele)
- usa hotelului cu rampa pentru persoane cu dizabilitati era blocata, a trebuit sa caram caruciorul de copii in brate pe scari
- baia era fara geam, aerisire sau ventilator
- aveam pe masa borcanele goale si curate pentru mancarea Sabinei, camerista le-a aruncat; de cele care erau murdare la baie nu s-a atins; presupun ca daca voiam sa le arunc macar nu ma chinuiam sa le spal
- receptia si tot holul de jos erau pline de un fum de tigara gros sa-l tai cu cutitul
- piscina nu era functionala, nefiind sezon; alte facilitati: sauna, fitness etc. nu exista
- nu aveam perie de pantofi in camera, am cerut la receptie si au spus ca nu au gasit, dar imi pot cumpara din Carrefour
- la restaurant nu aveau paine neagra, numai toast alb; dupa indelungi insistente am vazut ca nu se poate altfel si am mers cu painea din camera dupa noi
- la acelasi restaurant s-a terminat in cateva zile mierea; eu nu beau ceaiul cu zahar, deci a trebuit sa renunt si la ceai
- tot la restaurant stateau permanent deschise usile catre locurile unde se fuma; in afara faptului ca statea copilul in curent mai trebuia sa respire si fum de tigara; explicatia a fost ca nu au suficienti angajati ca sa stea cineva sa inchida usa mereu, erau prea multi turisti; eu nu le-am explicat cati angajati am si cum imi fac treaba
- mancarea era ca la o cantina a saracilor, mi s-a acrit sa mananc zilnic aceleasi feluri de mancare, fara o variatie cat de mica
Astea-mi vin acum in minte. Nu suntem noi prea pretentiosi, comparativ, la un hotel de numai 2 stele din Bulgaria a fost de 100 ori mai bine. Camera era mereu curata si prosoapele schimbate zilnic si facute figurine din ele, la restaurant erau 10-15 feluri de paine si chifle de toate culorile, nu s-a terminat niciodata mierea, plus ca aveau mereu cam 50 feluri de mancare si le schimbau zilnic. Nu mai compar cu hoteluri de 3-5 stele din alte strainataturi, dar chiar si fata de bulgari suntem mult in urma.
Inca ceva care mi-a dat fiori: in fata hotelului era o haita de 11 caini vagabonzi foarte agresivi, mergeau peste tot impreuna, atacau pe toata lumea,. au ajuns si in piscina hotelului nostru, le-am facut poze. Mi se urca parul pe mine de groaza numai cand ii vedeam alergand in haita sa-si ia teritoriul in stapanire.
Nu mai zic de masinile smecherilor care circula pe faleza, de atv-urile care fac curse pe plaja sau de tractoarele care ara plaja in miezul zilei facand slalom printre oameni.
Concluzia e ca nu vreau sa mai aud de litoralul romanesc, marea e superba si atat, romanii sunt tot romani. Va trebui sa revin acolo peste 2 saptamani pentru 10 zile si apoi gata, sper sa termin si cu asta.
M-am intins cam mult, povestesc cu alta ocazie cum s-a simtit Sabina la mare si ce stie sa faca mai nou.