Uter hipercontractil
Raspunsuri - Pagina 5
anca81 spune:
Carmenela 
intr-adevar avem o grasunica! Si eu iau multe medicamente, Gynipral la 6 ore cate o jumatate, plus Utrogestan si Magne 2/zi, No-Spa la nevoie si Materna. Deci un pumn
Mergem insa inainte si numaram zilele pana cand ne vom tine bebelusii in brate.
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
Carmenela spune:
Lasa,Anca, o sa vezi ca totul o sa fie bine.... Problemele astea nu arata decat ca fetele noastre sunt mari luptatoare!!! Asta o sa le ajute in viata!
Te pup, scrie-mi cand mai ai vesti....Eu merg la o noua eco cam pe 20 Iunie...la 30 de saptamani.... Mamaaaa...daca ajung acolo....o sa fiu in delir...
carmenela
anca81 spune:
Ieri dupa masa am avut tare multe contactii 

. La mine cam dupa ora 12 incepe calvarul si tine pana seara. Si una peste alta, m-am si trezit cu o durere de cap si de masea, cred ca-mi creste o masea de minte si mi-e foarte inflamat locul.
fetele si va doresc o zi minunata!
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
Carmenela spune:
Anca, iti doresc sa iti treaca repede capul si sa iti iasa maseaua repede... Vad ca am ramas numai noi aici.. Nu mai e nimeni cu contractii? Ca la inceput erau mai multe fete....
Va pup.
carmenela
anca81 spune:
Carmenela, azi sunt mai bine
Maseaua tot ma doare dar m-am mai obisnuit cu o durere in plus
Lasa ca e bine ca suntem numai noi, bine ca nu sunt atat de multe fete in situatia noastra. E tare greu sa treci zilnic prin calvarul asta cu contractiile 
Tu mai iei Gynipral?
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
Carmenela spune:
buna Anca,
Da, iau zilnic, dimineata si seara, cate o jumatate. Iau de la 3 luni...
"Haios" e ca imi da tahicardie, asa ca sunt nevoita sa iau si Metropropalol, sau asa ceva.....care sa imi aduca pulsul mai la nivel normal....Sa vedem ce voi lua ca sa contracarez efectele secundare ale astuia....
carmenela
anca81 spune:
Buna burtici si mamici! Ce mai faceti?
Adelais, Papadie, Sheannamp, Diana
n-ati mai intrat pe topicul nostru cu "probleme". Ce mai faceti?
Carmenela, de azi incerc sa reduc si eu Gynipral-ul la 1/zi, fractionat la 12 ore. Nici NoSpa nu prea mai iau, adica doar pe la mijlocul zilei mai iau daca am contractii foarte puternice. Utrogestan-ul il mentin la 2/zi.
Va doresc un weekend placut tutoror 

O burtica mititica
26+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
Carmenela spune:
Eu nospa iau 3/zi la 80mg (la 8 ore), uneori mai iau si cate jumatate intre "reprize", cand simt ca am contractii prea mari.... Utrogestan iau 6/zi....de la 2 luni...
Sper sa apara si fetele celelalte curand... Sau altele... Chiar suntem singurele cu probleme? Eu m-as bucura sa nu fie multe mamici cu astfel de stress...dar nu prea cred...
Va pup,
carmenela
anca81 spune:
Ce mai faceti? Carmenela esti bine?
O burtica mititica
26+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
simona_27 spune:
Buna burticilor.
Si eu sunt in situatia voastra, v-am gasit si ma aliez voua, din pacate.
Noi avem 24 saptamani si contractiile au aparut de la 19 saptamani, mai intai dureroase iar acum, cu tratament si repaos la pat am scapat de dureri. Anca, si au am colul scurt- 2.5cm dar este inchis din fericire.
Fetita mea e tare agitata, are zile cand misca intr-una, nici in pat nu mai pot sta...oare sa fie activitatea asta a ei una din cauzele care genereaza contractiile?!