Uter hipercontractil
Raspunsuri - Pagina 4
Carmenela spune:
Aaaaaaa...asa mai merge... E bine ca totusi cineva te monitorizeaza... Iti doresc mult succes!!!! Sa ne scrii, sa stim de tine!
Si eu am de cand ma stiu migrene de nu mai pot sa merg....cu greu pot tine ochii deschisi si nu suport lumina sau zgomot(zgomot inseamna si cand se deschide usa...) Si eu am facut toate analizele posibile, tomografii, dozare de hormoni...nimic... Sunt sanatoasa tun! Stii vorba aia? Sanatate maxima...pacientul mort pe masa...La inceputul sarcinii ma mai lasasera migrenele, dar vad ca acum, in luna 6 m-au luat din nou.. In nici un caz nu mai iau acum medicamente.. Imi pun vaselina d'aia chinezeasca pe la tample...si asta e... Pana acum am incercat tot, inclusiv Aulin, care stiu ca nu imi facea bine...dar era singurul care ma punea pe picioare... Acum am scapat de el..;-)
Daca descopar vreun remediu miraculos....iti dau de stire...Pana atunci....bebei sanatosi sa avem...ca noi supravietuim si cu migrene!!!
Te pup.
carmenela
anca81 spune:
Carmenela
dulce. Deci in sfarsit ma intelege si pe mine cineva cu migrenele, sa stii ca nu am intalnit multe persoane care sa fie atat de afectate de durerile astea nenorocite. Nu suportam lumina, zgomotul, nimic, ma intorceam de pe o parte pe alta in pat si gemeam intr-una. Groaznic. Si la mine era si mai ciudat pentru ca stiam cand incepeam, aveam niste flash-uri in ochi (aura) si in urmatoarele 20-30 de minute se declansa. Mie imi treceau de la Saridon, insa dupa aceea aveam dureri de stomac cateva zile. Sa stii ca doctorul la care am fost (tot in Cluj am ajuns pana la urma) mi-a spus ca unele femei scapa de migrene dupa sarcina ... sper sa fiu una dintre acele fericite ![]()
Mi-ar placea sa tinem legatura, maine am programare la medic si sper sa fie totul OK. Tu in cate saptamani esti? Fiecare saptamana care trece mi se pare un pas mare inainte si ma rog sa fie totul bine sa duc sarcina cu bine pana la sfarsit.
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
tzitziri spune:
Pai Anca...daca spuneai tu de la inceput poate aminteam si eu de migrene
.
Migrenele mele au debutat acum vreo 12 ani si am fost la o gramada de doctori, la tomografii, encefalograme si alte cele dar sunt sanatoasa [:P]...vorba Carmenelei.
La mine se manifesta inca de dimineata cand ma trezesc (adica am o ameteala ciudata) si pana la pranz ajung la a varsa tot ce mananc (nici macar apa sau ceai nu suport), dureri puternice de cap, focusate pe un ochi (nu e mereu acelasi dar niciodata ciclic nu e o data stangul sau o data dreptul - e total anapoda). Si singura sansa pe ziua respectiva (cand nu mai pot face nimic altceva) e sa stau in pat, sa bag ochiul in perna - nu suport deloc lumina la el si sa zac..plus somnolenta - as dormi de dimineata pana a doua zi dimineata fara probleme.
Imi pare rau sa mai descopar ca mai sunt si alte burtici ca mine, dar asta e....eu luam Sumatriptan (are in compozitie Imigran). Dinainte de bebe cu cateva luni am renuntat - ca stiam ca nu il pot lua in sarcina. Asa ca cele 2-3 crize de la inceputul sarcini (oricum mai usoare ca cele dinainte) le-am trecut fara medicamente. Si sper sa nu mai apara prea curand . Oricum e mult mai bine ca inainte de bebe.
Cam atat...si imi pare rau ca e deja un club pentru migrene, dar bine ca am persoane cu care sa impartasesc 
21+
anca81 spune:
Tzitziri
, tu esti "septembrista" de-a mea
Ar trebui sa deschidem un topic al migrenistelor, se pare ca ne inmultim (din pacate).
Apropos, cum mai esti? E totul OK cu colul si cu contractiile?
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
tzitziri spune:
Anca
,
era bine ultima data. Am scris si la noi la odisee, dar sunt sigura ca ti-a fost greu sa recuperezi atatea pagini scrise cand ai fost plecata
.
Colul ultima data "crescuse" cu 5 mm - avea 32 si daca aveam vezica plina probabil era si mai mare.
contractii nu am avut "simtibile" - ieri a fost prima zi cand m-am trezit cu burta tare jos...foarte jos...am luat no-spa, dar dupa ce am pipait zona aia (sa vad daca doare - nu durea), am banuit ca o fi fost bebelache acolo. Din cate stiu si de la tine contractiile inseamna burta intarita si dureroasa la pipait, nu?![]()
21+
anca81 spune:
Tzitziri, da, asa e la mine. Doare daca apas in momentul contractiei. Daca se intareste doar pe alocuri, e OK, se misca bebele. Am citit paginile in care am lipsit, am vazut ce ai scris de col. Bine ca e totul in regula, sa o tii tot asa 
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
Carmenela spune:
Hei, pup fetele...
Dupa cum vaz....trecuram de la utere contractile, la capete migrenoase...Vaaaaaiii...ce gashka.....
Da, dragelor, va inteleg perfect prin ce treceti....Dupa mine...cel mai greu de suportat e lumina cand am migrene...si.....mai ales cu un ochi... Zici ca sunt nebuna cand ma apuca... Ma tin de cap, mai ales de fatza....ca sa nu vada ochiul cu pricina nici un pic de lumina... Sunt haioasa....Buah!
Din pacate, bebe a venit cam ca o surpriza....in sensul ca desi incercam de multe luni...imi pierdusem speranta...si luam Aulin la greu... La Eco nu a iesit nimic rau, am spus doctorului...binenteles ca am intrerupt aulinul pe loc cand am aflat de sarcina... Sper sa fie bine...
Eu sunt in 27saptmani si, ca si tine Anca....sarbatoresc fiecare zi in plus... Ca sa te mai linistesc....eu m-am linistit foarte mult dupa ca am trecut de varsta critica...in sensul in care daca...DOAMNE FERESTE!!! se intampla sa nasc super prematur...bebe poate supravietui... Sincer...imediat ce m-am relaxat in privinta asta..fata mea a crescut si s-a intors cu capul in jos...de s-a crucit doctora... Acum ma bucur de fiecare zi in plus si am din ce in ce mai multa speranta ca o voi duce cat mai aproape de soroc...
carmenela
Carmenela spune:
Ps, Anca, si mie mi-ar placea sa tinem legatura...pana una alta.....scrie-ne cum a fost la doctor, ca stam cu sufletul la gura! Te pupam
carmenela
anca81 spune:
Carmenela
si mie mi-ar placea sa tinem legatura. Sa incercam macar sa scriem zilnic la topicul acesta, sa-l mentinem pe prima pagina, poate sunt si alte fete cu probleme similare si le sunt de ajutor sfaturile noastre.
A fost OK la eco, bebelina e bine, capsorul este doar putin mai mic decat normal, dar doctorul spune ca e din cauza pozitiei pelviene. In rest e grasunica - are 890g si foarte activa si vioaie. La mine nu prea sunt noutati, colul era de 35 mm (masurat ecografic extern, deci nu transvaginal), inchis. Contractiile sunt tot la locul lor, din pacate. Azi chiar am avut destul de multe
Stau in pat, nu am ce face. Dupa 15 Iunie merg iarasi la Cluj.
Iti doresc multa sanatate si cat mai putine contractii, sa ne ajute DD sa ajungem cu bine cat mai departe 
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
Carmenela spune:
Ohoooohooo, 890g! Super! Pai a mea avea 800g la 26 saptamani..si am dat petrecere...mai ales ca cu doua saptamani inainte avea 500....Si a mea a trecut printr-o faza cu capshorul ceva mai mic...dar si-a revenit si acum e in grafic.., Nici mie nu mi-au cedat contractiile, cu tot tratamentul facut zilnic, zici ca e farmacie la mine, iau cate un pumn de medicamente la fiecare 8 ore...dar sincer....nu cred ca este atat de important, in sensul ca daca bebelina creste si se tine acolo....asta e...Cred ca pentru ea nici nu exista alta viata decat asta vitrega, in care e stransa in camasa de forta toata ziua....dar un motiv in plus sa se bucure de libertate cand o veni pe lume,(sper cat mai tarziu...) si apoi o sa o pup de o sa o albesc si o sa imi cer iertare ca am chinuit-o asa de tare cand era in burtica...cand toata lumea zice ca viata in uter e cea mai simpla...fata mea a avut parte de la inceput de un tratament groaznic...Uf..ma simt asa de vinovata...
Ma bucur mult Anca pentru ca iti merge bine si iti doresc sa duci sarcina pana la capat si sa ai o bebelutza super sanatoasa.. Lasa ca ne scot ele peri albi pentru ce le-am facut....:-)
Te pup,
carmenela