Uter hipercontractil
Raspunsuri - Pagina 15
Carmenela spune:
Nicoleta, sunt de acord cu Simona.
Schimba dr. Chiar daca asa ar fi....modalitatea de a-ti spune nu e cea adecvata! Psihicul conteaza enorm in situatia noastra. Daca un dr iti spune ca nu poti....atunci o sa fi sigura ca nu poti....asa ca.....nu o sa poti... Trebuie sa ai incredere ca vei reusi. Sigur, cu tratament si odihna...nu inconstienta....dar ai toate sansele! Daca ai ajuns la 21+ nu ai nici un motiv sa nu ajungi mai departe. Dr meu mi-a zis abia acum 2 sapt. ca nu imi dadea nici 1% sanse sa duc sarcina la capat...dar in momentele alea....daca il auzeai...ziceai ca nu am nici o problema...atat de optimist si relaxat parea... A contat enorm pentru mine, cand ma uitam la fatza lui sa ma agatz de ceva. Nu zic....sinceritatea e buna...dar cand un om e aproape de prapastie....nu ii da branci....
Schimba dr.
Daca stai in Buc, iti pot recomanda dr.meu. E super hiper ocupat, stai la usa la el la cabinet mult timp, dar am incredere totala in el. Lucraza la Municipal...unde au si sectie buna de neonato...just in case..
Succes.
Va pup pe toate.
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
nikolleetta spune:
Buna dimineata
azi ma interneaza in spital. vb dupa ce ies.
http://community.webshots.com/user/nikolleetta?vhost=community
simona_27 spune:
Buna burticilor,
Am avut mult de citit din urma, vad ca activitatea e intensa la subiectul nostru si mai sunt si noi venite la care le urez .....odihna placuta(este foarte importanta) si mult curaj Nicloleta, Brave Girl si Gati
Eu nu am mai intrat cam de mult pentru ca am stat cu ochii pe canalele de stiri si cu sufletul la gura.Am parinti, socri si multe rude in moldova unde sunt inundatiile...
Le-au fost inundate casele....distrus totul.....cam nasol . Si mai rau e ca nu putem merge sa-i autam, eu nu pot pentru ca drumul ar fi prea lung cu masina si sotul tocmai isi schimba locul de munca, e in preaviz la vechea firma....... o situatie foarte grea![]()
Important e ca avem vesti bune din alta parte... de la bebeeeeee. Am fost ieri la eco si este o grasana, are deja 2 kg (la 32 sapt)
, e dezvoltata normal, intoarsa in pozitia normala
. Colul a ramas la 3 cm chiar daca nu am mai respestat asa de strict regula "pat"
Eu am luat pana acum 17 kg, si sunt cat o balena dar important este ca ma simt bine, contractii tot mai putine si bebe tot mai vioi.
O singura problema avem la capitolul asta....placenta mai batrana cu o saptamana decat varsta sarcinii... nu stiu cat de grav este, sper ca nu foarte, oricum nu ne alarmam avand in vedere ca ea e dezvoltata normal.
Si eu asteptam vesti de la Anca, se pare ca e inca in spital de nu a postat ea nimic pe forum....sper sa nu fie nimic grav.
Va pup toate burticile curajoase si luptatoare 
31+ 
BraveGirl spune:
Nicolleetta- te asteptam cu vesti bune.
Simona- imi pare rau pt rudele tale.E o adevarata tragedie ce se intampla in Moldova. Ma bucur in schimb ca bebelina ta e santoasa si colul ok.
==========
Corina
22+ 
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Azi am ramas fara Gynipral si s-a dus sotul sa-mi ia. Eu il asteptam ca o zana in pat. Ma suna si imi spune ca a fost la 3 farmacii si ca nu a gasit. I-au spus de la Cityfarm ca ei nu o sa mai aduca prea curand si l-a trimis sa ia unde mai aveau pe stoc. Sa inebunesc, nu alta. Bine ca mi-agasit in cele din urma.
==========
Corina
22+ 
My baby
Albumul meu
simona_1402 spune:
Ce mai faceti fetelor?
Sper ca sunteti bine.
Carmenela mai esti pe aici sau bebelina s-a hotarat sa te trimita la spital?
Brave Girl, Nicoleta, sper ca va simtiti mai bine.
Eu am zile si zile. In ultima vreme putin mai bine, poate e si o chestie psihologica. Doctora mi-a zis ca in luna a sasea o sa ma simt cel mai bine, si cum tocmai am intrat...
Simona27, sper ca rudele tale sa nu fie afectate prea tare. In privinta placentei nu ai de ce sa iti faci griji - si eu am avut asa ceva la Radu, chiar putin mai rau. Doctorul a hotarat insa sa nu ma mai lase pana la 40 de sapt (pe vremea aia nici ecografele nu erau atat de performante ca sa te increzi exact in ele). Asa ca dupa ce am facut 37 de sapt m-a bagat in cezariana (mai aveam si alte complicatii - circulara de cordon, disproportie intre diametrul craniului si marimea bazinului, dioptrii mari). Radu a fost un copil sanatos, fara probleme (3,400, daca mai stateam probabil mai lua in greutate)
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
22+
simona_27 spune:
Simona multumesc de incurajari. Eu sunt optimista, sigur o sa fie bine. La mine e posibil sa fie problema asta cu placenta si datorita faptului ca nu am mai luat vitamine mult timp(baniam ca, calciul din elevit contribuie la contractii).Acum, daca situatia s-a mai calmat, am reinceput sa iau dar, sincer, parca as vrea si eu sa vina mai devreme pe lume, pe la 38 asa :D......dar lasam copilul sa vina cand vrea el, sanatos sa fie 
31+ 
Carmenela spune:
Buna fetele,
Nu am nascut...desi tare as vrea....

Am fost joi la dr...si se pare ca toate bune... NU a fost eco...doar un control de rutina...
Am incercat sa il conving sa imi dea o data pentru cezariana...dar nu a vrut... A zis ca mai asteptam sa se coaca painitza....
la 38 de saptamani o sa imi zica data exacta... I-am zis insa ca as vrea tare mult sa o scoata pana pe 23...adica sa fie leu...Daca DPN la ultima eco a fost 24.....nu cred ca e bai.... Ar fi haioasa data de 20.08.2008
Suna a 2008.2008.
In orice caz deci....mai dospim....Hi, hi, hi.. Nu mult....marti incepe saptamana 38...deci...chiar ultima suta de metri....
Anca? Nikoleta? Simona...sa-ti traiasca grasunica! Gata dom'le...ce sa mai lungim vorba... O sa o tii in brate, o sa vezi! Grasa, scumpa, perfecta...a ta!
va pup pe toate cu drag
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
nikolleetta spune:
fetele!
Intr-un final am iesit si eu marti din spital. Acum sunt mai bine, contractii tot mai putine si incerc sa stau cat de mult in pat.
Am tratament si pentru acasa, No-spa si Duphaston.
la toata lumea si numai bine!
Nico
22 =
Rares
http://community.webshots.com/user/nikolleetta?vhost=community