Puiuti de Randunici 2008!! (11)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
valentina, nu te mai lua dupa toti tampitii!!! ajungi sa te stresezi si aceasta perioada, cand e bebe mic si asa este foarte grea...daca mai asculti si parerile tuturor, ajungi pe campii...ca sa te calmezi, afla ca si lui teo ii tremura piciorusele/barbita/buzitza cateodata. si alexutzei la fel i se intampla. si ce daca???
luny si simo, imi pare rau pt bebeii vostri vomitaciosi:(((
cleme, iti inteleg perfect supararea si frustrarea. nici tu nu mai permite nimanui sa se amestece in deciziile tale! estisingura care are dreptul sa aleaga! sora ta are copii? daca nu, poti sa-i zici ca mai intai sa-si faca si apoi sa dea sfaturi, daca da, spune-i ca sa-si vada de ai ei si sa nu te mai frustreze inutil. si asa o mama sufera cand vede ca nu are cum sa-si alapteze puiul, mai apare cineva sa puna sare pe rana!
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
VALENTINA C spune:
Apropo de "cuplatul" la plimbare, in afara de Ursuleata, nu mai sta nimeni in Berceni? Cand ne plimbam si vad un carucior cu bebe , chiar ma gandesc: o fi una dintre fetele mele?Dar va dati seama ca n-am cum sa aflu.
Vad ca faceti curat in garderoba: daca m-as apuca de asa ceva, ar trebui sa arunc tot.
Si inainte de sarcina, nu vreau sa ma laud , dar aratam super bine.. Acum, sper sa dau cele 10 kg jos pana in septembrie, cand ma intorc la munca, altfel, ma voi duce in trening.
Eu il scot pe Matei afara de 2 ori: intre 12-14 si 16-18, in afara de zilele in care ploua. Cand il pun in carucior urla, dar in 2 secunde adoarme. Asta pana intram in bloc, ca trebuie sa ne auda vecinii, nu?
Valentina si Matei ( 10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563367910foFsmg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
nu, simo, eu m-am convins ca dr mai mult m-au speriat, si degeaba, pt ca nu erau ei in stare sa-mi spuna ceva concret, isi dadeau cu presupusul..dar ce-i drept, nu mai e asa rau cum a fost dupa paste de am ajuns la spital..ultimul dr la care am fost in seara aia mi-a spus ca daca in in greutate, e ok...nu imi mai fac griji asa rau acum...dar urmaresc si eu cu atentie ce se intampla..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
aliceionescu spune:
Pai mai Simo, dc e vb de un medicament din Franta, suna-l si intreaba-l pe dr despre ce e vb si roag-o pe Delphin sa te ajute...Asta cat mai e in Franta, ca se pregateste fata de plecare. Si poate o rezolvi asa, nu?
cleme, mai vroiam sa zic ceva: eu cunosc destui oameni de varsta noastra, care au crescut cu lapte praf -inclusiv sotul meu - si crede-ma ca nu e niciunul, dar absolut niciunul vreun bolnavicios. Ba din contra, dc e vb de boala, eu, care am bagat tzitzi pana pe la un an si 4 luni (ma duceam cu un taburet dupa mama si o rugam numai sa se aseze un pic, sa pot ajunge la tzitzi si mancam din picioare...)am fost si sunt mult mai bolnavicioasa decat sotul meu, hranit exclusiv cu lapte praf. Si pe vremea aceea nu se gasea laptele praf de acum...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
Simo, in cazul in care e nevoie, sunt aici sa nu eziti! si curaj. Stiu insa ca motilium se da dupa o ecografie, ca sa vada intr-adevar daca e clapita de la stomacel.
Curaj si sa stii ca nu e nimic grav atata timp cat bb e ok, doar ca nu e incurajant deloc pt. mama sa-si vada puiul vomitand mereu!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
cleme spune:
Mersi frumos pt raspunsuri fetele, sinteti niste dragute
Alice eu am inceput de duminica cu laptele praf, si am tot alternat si cu sinul dar de ieri saraca sugea dar dupa ce termina il varsa pe tot si am zis ca decit sa o chinui asa mai bine renunt de tot, plus ca apoi plingea de foame
Ariel sora mea are un baiat de 15 ani pe care l-a alaptat pina la 9 luni si ea vorbeste din perspectiva ei, desi daca stau si ma gindesc mai bine cind eram gravida ea a tot insistat sa nasc natural (cum a facut-o ea) si pina la urma am ajuns la cezariana, ceea ce s=a dovedit a fi mult mai bine. Si stiu ca nu ar tb sa pun la suflet ce zice dar asa sint eu fraiera si ma supar mereu desi mereu imi impun sa nu ma mai las afectata
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
Revin, tot pt simo:
Am scotocit putin net-ul, se pare ca multe mamici se confrunta cu acest lucru si aici.Motilium este intr-adevar foarte utilizat, insa nu intotdeauna da rezultate, asa se pare. Ar mai fii gaviscon. Aici mamicile spun ca au incercat si gaviscon si motilium si salteluta ridicata, etc. Se poate merge si pana la 1 an aceste probleme,Doamne feri, nu-ti doresc caci i-ti trebuiesc intradevar nervi de fier. Trebuie sa spun ca si in perioada cand ii dadeam motilium la Seb al meu, tot se facea sa vomite, mai greut, dar ii reusea.
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
aliceionescu spune:
Cleme, si eu am trecut-o exclusiv pe lapte praf, ca nu mai intelegea copilul nimic...Atarna la tzitzi si cate o ora, apoi plangea de foame. Si da-i formula peste cele 3 linguri de lapte supte de la sanul lu' ma-sa si care deja erau in alt stadiu de digerare...Am incercat apoi sa ma mulg si sa-l pastrez la frigider si sa-i dau o masa formula, o masa bibe cu laptele muls, macar sa vad eu cat papa. Da' numai ca mulsul a fost pt mine taaaare dureros, stresant si, mai ales total dezamagitor pt ca strangeam 40 ml. din vreo 3 mulsuri...Si am renuntat. Totusi raman la parea mea de acum si anume aceea ca trebuia sa mai insist. Dar o voi face la urmatorul.
underqueen spune:
cleme, am trecut si eu prin asta: ma convingeam ca Tudor nu se satura la san si voiam sa-l trec numai pe lapte praf, venea careva si incepe sa faca fete - fete... "da, daca asa vrei tu...cum crezi..." spus cu jumate de gura...
ps: ia uite cum l-am gasit dimineata pe Tudor...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea