Puiuti de Randunici 2008!! (11)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
helau, stol!..e clar, ora lui e 6-6,30!!!numa asa se scoala dimineata!!
mihutza, cum a zis bubu, nu cred ca are ceva daca amesteci laptele si il tii in frigider pana se aduna pt congelat..si eu vreau sa ma apuc sa strang, cred ca de azi incep!bubu cat ai strans la sfarsitul zilei?
Dana_Singh bine ai revenit, refacere rapida!Jasmine e o frumusete, sa-ti traiasca!!!!
cristina eu sunt la cafea azi!! mi-am facut una mica pt ca nu mai pot de pofta, oricum e frichinit Mateiul meu, cu sau fara cafea..
ariel, nu fi suparata, greutatea bebelui s-a dus in cm acumulati!..isi revine el in scurt timp si pune colacei, ai sa vezi!..si mie mi se pare cam aiurea sa-i dai completarea inaintea sanului, n-am mai auzit...sa nu pierzi lapticul..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Neata crenguta, vin si eu la cafea!
Violeta, nu-i chiar asa, tipa asta Ivan nu colaboreaza doar cu Medlife-ul, ci si cu Elias si alte maternitati din Bucuresti. Lasa-ma sa nu cred ca toate aceste maternitati sunt in cardasie cu Ivan si se joaca pe seama proaspetelor mamici si a bebelusilor lor. Chiar asa-mi spunea si dr Ivan ca multi parinti nu iau in serios problema pentru ca nu se vede cand sunt bebelushi , ci abia cand incep sa mearga si regreta ingrozitor ca nu s-au dus cand li s-a spus si cand era usor de rezolvat. Deja cand ei incep sa mearga , se deformeaza mersul la talpita si apoi de la genunchi in jos, eu m-am documentat foarte bine. Si la un anisor se rezolva mult mai greu, poate chiar cu operatie. Deci, eu cred ca trebuie luat in seama daca asa se recomanda din maternitate. Si cred ca nici o mamica nu se joaca daca i se spune ca trebuie sa faca asta pentru bebe, e imposibil sa nu ia treaba asta in serios. Preturile intr-adevar sunt mari la ea, dar ce nu facem pentru copii. Si eu am fost de 3 ori pe saptamana timp de o luna jumatate si s-a rezolvat piciorusul Rebeccai. Nu mi-as fi iertat-o daca nu faceam asta desi a fost greu pentru noi si nu neaparat material, dar ea plangea intruna si la ducere si la intoarcere...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Iubita mea s-a trezit azi la 9, a fost super sa nu mai fiu in picioare de la 6! Cu baita inca este speriata, aseara cand se apropia ora deja incepuse sa faca scandal...O mai las o zi, doua si apoi reluam cu baita in cadita la ora 9. Sper sa uite ce s-a intamplat!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
bitza037 spune:
neata si de la noi
Ariel mie mi-a zis asistenta de la spital(care ,din cate am inteles eu-preda cursuri practice nu teoretice de alaptat)ca nu exista lapte prost sau bun ci lapte putin sau mult...ATAT.Aceeasi asistenta,cand m-am dus la control cu bucuruza cand avea 10 zile, m-a invata cum sa o alaptez fara sa mai urlu d edurere de la ragadele care mi le facuse.Si mi-au si trcut ranile in catvea zile.
Ieri am fost si noi la control...avem 4,300 si 54 de cm.....iar maine facem si noi prima luna din viata noastra.O sa-i cumpar un tortulet.Facem si poze sa vi le aratam.
Fetele care ati facut invitatii de botez,ziceti-mi si mie de unde sa ma duc sa cumpar.......in afara de pasajul de la Lipscani.Ca nu pot sa plec mult de acasa ca plange rau de foame.....sa ma duc direct la tinta.
IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
lyvy spune:
Neata!!!
Am baut si eu cafelutza de la voi, mmmmmmm buna a fost!!
Noi stam bine vaccinate, a aparut ieri putina febra, am pus supozitorul cu Paracetamol si gata!!De cand am vaccinat-o doarme mai bine, doarme prea mult de m-a speriat si am trezit-o, careva fetelor ati patit din astea????Parca mai bine s-ar frichini decat sa doarma prea mult!
Dana, ti-am vazut frumusete exotica de Yasmine! Sa fiti sanatoase!
Violeta, sunt de acord cu tine la toate punctele in legatura cu scutecele refolosibile, eu una nu as folosi nici daca le-as primi pe gratis, e ca si cum, ma scuzati, ti-ai spala absorbantul.
Sa nu va suparati fetele pe mine, dar asta e parerea mea!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
natynic spune:
Neata, m-am trezit tarziu...dupa ce m-am trezit devreeeme...ma rog nu stiu ce se intelege...
Bitza are dreptate, Ariel, exista doar lapte mult sau putin; ce nu inteleg eu e de ce ziceai tu ca esti plina de lapte daca nu e asa. Cum iti dadeai seama ca e plin? Cat despre ragait, fie cum zice Cristina, cand o vad ca se zbate sau da cu mana peste biberon, daca nu, la 60 ml obligatoriu o intrerup si o ragai. Iar la sfarsit insist pana imi amortesc mainile daca e cazul (deseori nu, ragaie bine si repede cu metoda Ioanei, de a o pune ca pe un sac pe umar, cu capul in jos pe spate si umarul meu apasand cumva pe stomacelul ei); ca daca nu ragaie la sfarsit in 10 minute incepe sa urle de durere de burta si o iau de la capat.
Alice, eu am o problema chiar si luand laptele praf dupa mine; ca balauritza asta daca o ia foamea urla in asemenea hal ca toata lumea din jur se uita speriata si apoi dezaprobator la mine, de abia mai reusesc sa prepar afurisitul ala de biberon. Mi-am luat recipient special de tinut laptele praf dar Humana asta e asa compact si se lipeste de pereti ca risc mereu sa imprastii totul pe langa. Cine zicea ca e usor cu biberonul, aud?...
Bitza, nu te pot ajuta cu invitatiile pt ca eu am facut singura o invitatie in Power Point si am trimis-o pe mail tuturor, iar celor care n-au asa ceva le-am facut invitatia telefonic si gata. Nu m-am mai complicat. Uita-te www.invitatii.ro/" target="_blank">aici, poate gasesti ceva si-ti vine si acasa.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
lyvy spune:
Ariel, cam asa am patit-o si eu cu greutatea bebe-ului.
Am nascut-o cu 3700, am iesit din spital cu 3520, si dupa 2 sapt de alaptare la san exclusiv fata mea avea 3530, deci fffffffffff putin, si-atuci eu am luat hotararea de ai da completare, am inceput cu Milumil 1, si am observat ca se constipa si i-au iesit si ceva bubite si asa ca am schimbat cu Nan 1, pe care sunt si acuma, Iris l-a acceptat foarte bine.Lapte era, dar nu suficient.
Acuma la 2 luni avem 5100 g, deci a luat in greutate.
Si nu te speria ca va disparea laptele, tre sa insisti si cu sanul, precum am mai scris in cap anterior, la mine s-a eliminat un biberon, si am reintrodus o masa exclusiv san , pe langa altele 2, nu stiu care-i treaba, dar vad ca e mai bun laptele meu ca inainte, poate conteaza si faptul ca m-am linistit, ca dorm bine toate noaptea si nu ma mai panichez din orice.
A, si foarte important e sa-i dai inainte de bibe sanul, ca altfel se satura din bibe si sanul ramane plin. Iris nu ia mai mult de 60-70 ml din bibe, cateodata chiar 30 ml, restul de la san.
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
ariel_7000 spune:
merci fetele. asa stiam si eu laptele de san este bun...mai ales ca m-am muls si l-am lasat in biberon si am vazut clar grasimea care se depunea pe pereti! deci are grasime!nu e apa de ploaie...
naty, pur si simplu simteam (si mai simt si acum uneori) sanii plini si grei de lapte, plus intepaturile alea specifice, inainte de "a da pe afara". dupa ce simteam intepaturile incepeau sa picure....deci, aveam destul...zic al trecut, caci de cateva zile, rareori am mai vazut asta. mai ales la mesele de noapte am vazut ca sanii raman moi si...goi :(((ziua se mai umplu si parca mai curge ceva din ei, dar mulgandu-ma am vazut ca este total insuficient!!! mai ales ca il vad pe teo ca este agitat si vrea sa mai suga. atunci ii dau completarea, pe care o "rade"...il ragai si apoi....cam la 10-15 min. scuipa laptic!!nu inteleg de ce mai vrea completare, daca tot il scuipa....uffff!chiar acum mi-a facut o faza d-asta.
i-am dat san...a supt la amandoi pana i-a golit (cam repede dupa parerea mea), apoi a ragait bine, ca dupa 1 bere:)), a varsat putin lapte, apoi i-am dat 30 ml de formula milumil1, am zis ca-i place mai mult ca nan1...am gustat si eu si e mai bun...a supt cam 20 ml, l-am ragait, iar acum, dupa 15 min. a scuipat cam cat incape intr-o lingura si l-a apucat si sughitul! mi-e si teama sa-i dau lamaie ca se face branza la el in burta!!
am si uitat sa va zic, ca ieri mi-a tras un zambetel adevarat!!! d-ala cu adresa:))) si azi inca unul. e delicios cum zambeste el, asa intr-o parte:)). haideti ca am fugit sa-l mai ragai inca o data, sa-l schimb si sa iesim afara.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
delphin spune:
'Neatza fetele!
Fiecare cu parerea lui despre scutecele lavabile...nu voi incepe sa le laud, pt. mine sunt ok si daca as ramane pe continent in urmatorii doi ani probabil ca tot din cele de unica folosinta as utiliza.
Cert e ca in Africa nu gasesc cu 14 centi scutece...ci cu 25 insa calitatea e ingrozitoare, plus caldura, etc.Nu ar fii doar pretzul, ci cum am mai spus, calitatea. Scutecele lavabile se folosesc cam 2 pe zi, ei zic unul, dar eu sunt sceptica. Se schimba doar insertul si un fel de hartie absorbanta ecologice toate...+servetzele de sters la fel lavabile. Insa in afara de acest argument, ar mai fii cel ecologic...toate sunt din coton bio. Si ca sa mai adaug una un scutec jetabil are nevoie de 35 de ani ca sa se "recicleze" singur. La cate aruncam noi....
Dar cum am mai spus, c'est un choix!
Violeta, mercic, cum am ceva timp, trimit invitatia...maimutzica mea urlatoare tocmai s-a trezit si cere de mancare.
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
VALENTINA C spune:
Sa va povestesc ceva: lui Matei ii tremura din cand in cand piciorusele, fara legatura cu un moment sau o stare. Medicul de familie mi-a zis ca nu e bine, ca sunt convulsii, sau un inceput de convulsii. Bineinteles ca m-a bagat in toti sperietii. Luni dupa amiaza n-am mai fost buna de nimic.
O sun pe pediatra lui, in care am mare incredere. Si ce-mi zice? Ca nu e nicio problema, e normal la varsta asta.
Am mai avut eu multe nemultumiri legate de medicul de familie ( ca nu stia ce medicamente sunt compensate, cu cat sunt compensate , ce analize se fac in sarcina, etc), dar policlinica e aproape si tot aveam drum ...dar mi-am promis ca n-o mai iau in seama de acum incolo!!
Medicii astia care habar n-au mai bine si-ar alege alta meserie, frate! Nu? sau daca nu stii, nu mai vorbi, nu mai baga omul in sperieti!!
Valentina si Matei ( 10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563367910foFsmg