Strumfi de iulie-august 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

quote:
Originally posted by xerxe2005

Voi dati fier puilor? Medicul de familie mi-a prescris ferrum H.... si calciu Vi-Sol, dar nu prea stiu daca sa i le dau sau nu.

http://community.webshots.com/album/563399852yMIlTW?vhost=community

eu i-am dat Marei acum o luna ferrum hausmann (3x5 pic./zi) si visol calciu 1 lingurita/zi, la indicatia medicului
am vazut aici pe forum ca si alte mamici au dat fier strumfilor

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

cafera multumesc mult de sfaturi. Mi- am notat si crema de care zici tu. Acum ma dau cu Skincode pt pete, daca nu se amelioreaza o sa incerc si cea amintita de tine. Oricum ma enerveaza f tare ca sunt femeia cu mustata. Cu rema de soare ma dau cu cea a Dariei - klorane.
Ai net la mare?

Voi va vaitati ca aveti parcuri langa tomberoane, eu ma vai in Ploiesti, efectiv, nu exista parcuri. Eu de fel sunt din Buzau care are vreo 4 parcuri super frumoase la cativa locuitori

Luna mai pune tu sare pe rana ca in curand te vizitam

Pe mine cel mai mult in Romania ma deranjeaza ca nimeni nu raspunde pentrj nimic. Fiecare face ce- l taie capul fara nici un fel de responsabilitate

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.youtube.com/watch?v=ROMvWPsOyl0" target="_blank">filmulet - 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

ma scuzati pt " corectitudinea" mesajului.

Fier cel mai corect ne- zis Anya cum se da. De la 6 la 12 luni in functie de greutate.

O alta pediatra mi- a zis ca se da dd la 6 luni la 12 astfel: la 6 luni 6 picaturi, la 7 luni 7 picaturi si tot asa pana la 12 picaturi la 12 luni

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.youtube.com/watch?v=ROMvWPsOyl0" target="_blank">filmulet - 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Hop si eu! In afara de faptul ca nu am timp deloc, cablul de net merge ca vai de el- zile intregi in care nu pot deschide nici un site asa ca de abia am apucat sa citesc acest capitol si am si uitat multe. De poze ce sa mai zic ca nici nu apuc sa deschid o fereastra.

Luna, m-ai convins! Ma mut in Anglia. Adevarul e ca la mine e doar o problema de timp. Cum ti-am mai spus, cica Finlanda e child friendly, Anglia deabia acum devine dar mai are pana acolo- vorbe spuse de o mamica finlandeza ce locuieste in anglia- ma gandesc oare, daca vine in romanica noastra unde o sa ne situeze? La minus cat pe scara tarilor child friendly?

Eu una sunt foarte stresata, urasc sa ies in lume. Ma enervez numai mergand pana in parc. Am ajuns sa evit sa conduc deoarece ma enervez prea mult la volan. Ma deranjeaza atitudinea oamenilor de pe strada, din magazine, de peste tot. Parca deasupra tutror planeaza un norisor cu fulgere si tunete care le absoarbe bunul simt. Poate sunt eu prea cu mot, dar de ce nu vad pe nimeni zambind, de ce nimeni nu multumeste, de ce toti tipa, vorbesc urat si au tot timpul ceva de comentat?( inclusiv eu in acest moment )
Mi-am spus of-ul, acum m-am mai linistit.

Si noi suntem destul de spartani cu imbracatul. Ma tot streseaza mama mea cu caciulitele, dar nici ea nu e cu d-alea groase ci doar o sepcuta, ceva. Cel mai rau insa e ca in fiecare zi aud ca e curent. Al naibii curent, circula peste tot!
In parc insa, asa cum eu ii vad pe alti suparati, asa oi fi si eu vazuta ca nimeni nu mi-a comentat vreodata ceva. Nici macar o privire dezaprobatoare nu am primit.

alina.a daca nu ma mutam in aglia sigur veneam undeva mai aproape de tine! In arad am fost o singura data insa mi-a placut foarte mult si la cum descrii tu locurile zau daca nu imi faci pofta sa vin macar de o plimbare.

maria1111 ca sa inchizi fereastra aia tre sa dai click pe x-uletul din staga sus.
In ce priveste alaptatul eu una voi alapta cat mai mult, probabil pana vine al 2-lea sau nu va mai vrea Matei. In general se considera ca alaptatul poate sa dureze pana la 2 ani, cel putin asta e recomandarea nu stiu carei asociatii de pediatrie din america. De asemenea eu una sunt de parere ca e mai bine ca un copil sa se autointarce decat sa fie obligat sa renunte la san. Mai ales cand il vad pe al meu cat e de topit! Si oricum, rau nu le face

Wow, cat m-am intins! Sa stiti ca inte timp am imbaiat si culcat strumful!

fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Thanks, alina.a, valen
Fianna, hai nu mai fi nervoasa/suparata. E adevarat, circulatia e aiurea rau de tot, oamenii unii dintre ei sunt acri, plus mentalitatea de care ma lovesc si eu privind cresterea copiilor (sa fie cat mai infofoliti, indiferent de vreme), dar n-ai ce sa-i faci...trebuie sa mai si zambim

Am si eu o intrebare: Andreei trebuie sa-i iasa dintii de sus, centralii... (ei sus i-au iesit mai intai lateralii), stau sa iasa de ceva timp, acum par a fi aproape de a sparge gingia, gingia este umflata. Astazi i-a aparut o vanataie la gingie, in interior, cum ar veni, adica nu curge sange. Ma gandesc ca de la dinti sa fie, dar este normal? Se mai intampla? Sau ce ar fi de facut? Culmea ca ieri am fost la medic, s-a uitat in gurita ei...si nu avea chestia asta, azi a aparut.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Hop si eu...mai rarut de acasa.
Aven poze noi la semantura si aici.

Ma duc la .
Noapte buna!

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Monica, merci de incurajare . Nu stiu cum e cu dintii, si eu astept sa-i iasa cei de sus lui Matei. Andreea cum se comporta? pare deranjata de vanataie?

Andreea, am vazut pozele tale, ai un flacau pe cinste!

Luna, cum e aia cu interzisul caciulitelor care se leaga sub barbie? De ce nu sunt recomandate? Nu stiam de asta.

(01.08.07)

Mergi la inceput

Si pentru ca am avut putin timp ma laud si eu cu niste poze noi la semnatura!

(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Neata.

Am admirat strumfhi frumosi foc! Doamne, ce as mai face o intalnire cu totii, sa-i vad pe viu, sa-i aud "vorbind", sa-i vad cum "socializeaza"!!! Deci, pe cand un congres?

Mai vreau sa-i spun Alinei ca m-a uns pe suflet povestea ei despre Arad, despre strand...Mai vreau!!!Mai vreau sa fiu liceanca, sa plec in we la prietenele din Arad, dar sa stau toata saptamana sa mergem la strand, sa ne plimbam pe malul Muresului...(doar ele sunt eleve la Lic. Sanitar, deci fac usor rost de scutiri, iar mama ma stie la liceu, in Caransebes)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata, somnoroaselor! Haideti mai intai la o cafea si dupa aia sporovaim

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput