Uter hipercontractil

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_27 spune:

Foarte frumoasa tendinta pe care a luat-o subiectul nostru.....toate fetele sunt bine, bebelina Ancai a recuperat....super.Mai ca nu ai ce sa mai scrii....

Eu sunt in de asteptare pana pe 22 cand trebuie sa merg din nou la eco numai ca de cateva zile incoace am cam simtit dureri de burtica....ma gandesc sa nu fie uterul care sa fi ramas in urma cu cresterea avand in vedere ca bebelina a fost intotdeauna mai grasuta decat varsta ei.....sper sa nu fie nimic grav....

Mult curaj burticutele...a mai ramas putiiin

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

ce vesti bune! Ma bucur tare mult ca toata lumea e bine.

De lunea viitoare sunt in spital, asa ca nu voi putea tine legatura cu voi. Injectii pentru maturarea plamanilor voi face si eu saptamana viitoare, dar pana in saptamana 34 trebuie facute. Tratamentul cu Gynipral si Utrogestan il voi opri tot la 34 de saptamani. De abia astept sa scap de "boabe". Tensiunea mea e cam aiurea, sunt 3 linii diferenta intre dimineata si seara - dimineata e prea mare iar seara - prea mica. Sper sa-mi gaseasca in spital cauza oligoamnios-ului si sa fie totul bine.

Carmenela, felicitari pentru bebe grasunel

AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititica

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Multumesc fetelor de informatii.

Am fost si eu la dr si mi-a zis ca incepand din sapt 32 (ce mult mi se pare ca mai este pana atunci...) imi va face tratament cu dexometazona (sper ca am retinut bine denumirea???), in orice caz, ceva ce contine cortizon.

Deja incep sa intru in ceata in legatura cu varsta sarcinii. Pana la urma cum e mai bine sa socotesti? de la data ultimului ciclu sau de la data conceptiei? Ma streseaza foarte tare ideea ca nu stiu unde sa imi fixez termenul limita pana la care sa rezist . Voua ce va spunde medicul? Ca doctorita mea zice ca de fapt este destul de relativa treaba. Ca ar fi mai bine sa se ia in consideratie data conceptiei, dar sunt mult mai multe cazuri in care femeile habar nu au cand a avut loc evenimentul, asa ca se recurge la metoda UM.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

simona_1402:mie mi-a zis doctora ce de la UM pui 10 zile si asta e data nasterii,,,dar e relativa si astaq vad ca acum cand am fost la eco mi-a iesit data posib a nasterii aproape identica cu UM cu o diferenta de 2 zile,,,
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Anca, succes in spital, mai ai tare putin...Riscurile sunt din ce in ce mai mici. Cu intreruperea tratamentului ....asa ti s-a recomandat, sau asa te gandesti tu? Sunt curioasa, pentru ca eu ma gandesc foarte serios sa il intrerup....dar inca nu l-am intrebat pe dr..
Simona, noi am socotit DPN-ul in functie de UM... Nu ai de unde sa stii cand a avut loc coonceptia...chiar daca stii cand a avut loc....noaptea furtunoasa... Eu am stiut data noptii cu pricina...si mi-au zis sa ma linistesc...Daca vreau, sa o tin minte de drag... ca de altceva....ntz....
Oricum....din ce am citit la odiseea noastra(mamici de iulie-august)...NICI UN copil nu a respectat DPN-ul, majoritatea s-au nascut incepand cu saptamana 37...pana la 41...asa ca ....Daca vezi, e o dferenta de 5 saptamani...intre nasterile astea...
Important este sa fie bebe matur, cu plamani maturi si sanatosi si sa nu aiba alte probleme de sanatate...ca apoi...se poate naste oricand... Mie mi-a zis dr de la eco ca de la marimea si kg pe care le are acum, daca nu sunt alte probleme de sanatate pe care nu le vede la eco...bebe poate sa vina linistit pe lume si sa plec cu ea acasa...ca nu e mica.... Si eu am 34, merg p 35...
Fetelor, va pup cu drag. Am eu asa o presimtire ca vom iesi toate din topicul asta cu zambetul pe buze....

33+
carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Carme, medicul mi-a spus clar ca in ziua in care implinesc 34 de saptamani - adica sambata viitoare, incetez tratamentul cu Gynipral si Utrogestan. Oricum voi fi in spital la acea data, deci e bine ca voi fi sub observatie. Ma gandesc ca de luni de cand ma internez sa incep sa reduc incet incet dozele sa nu renunt brusc. deja ai 35 de saptamani, mai e asa putin!

Simona, si eu calculez varsta sarcinii dupa ultima menstruatie. Mi se pare mai simplu asa. Injectiile pentru maturarea plamanilor sunt cu dexametazona.

toate burticile! DD sa ne ajute pe toate sa ne vedem puiutii sanatosi la termen

AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititica

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Merci, Anca de raspuns,
Si eu vreau sa renunt la pilule, macar cateva saptamani sa ii dau sansa sa traiasca fara medicamente... Din pacate, nu pot renunta sub nici o forma la Dopegyt, pentru tensiune....dar macar sa raman doar cu asta....
Da, luni am 35 de saptamani...
Gata, m-am relaxat teribil... Am reusit sa ii facem si camera ei, acum o astept sa o pup toata ziua...Cand ma gandesc la cat am chinuit-o.... Sincer, poate pare o nebunie ce spun acum, dar as prefera sa o nasc ceva mai repede, nu cu mult...atat cat sa nu fie riscant....pentru ca am auzit de tot felul de deformari din cauza contractiilor, poate sunt doar povesti....dar pe mine deja ma obsedeaza... Cum sunt constienta ca mediul din burtika nu e chiar prietenos, prefer sa iasa si sa o tin in brate si sa ii zic cat de rau imi pare ca am tinut-o asa..... Uf...Am eu o stare mai proasta fetelor, ma iertati... Sunt obosita, epuizata si nu am timp nici sa respir....
Lasa ca imi trece...
Va pup pe toate cu drag.

33+
carmenela

Mergi la inceput

Carmenela, Anca, sper ca sunteti bine. O sa interpretez lipsa voastra de aici ca fiind internate, asa ca imi doresc sa ne mai auzim abia peste cateva sapt, dupa ce veti aduce acasa bebelinele sanatoase, nascute la termen.

Eu sunt bine, peste 2 sapt mai merg la un ecograf. Am facut si ceva prostii - am fost pana la tara la niste verisori, nu f departe, 50 km, desi dr mi-a zis sa evit drumurile. La fiecare hop de pe drum mi se facea burtica tare ca un pietroi. am fost asa de bucuroasa cand am ajuns acasa si mi-am promis ca nu mai plec altadata.
Va pup! Astept vesti bune!

22+

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Simona, nu, eu nu am fost internata si sper sa nici nu fiu pana cand nu o sa nasc....
Am avut o maaare depresie...inca o mai am...mai putin, si simt cum trece in fiecare zi.... Nu ma intreba de ce....cred ca de oboseala....Ultimile saptamani...in loc sa ma odihnesc, muncesc de mor, in plus am fel de fel de musafiri de tip "obligatie", care nu se mai sfarsesc.....si vin, si vin...si eu vreau sa dorm si sa stau...si ei tot vin....samd... Mai mult....unul dintre caini a fost lovit de masina si a trebuit sa o operam...acum e mai bine, dar nu stim daca ii vom salva un picior....alt caine (am 6)l-am operat de un chist...si si-a rupt rana de tz ori si stau numai dupa el...Asa ca una peste alta au fost multe lucruri de facut, mai toate foarte neplacute.... Ca sa nu spun ce a fost cel mai ingrozitor...a venit soacra-mea....2 zile la noi... Eh..atunci am clacat si am plecat de acasa, pe bune!....Mi-e tare rusine....(GLUMA!)
In rest cred ca e bine...saptamana viitoare ma duc la control, nu la eco, ci doar control.....o sa intru in 37 saptamani asa ca poate vom vorbi si de o data pentru cezariana.....hopefully.... Oricu, bebe e la termen la 37+, asa ca deja m-am super relaxat. O simt in fiecare zi, are niste muschi cat pentru doi la cat a impins la uterul ala....
Ce mai faceti voi?
Anca, ai iesit din spital? Sper ca da.....si sper ca esti bine?
Fetele cum mai sunteti? Cine, ce vesti mai are? Cine si-a mai vazut bebelonisul?
va pup pe toate.

Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...

36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela

Mergi la inceput

Carmenela, Ma bucur tare ca esti bine. Ce a fost mai greu a trecut pentru tine. Si eu l-am nascut pe Radu la 37+ prin cezariana si nu am avut nici un fel de complicatie.
Ar trebui sa o lasi mai moale cu munca, de orice fel. Eu am schimbat mobila in dormitor si, desi nu am facut nimic, doar am dat indicatii pretioase, nu mi-a fost tocmai bine. Am avut contractii intr-una, bebe ma lovea mereu in zona de jos, unde ma doare. Acum s-au mai potolit pentru ca am reusit sa stau iarasi mai mult la pat.
In privinta vizitei soacrei, te inteleg!!! A mea sta foarte aproape - 10 km - si venea toata ziua. Chipurile ma ajuta sa am grija de Radu. Ma mai prefaceam eu, intr-o zi ca imi e somn, in alta ca ma simt f rau, dar nu puteam sa o tin asa mereu. Pana la urma mai trebuia sa mai stau si cu ea. Si nu ca ar fi rau intentionata, dar nu stiu ce sa discut cu ea, dupa atatia ani - 13 - tot nu avem subiecte comune de discutie, in afara de Radu. Si despre el ce sa vorbesc atata. Acum am mai luat si eu o pauza la vizite, cat e Radu plecat in vacanta. Acum e in tabara, mai inainte a fost la mama. Ma mai salveaza si recomandarile medicului, sa stau la pat, ca altfel probabil se suparau ca nu am mai trecut si eu pe la socri de atata vreme

22+

Mergi la inceput