Strumfi de iulie-august 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

servus fetele

Medeea inca doarme asa ca scriu repede ceva

CarlaV e super Sabina cate stie ea sa faca si mi se pare o dulce cum intreaba ea de toate astea. Mia povesteste ca imi place la nebunie de ea

Timi si Medeea a fost suspectata de probleme cu inima din cauza ca era ceanotica in jurul guritei. Cred ca ar fi bine totusi sa faci o investigatie acum decat sa stai cu teama asta in suflet. Eu tot am sa mai fac o investigatie desi acum dr spune ca e ok si nu ar fi cazul

Medeea are mucisori, a preluat un virus de la Dragos. e prima dat cand ne confruntam cu problema asta si tare nu-i place sa-i sterg nasul. Sper sa scapam doar cu atat, ca de, am pretentii de la ea la calirea de asta iarna sa fie si ea mai rezistenta

Luna eu apreciez ff mult tot ce scrii pe aici si chiar imi foloseste, asa ca ma stradui sa citesc si din urma, s-au scris lucruri interesante mereu si nu ma indur sa pierd

Mychy ce mai face Andrei cel smecher? Medeea a cazut si a treia oara din patut si m-am gandit la voi

pup fetele s-a trezit puica si sper sa nu cada si a4 a oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna ieri a fost prima data cand s-a intamplat. La unii copii se intampla dupa efort sau criza de plans dar Sophie statea in picioare in pat si ma urmarea cum gatesc.

Valen ai zis ca te asteptai sa raceasca Ines la cresa, nu-i asa ca stii ca sunt sanse mari sa urmeze o serie de tot felul de raceli si alte "minunatii". Sper ca voi sa fiti exceptia ca zau ca-i extenuanta perioada asta de "intarire a imunitatii" cum ii zic irlandezii ca sa ma consoleze.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Timi, pai tocmai asta ziceam ca nu e vina fetelor, ci a mea, nu ma supar pe ele. Misto poezia!
Luna, nasol cu tavanul fals, bine ca ati fost multumiti in rest.
Gabrielabv, chiar voiam sa-ti spun ca mi-a fost dor sa citesc despre voi. Multumim pentru aprecieri, se vede ca Saby seamana cu mine, curioasa sa stie tot, mama zice ca eu vorbeam fluent la un an jumate. Am rezolvat in sfarsit problema cu bretonul care ii tot venea in ochi, in sensul ca acum a crescut cat sa stea prins intr-un mot. A crescut si copilul si, chiar daca isi mai scoate elasticul si il baga in gurita, nu mai incearca sa-l inghita cum facea cand era mai mica. In schimb imi demonteaza tot ce prinde, stie cum se desfac centurile de la scaunul de masa, mestereste la tot felul de noduri, mi-a scos bateriile din telecomanda, se descalta, se dezbraca si arunca hainele pe jos... Cel mai misto e cand se trezeste cateva secunde si intreaba "asta? asta?" dupa care adoarme la loc, sau se ridica direct in picioare si buimaca de somn vrea sa stie ce sunt obiectele.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Gabrielabv va trebui sa investigam cu atat mai mult cu cat noi urmeaza sa plecam in iunie in concediu in Franta si acolo va fi mult mai cald decat in Irlanda. Dr de aseara a zis sa nu ne impacientam daca nu face un alt episod da zau ca nu pot sa stau linistita. O raceala,o tuse sau alte chestii banale nu ma nelinistesc asa de tare dar pt asta imi trebe o dovada mai convingatoare sa accept ca totul e ok, la fel ca si tie cu Medeea. Dar intre timp trebuie sa ne gandim ca fetele noastre sunt sanatoase tun si in curand vom avea si dovada de la medic ca-i asa (alta varianta nu se accepta).
Sper sa scape Medeea cat mai iute de raceala

Mergi la inceput

Scuze Carla, is io zapacita si n-am inteles bine. Saby nu-si desface scutecelul dupa ce ai schimbat-o? Soph asa face. Pe langa faptiul ca nu sta locului sa o schimb orice i-as da, mai trebe sa o si inbrac cu o singura mana ca doar cu cealalta trebuie sa tin scutecul ca si-l desface. Sotul ma consoleasa ca poate incerca sa invete sa se schimbe singura

Mergi la inceput

Ha ha, da, asa face si Saby, pot sa o schimb mai linistita numai daca e si sotul de fatza. Cand era Saby mai mica, el o tinea sa nu plece cu tot cu scutec sau fara si acum s-a invatat, e suficient sa-l vada si sta cuminte. N-am tinut-o doar in pampers sa vad daca il desface si dupa ce o imbrac, mereu are un body sau pantalonasi scurti, dar probabil la vara o sa scoata tot de pe ea.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Timi, vezi si tu, daca se poate fa-i scan-ul, decat sa stai cu sufletul la gura. Misto poezia, .

Luna, ziceai ca ai luat sticle sterile si laptele il iei gata facut, asta pt cand mergeti in vacanta in Franta? Daca da, cum faci, iei laptele cu tine? Ca e posibil sa nu gasesti aceleasi marci in Franta, vezi pe net ca sa nu ai surprize.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Timi, din pacate, nu suntem o exceptie. Ines a reusit sa raceasca dar sper sa ramanem in faza de raceala si sa nu ajungem la otite sau alte minuni. Vad ca a inceput sa-i curga si Sarei nasul si, mie, de asta imi este cel mai teama: de faptul ca as putea avea fetele bolnave in acelasi timp sau, mai rau, sa fim toti 4 bolnavi in acelasi timp, asa cum se intampla de vreo 3 saptamani. Carla, imi pare rau ca ai pus problema asa si te-ai suparat; in Romania am stat doar 9 zile din care 2 le-am petrecut la urgenta; in restul zilelor am incercat sa stam cat mai mult cu familia si prietenii apropiati, ceea ce oricum nu ne-a prea iesit din cauza ca fetele, obisnuite sa doarma dupa fusul orar de aici, se trezeau in jur de 1, 2 dupa amiaza; de pasti am stat putin cu bunicii (pe care cine stie cand/daca ii voi mai revedea), am fost o zi la Bran, locul nostru de suflet de care ne leaga amintiri placute si unde doream neaparat sa mergem si cu Ines si...cam atat. Am iesit 2 ore in parc atunci cand ne-a permis vremea pt. ca in perioada aia a plouat mult si a fost innorat; Ines, pe toata perioada a avut ochiul fff umflat, rosu, cu secretii care trebuiau curatate in permanenta, apoi am luat si eu si Sarah si sotul meu. La intoarcere, drumul (catre casa as zice) a fost incalificabil din cauza ca: eu n-am dormit in toata aceasta mini vacanta mai mult de 4,5 ore pe noapte pt. ca am vrut sa stau cat mai mult cu ai mei; am decolat la 6 dimineata deci ultima noapte a fost alba; si eu si sotul meu am plecat cu ochii rosii, umflati, durerosi, plini de secretii; fetele au fost miorlaite pt. ca nu si-au facut somnul si mai sufereau si din cauza conjunctivitei asteia nenorocite; am avut o escala de "doar" 8 ore asa incat, cand am ajuns in sfarsit acasa, am cedat pur si simplu fizic. (dupa un drum de aproape 24 de ore). Chiar am simtit cum e sa nu mai poti fizic; atat de mult mi-am impus sa rezist si sa ajungem bine cu fetele incat am fost oarecum programata, ca un robot. Acasa am inceput sa tremur ingrozitor ( e oribil sa nu mai poti avea control asupra corpului tau, brrr...) si am preferat sa ma asez singura in pat, ca sa evit alte scene. A fost bine ca de fete s-a ocupat tatal lor insa pe la 4 dimineata i s-a facut rau si lui; din cauza virusului i s-au inflamat rau amigdalele si gatul si n-a mai putut respira; m-a trezit speriat, facandu-mi semne disperat sa-l ajut ca se sufoca; usor, usor si-a revenit dar am preferat sa nu ne mai culcam ci sa ne supraveghem unul pe altul sa nu...Asadar, ceea ce ar fi trebuit sa fie o vacanta frumoasa alaturi de familie si prieteni, pt. noi a fost o perioada grea care nu s-a incheiat, caci in prezent nici eu si nici sotul meu nu vedem bine; Stiu ca e greu sa intelegi toate aceste lucruri cand nu ti se intampla tie iar fetele care stau departe de Romania inteleg bine ce-am vrut sa spun. Deci carla, ma bucur si apreciez ca ai vrut sa ne cunoastem insa nu am stabilit o intalnire la care n-am venit deci nu inteleg de ce iti pui problema ca ti-ai luat teapa. Si eu am luat un cadouas pt. baietii lui Jadi insa doamna, fix in perioada aia s-a gasit sa plece in concediu. Pai as putea sa zic si eu: "uite dom'le vin in tara o data la x ani si ea nu poate sa-si amane concediul cu 2 zile; ce naiba, ca pt. cadouasul ala am traversat tot Montrealul". Pai nah,a fost placerea mea si-n plus, fiecare are prioritatile lui, timpul lui liber,familia lui, nu? Karliguta si-a dorit in mod deosebit sa ne cunoastem asa incat a facut rost de numarul meu de telefon si m-a sunat. zilnic. Nu s-a suparat pe mine c-am tot refuzat-o ci s-a tinut scai pana m-a "prins" intr-o dupa amiaza in parc; apreciez foarte mult gestul e si ma bucur c-am reusit s-o vad pe Adeluta; mult mai frumoasa in realitate decat in poze. La fel si Anya, s-a tinut scai de noi, cu copiii taras, dar altfel nu ne puteam vedea. Cine a inteles, ne-a cautat.gata pe ziua de azi cu forumul; acum ducem zmeii la nisip (daca vedem sa conducem pana acolo ca zici ca suntem doi bosorogi, ne tot intrebam : "tu vezi sa conduci?" "asa si asa " "dar tu?" "nu prea" "vezi pana la urmatorul stop?" "nu" "atunci lasa-ma pe mine ca io-l zaresc"www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Am venit si noi din parc, David al Vivelei este un dulce, ma topesc dupa ochisorii lui.

Valen, imi pare tare rau ca ai inteles altfel ce am zis eu, chiar voiam mult sa ne vedem si am insistat cu mesaje si pe forum si pe mess-ul tau. Mai mult de atat n-am vrut sa ma bag in sufletul omului care are alte planuri si prioritati, dupa cum ai spus. Tocmai am zis ca nu m-am suparat, n-am folosit niciodata cuvantul asta, am zis ca sunt trista si sper sa invat sa nu-mi mai pese atat de mult. Evident ca inteleg ceea ce spui si nici nu era nevoie de povestea asta pe care oricum ma bucur ca am citit-o, ca am mai aflat cate ceva despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Carla , esti o draguta. Ce ai uitat sa zici e faptul ca pe cat de frumosi sunt ochisorii lui David, pe atat de tare stie sa urle . (Intr-un fel ma bucur ca ai avut ocazia sa-l "auzi", sa nu ramai cu impresia ca ma vait degeaba ).
Saby e o dulce, e frumoasa foc si cuminte (nu ca altii ) si vorbareata... .

Eu nu stiu de ce te-ai "suparat" pe Valen, a venit femeia de peste mari si tari cateva zile si a mai patit si necazurile alea ...Noi ne chinuim sa ne vedem de vreo 2 luni (?) si stam peste drum una de alta . Si abia acum am reusit... (glumesc, eu chiar am inteles the point ).

Seara buna si pupici.

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput