Uter hipercontractil

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Va pup fetele,
Iaca ca mai avem un membru in clubul nostru "vesel"... NU stiu daca sa iti urez bun venit sau sa iti urez sa nu mai faci parte din clubul nostru cat se poate de curand...Din cate stiu eu, activitatea intensa a lui bebe poate genera contractii, ca raspuns instnctiv al corpului la o lovitura... No-spa este super bun in acele momente. Tu ce tratament iei, Simona?
Eu am fost la doctor care mi-a spus ca acum, ca a trecut riscul.....poate sa imi zica ca nu imi dadea nici 1% sanse sa duc sarcina mai mult de 15 saptamani.... Era sa cad jos acolo... Dar iata ca am dus-o si pe masura ce trece timpul sunt mai fericita si mai increzatoare.... Va doresc si voua la fel!
Va pup cu drag,

carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_27 spune:

Eu iau no-spa si gynipral si o data pe saptamana merg la spital pentru perfuzie cu gynipral.Aveam eu banuiala ca misccarea ei are un aport pentru ca am inceput sa o simt de la saptamana 17 cand lovea cu atata forta incat a simtit-o si tati chiar de la inceput, si in zilele in care este mai linistita ma simt si eu mai bine... E jucausa, ce sa-i faci.. Voi cum va mai simtiti? Stati toata ziua in pat? Va intreb pentru ca eu nu prea pot si mai trisez in zilele in care ma simt mai bine Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Buna tuturor!
Din pacate am aceleasi probl ca si voi uter contractil.Acum am 25 saptamani iar la 22 sapt au inceput contractiile,,,de atunci stau numai la pat cu pastile si vad ca s-au mai ameliarat durerile doar mai am mici intepaturi din cand in cand...
Tratamentul pe care il iau este:utrogestan 2 ;gynipral 2;duphaston 2 si nospa 3/zi de 80mg,,,pana ieri am luat si scobutil supozitoare iar in sapt 22 si 23 am facut injectii cu scobutil si nospa,,,
va pup pe toate si sarcina usoara la toate mamicile si bebei sanatosi si frumosi
25+

Mergi la inceput

aoleu...nu imi place ca ne-am inmultit...macar ca ma bucur sa va cunosc si pe voi... va doresc din tot sufletul ce imi doresc si mie, sa tinem sarcina pana la termen si sa avem bebei sanatosi.
Simona...eu inca nu am ajuns la perfuzii si sper sa nu ajung... Eu am simtit-o pe bebelina la 23 de saptamani....aveam contractii care o tineau in camasa de forta si nu se putea misca... Eram disperata, nu stiam daca mai traieste... Acum, cand imi arde cate un picior sunt asa de fericita...macar stiu ca e acolo... Nici acum nu se misca mult, dar a mai crescut si are forta si mai reuseste sa impinga uterul...
Iriss, se pare ca asta e topicul in care No-Spa, Gynipralul si utrogestanul guverneaza..Al meu doctor mi-a zis ca sunt maritata cu aceste medicamente pana termin sarcina... Mie nu imi place ca iau atatea medicamente..toate se duc si la bebelina...dar ma gandesc ca dintre doua rele..asta e mai mic.... Sper sa nu ii fac rau....Uf...
va pup pe toate si sper sa incheiem acest topic toate cu bine! sa deschidem unul nou cu subiect siropos de genul "cine are burta mai mare sau mai mica"..:-)

carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

asa este carmenela nici mie nu-mi place ca tr sa luam atatea pastile
dar daca asta e cel mai bine in situatia noastra,,,eu duphaston si nospa il iau de la 2 luni iti dai seama ca mi s-a scarbit de atatea pastile,,,,dar cel mai groaznic mi se pare repausul la pat,,voi cum va descurcati la capitolul asta???
pup la toate fetele
25+

Mergi la inceput

Sincer...am trisat foarte mult la capitolul repaus.... S-a intamplat sa ma si mut intr-o casa noua cand aveam vreo 3 luni (cam cand au inceput contractiile), si vrand nevrand am smotruit foarte mult... prea mult... In fiecare zi o simteam pe bebelina jos, jos de tot...ma tineam de burta ca sa o mai sustin... Acum s-au mai terminat treburile si fac mai putin, dar cand ma apuc de curatenie....oricum o dau...tot la 5-6 ore de smotru greu ajung... In plus, am o gramajoara de catei si o pisica...si mai necesita si ei ceva ingrijire... Asadar..sunt codasa la odihna. DAR, cand ma simt obosita sau imi simt burta grea.....poate sa arda casa, ca eu ma intind in pat orice ar fi si stau cateva ore.... Am inceput sa simt cand exagerez...si atunci ma odihnesc imediat...uneori chiar si a doua zi nu ma misc din pat....depinde cat am exagerat cu o zi inainte.... Slava Domnului ca nu s-a intamplat nimic si sper sa nici nu se intample...ba chiar bebelina a crescut in sfarsit si e in grafic...finnaly!!! Oricum, pot sa spun cu mana pe inima ca pe mine Dumnezeu si tratamentul m-au salvat fara doar si poate! Daca e sa ii citez pe doctorii care m-au consultat..."e o minune ca a supravietuit", ca aveam sanse de 1%!!!!!
Va pup, o sa vedeti ca o sa ducem toate sarcinile la capat, sunt sigura!!!

carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Iriss, Simona, bine ati venit in clubul mamicilor cu contractii premature . Din pacate nu suntem un grup prea vesel, insa avem incredere ca DD ne va ajuta sa ajungem cu bine pana la sfarsit iar bb-ii nostri vor fi sanatosi si fara probleme

M-am intors si eu de la control din Cluj, totul e in regula cu colul meu, 37 mm, inchis. Contractii si dureri am in continuare insa medicul n-a considerat necesar sa ma interneze dat fiind starea buna a colului. Mergem cu tratamentul clasic in continuare si repaos la pat. Grasunica mea e bine, vioaie, e mai maricica decat varsta stiuta a sarcinii.

Carmenela esti bine?

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Ma bucur mult Anca sa aud vestile bune. Eu sunt bine....saptamana viitoare ma duc la o noua eco......sper sa aflu numai de bine... Burta pare sa mi se marit, sper ca bebelina sa fie mai mare si mai sanatoasa. Judecand dupa shuturile care le da, pentru care sunt sincer extrem de fericita, e fortzoasa si ma pune la punct.. Asa imi trebuie!
Anca, te pup, tine-ma la curent cu vizitele la doctor.
O sa trecem cu bine peste probleme, o sa vedeti! Eu ma rugam sa nu pierd sarcina pana la 24 de saptamani, cand se pare ca exista sanse ca bebe sa supravietuiasca "afara"..Imi ziceam "nici nu am nevoie mai mult'....Acum am intrat in 30 si deja psihic sunt super relaxata, pe masura ce trece timpul. Doresc sa o tin cat mai mult, dar stiu ca oricum, daca Doamne fereste e ceva....are sanse maaari sa traiasca, din ce in ce mai mari. O sa fie bine pentru toate!
Va pup cu drag.

carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Carmenela, ma bucur ca esti bine si mai relaxata psihic. La mine pragul de relaxare e in continuare 32 de saptamani, am intrat acum in a 28-a si sper sa treaca cu bine inca 4.

Simona intreba daca miscarile lui bebe provoaca contractii. Mie uneori mititica mea imi cauzeaza contractii atunci cand se misca foarte tare, impinge de mama focului saracuta si am dureri destul de mari. Ca sa nu mai zic de loviturile puternice in vezica, tresar uneori noaptea de durere. E tare puternica, poate si din cauza ca burtica mea e mica iar ea saracuta nu prea are loc

burticile si astept vesti de la "colegele de suferinta".

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_27 spune:

Buna burticilor,
Ma bucur tare mult sa aud vesti bune de la voi si in acelasi timp e cam rau ca ne-am inmultit ....bun venit iriss.
Se pare ca sunt cea mai mica burtica, abia astazi implinim 25 saptamani dar suntem ambitioase si o sa reusim sa ajungem la final, cu ajutor de la DD
Anca, din cate inteleg de la tine ai ajuns de la un col de 2cm la 3.7cm intr-o luna cu tratament si repaos..Asta imi da sperante mari. Eu am colul de 2.5 cm incis inca de la saptamana 19.
In afara de hiperactivitatea bebelinei mele mai am o problema cu sanii.. curge colostru in fiecare zi de imi patez toate bluzele La voi a aparut? Ce simptome mai aveti?
Va pup si astept numai vesti bune

Mergi la inceput