Puiuti de Randunici 2008!! (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by VALENTINA C

Sa va povestesc ceva: lui Matei ii tremura din cand in cand piciorusele, fara legatura cu un moment sau o stare. Medicul de familie mi-a zis ca nu e bine, ca sunt convulsii, sau un inceput de convulsii. Bineinteles ca m-a bagat in toti sperietii. Luni dupa amiaza n-am mai fost buna de nimic.
O sun pe pediatra lui, in care am mare incredere. Si ce-mi zice? Ca nu e nicio problema, e normal la varsta asta.

Am mai avut eu multe nemultumiri legate de medicul de familie ( ca nu stia ce medicamente sunt compensate, cu cat sunt compensate , ce analize se fac in sarcina, etc), dar policlinica e aproape si tot aveam drum ...dar mi-am promis ca n-o mai iau in seama de acum incolo!!

Medicii astia care habar n-au mai bine si-ar alege alta meserie, frate! Nu? sau daca nu stii, nu mai vorbi, nu mai baga omul in sperieti!!

Valentina si Matei ( 10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563367910foFsmg

mai ziceau fetele p-aici de asa ceva, si cred ca e o insuficienta de calciu, ceea ce nu-i de speriat..dar nici nu cred ca-i ok sa lasi neluata in seama treaba asta..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, Valentina, asa face si Iulia si se pare ca pana la un anumit moment e ceva normal, tine de imaturitatea lor neurologica. Convulsii?? Doamne, ce usor arunca unii cu cuvintele!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Neata',
Ma simt ca ultimul om, tocmai mi-a sarit sor-mea in cap ca de ce nu am insistat sa-i dau sin copilului, ca o sa fie bolnavicioasa, dar cum sa-i dau daca bietul copil sugea si apoi il varsa??? Dupa ce ca si=asa sint suparata din cauza asta mai toarna si ea gaz pe foc

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Raportez si eu o noapte agitata,o dimineata plina varf de varsaturi si o mama disperata.....................

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

luny, ii dau gluconat de calciu 10 zile, cate o jumatate de fiola pe zi.

Vad ca ora 6 e zi generala de trezit. Matei a mancat pana la 5 si la 6 se frichinea, si normal ca mi-a dat trezirea.. Dar asta este...

VAlentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Off Simo, imi pare tare rau! E normal ca mama sa simti asa, stiu cum e, innebunim cand ceva nu-i in regula cu puiul nostru...Multa sanatate puiului si tie putere, o sa treceti si de varsaturile astea, daca atatia doctori au zis ca nu e nimic. Hai sa bei o cafeluta cu noi sa-ti revi putin dupa noaptea agitata.

Lyvy, Naty,

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Am avut si noi botezul duminica, a fost super si bebe nu a zis nici pass si acum sa nu zic intr-un ceas rau parca este mult mai linistit.

mamica de Bogdan Alexandru 2 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

valentina pai e ok daca ti s-a recomandat si ii dai calciu
simo, scumpa mea, suntem cam in aceeasi situatie..de ieri a inceput iar sa verse si Mateiul scump, dupa fiecare masa, mai putin noaptea..si nu in jet, dar destul...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

cleme, important este sa faci ceea ce simti tu ca este mai bine pt bb si pt tine! Dc mai ai lapte inca, incearca sa-l pastrezi si sa-i dai macar o masa-doua pe zi +restul completare. (Am trecut cam prin aceeasi chestie ca tine, stiu cum e. Acum regret deseori ca nu m-am chinuit si nu am insistat sa-mi pastrez laptele, asa putin cum era...). Sa stii ca suntem vreo cateva aici cu bbii exclusiv pe lapte paraf sau san+formula si vad ca pana acum, in linii mari, toti sunt ok. E drept ca si eu, la fel ca sora ta, am aceeasi spaima: sa nu mi se imbolnaveasca copilul. Ca am si eu o obsesie:imunitatea datorata laptelui de la san. Dar dc asta nu este, ce sa facem? Capul sus si nu mai fi suparata, asa cum am zis, fa ce crezi tu ca este bine pt bb si impaca-te tu cu alegerea ta. Asta e cel mai important!

Naty, stiu ca bibele se prepara punand mai intai apa, apoi praful, dar ma gandesc si eu sa faci o incercare si invers. Adica ia 2 bibe, unul cu praful gata masurat si unul cu apa necesara. Si in loc sa pui praful peste apa, pui apa peste praf. Asa rezolvi rapid. Dar incearca mai intai acasa, vezi cum se dizolva praful procedand asa. Poate merge. La mine nu-i asa grav, Thea e un pic mai rabdatoare si mie nu mi se pare greu de preparat laptele, e drept ca am mai auzit ca Nan-ul se dizolva rapid. Si apoi...la noi nu cred sa fi mancat Thea niciodata la distanta de 4 ore! E ceva imposibil pt ea! (Bine, asta se intampla doar noaptea, cand nu se mai trezeste decat rareori pt ceva papa, in general doarme pana la 3- 4-5 dimineata, dupa baita de la 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Clau
Luny,parca sunt la indigo la narav copii astia...tu il mai duci la vreun dr?ca mie mi-a zis ultimul ca daca pana maine vomita la fel ii schimba medicatia si tb sa fac rost de un medicament din Franta,ca aici nu se gaseste....

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput