Uter hipercontractil
Raspunsuri - Pagina 14
gati spune:
Salutare mamici si viitoare mamici
Acum pot sa spun ca fac parte si eu din categoria aceasta. Am 14 saptamani !
(DPN : 19 ianuarie 2009)
Multa sanatate tuturor !
Carmenela spune:
Simona.....sper sa o tot "pacalesti" asa pe soacra ta...macar pana nasti...Eu am un mare noroc ca soacra-mea sta la Brasov...asa ca nu o vad niciodata... Dar am fost atat de stresata si de obosita si mai ales suparata de comentariile ei (ca ce....ea nu mai are nevoie de nepot, ca nu mai are rabdare....De parca o faceam pentru ea...)...in plus...de cand am ramas gravida s-a suparat pe mine ......daca poti sa crezi....si nu m-a sunat nici macar o data...macar ca am avut atatea probleme in sarcina asta... Comentariul ei? "Eh...cum o vrea Dumnezeu".... Chiar daca e asa.....nu o spui asa.... Asa ca m-am super pissed off si am zis ca nu mai vreau sa o vad in viata mea.....
Si acum, cand a venit...se astepta sa fiu lapte si miere...si eu am fost doar civilizata (in primul rand ca nu am dat-o afara)....si doar am plecat...sa nu am contact cu ea...
Sa fie sanatoasa....
Eu abia astept sa nasc.....Personal sper sa fie pe la 39....ca sa fie leoaica....
Are o diferenta de doar 2 zile pana la fecioara.(dpn 24 august)... Dar, nimic nu conteaza de fapt....Sa fie sanatoasa, asta e tot ce doresc....
Va pup cu drag, sa scrieti cum sunteti.
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
simona_1402 spune:
Gati, nici nu stiu daca sa iti urez bine ai venit aici, la topik-ul uterelor cu probleme. Daca tot ai ajuns aici, iti urez in primul rand sa stai cat mai mult, sa ai un BB sanatos si nascut la termen. Si sa nu uiti ca repaosul la pat este sfant.
Carmenela, sper ca bebelina ta sa vina exact cand doresti tu (acum, ca ai trecut de perioada critica). Eu imi doresc ca bebele meu sa mai intarzie putin - dupa calculul meu, cu varsta dupa momentul conceptiei, am toate sansele sa am doi copii nascuti in aceeasi zi, "gemeni" la interval de 11 ani. La tine de ce a reactionat asa urat soacra? Mai ai copii - nici pe asta nu o stiu (sa-mi fie rusine ca nu am intrebat mai devreme). Si la mine multe rude au reactionat negativ, dupa povestea cu BB Dragos de acum 4 ani. Inclusiv sotul, e inca speriat tare - desi nu recunoaste, dar il cunosc eu mult prea bine. Si mai trece si printr-o perioada dificila, cu schimbare de job, interviuri, chestii de genul asta.
http://good-times.webshots.com/album/564155249sFZuUx
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
22+
BraveGirl spune:
Ma inscriu si eu, din pacate, in clubul vostru. La mine contractiile au inceput devreme, dar erau nedureroase. Pana saptamana trecuta cand au devenit dureroase. Am fost internata pt tratament si acum continui acasa.
==========
Corina
21+ 
My baby
Albumul meu
simona_1402 spune:
Corina, eu te-am urmarit si dincolo, la odiseea de nov-dec. Cred ca ai nimerit bine aici. Sunt cateva fete cu probleme maaari aici care uite, incet, incet au ajuns pana aproape de final. Si mie imi face bine sa citesc ca se poate, mi-a mai trecut teama ca nu voi ajunge cu bebe la termen.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
22+
Carmenela spune:
Buna, fetele,
Bun venit celor care au venit...si.....sa plece sanatoase si cu bebei la termen de aici... Ce ma shocheaza este puterea extraordinara pe care o au bebeii nostri...chiar nenascuti... Este fenomenal cum se lupta pentru viata.... Sa aveti incredere fetelor, sa fiti optimiste si sa va uitati inainte si nu inapoi... O zi in plus va apropie de ziua cand nu va mai fi nici un risc... Nu va ganditi prin cate ati trecut...ci cat de bine va fi cand veti tine bebeul in brate!!!!
Anca? Ce o mai face? O fi iesit din spital? Sper sa avem vesti bune de la ea curand..
Simona....sincer....habar nu am de ce e soacra-mea atat de suparata ca am ramas gravida... Am 7 ani de casnicie, o casnicie chiar foarte fericita....deci nu o pot interpreta ca si cand ar crede ca "l-am prins" in mreje...(dar mai stii?)...avem o viata frumoasa...o casa destul de mare... Nu, eu nu mai am nici un copil...chiar si pe asta mica o am destul de tarziu, am 36 de ani...Insa, sotul meu mai are un copil din prima casatorie...asa ca presupun ca asta ar fi problema.....cred ca dupa conceptia ei ar fi trebuit sa ma "bucur" toata viata de copilul alteia si sa nu indraznesc sa visez la al meu....
Nu stiu...poate nu e asta..oricum...orice ar fi, e absurd iar comentariile ma fac sa iau foc cand ma gandesc. Dar..bine ca am scapat de ea si nu cred ca mai vine prea curand...Daca vine...am prins "spilul"...stiu cum sa o tratez ca sa se simta "binevenita"....;-)
Va pup fetele,
Carmenela
BraveGirl spune:
Am citit si eu tot capitolul. Ma bucur cand vad ce bine au evoluat lucrurile pt voi fetelor. Imi da si mie sperante ca ajungem la termen. Eu stau cumintica la pat si iau tratament. Colul meu avea ieri la eco 2,78mm.
==========
Corina
21+ 
My baby
Albumul meu
Carmenela spune:
Bravegirl, O SA AJUNGI!
asa sa gandesti, asa o sa se intample!
Mamaaaaaa...imi amintesc cand aveam eu in jur de 20+ si ma uitam la cele cu 35-36 si ziceam "ooofffff, pai pana ajung eu acolo...cine stie ce se intampla"....Si uite acum...deja ma gandesc cand o fi cezariana... Sper sa aflu saptamana asta sau cealalta....ca nu mai pot de nerabdare...
Succes!
Carmenela
nikolleetta spune:
fetelor!
Saptamana trecuta am aflat ca am aceleasi probleme ca si voi, si sincer medicul m-a speriat foarte tare. Zicea ca nu imi da prea mari sanse sa pastrez bebele (am colul de 2cm). De atunci parca mai rau ma simt, nu pot sa dorm...
Am citit tot ce a-ti scris voi si parca sunt mai optimista. M-am hotarat sa merg si la alt medic sa vad ce zice, sincer celalalt m-a speriat rau si nici macar nu mi-a explicat numic. Mi-a dat tratament, mi-a zis sa stau in pat si ne vedem peste 2 sapt. Problema este ca am cateodata niste dureri insuportabile, mai ales noaptea.
la toate
Nico
21 =
Rares
http://community.webshots.com/user/nikolleetta?vhost=community
simona_1402 spune:
Nicoleta, schimba medicul! Daca ai colul scurt nu inseamna ca nu poti sa pastrezi bebele, doar ca va fi mai greu si va trebui sa te feresti de efort. Ce tratament urmezi?
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
22+