Fara fast food in scoli

Fara fast food in scoli | Autor: jenn

Link direct la acest mesaj

Deputatii au aprobat un proiect de lege care interzice comercializarea produselor fast food in scoli.Ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Toata lumea are o parere buna spre excelenta. Si cred ca sunt in asentimentul tuturor si ca nu se supara nimeni ca am vorbit la modul general.

Ce altceva ar mai fi de spus?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

hmm... pai ce parere sa avem... intr-un fel e bine ca nu sunt deloc sanatoase... sau auzit foarte multe cazuri in care copiii s-au imbolnavit... dar intr-un fel nu-i bine, pt ca majoritatea copiilor n-au timp sa manance dimineatza si decat sa stea toata ziua cu stomacul gol mai bine mananca si ceva... chiar daca nu tocmai sanatos.
as fi total de acord daca ar interzice comercializarea bauturilor precum cola-coca si pepsi. in timpul facultatii am facut modulul pedagogic si desi nu am practicat "meseria" de profesoara, am avut ocazia sa inlocuiesc cateva zile pe cineva "la catedra". vreau sa zic ca atat de agitati mi se pareau copilashii aia... si cu o energie de nestapanit... si cu niste manifestari care nu erau tocmai bune pentru ei!!! ulterior am intrebat... si mi s-a raspuns ca sunt asa datorita faptului ca consuma bauturi energizante (red bull si alte din-astea... nu prea ma pricep), cafea, coca cola, pepsi... pe care le pot achizitiona de la "chioscul din incinta scolii". am uitat sa specific: copii sunt de clasa a 6-7. personal, nici acum nu beau foarte multa cafea... maxim 2 mici pe saptamana... de cola, pepsi si redbull nici nu ma ating...
eu zic ca asta e chiar revoltator si domnii de la minister ar trebui sa ia masuri in acest sens

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Excelent!!!! O veste grozava!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by alex_ioanid
dar intr-un fel nu-i bine, pt ca majoritatea copiilor n-au timp sa manance dimineatza si decat sa stea toata ziua cu stomacul gol mai bine mananca si ceva... chiar daca nu tocmai sanatos.

exista vreun link cu legea? e vorba sa nu fie lasati deloc cu mincare sau doar de fast -food e vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Speed, mi-a spus cineva cu care tocmai am vorbit ca e vorba despre produsele care contin aditivi gramada, grasimi, zahar rafinat. Asa ceva.

Nu vad cu ce ar putea sa fie inlocuite multele produse care vor lipsi de pe rafturi. Poate le da gandul 'al bun si aduc fructe :-) (nu prea cred totusi...).

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Asta chiar este o veste foarte buna .

Alex_Ioanid, si pana acum copiii puteau alege altceva decat fast-food ca sa nu rabde foamea, sau cel putin asta am observat eu prin scolile pe unde am trecut. Exista alternative la mancarea nesanatoasa, iar daca se va interzice fast-food-ul, cu atat mai mult, vor gasi comerciantii o solutie, ca nu-s nici ei fraieri sa plece de tot de pe asa o piata .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by denizel

Speed, mi-a spus cineva cu care tocmai am vorbit ca e vorba despre produsele care contin aditivi gramada, grasimi, zahar rafinat. Asa ceva.

Nu vad cu ce ar putea sa fie inlocuite multele produse care vor lipsi de pe rafturi. Poate le da gandul 'al bun si aduc fructe :-) (nu prea cred totusi...).

aha, deci fara "junk food" (ca fast food e un termen mai general in mintea mea) nu fara mincare deloc.dar copiii nu-si aduc mincare de acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Speed, din cate am observat eu, e mai cool sa-ti cumperi de la scoala hamburger si Cola decat sa ai un sandwitch facut de mama si apa .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

legea asta nu va impiedica copii sa consume produsele respective! si unde s-a vazut in scolile de la noi, fast food??? poate chioscuri cu "euri" la pungi si cine stie ce vechituri scumpe.
din pacate, legea nu prea ajuta cu nimik, educatia o facem noi, parintii, acasa!!!
dar e bine ca s-a votat.
io ma bucur, voi????

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

pentru lamurirea mintii mele, neinformata, la noi s-a votat legea asta??? adika in Romania???

Kari

Mergi la inceput