Puiuti de Randunici 2008!! (11)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
mihutza11 spune:
am revenit...
mai oare ce au toti copilasii cu ora 5-6 a.m.? vad ca indiferent de fus orar, ora se pastreaza... si a mea azi pe la 5.30 a apucat-o scremutul si scancetele..
Mamaruta bine ai venit pe crengutza!
Mussara ce haios il cantariti pe bebe!
Naty bravo pt cele 4 kg! si la mai mare!
Amira ce grasunica ai acolo!
Deea sa iti traiasca blondina!
Simo ce chelios Barosan am vazut!
ups.. chiar ca si eu uitasem de scutecele lui Delphin.. am devenit chiar uituca rau..
Bubu saru'mana de raspuns (daca citeam inainte sa intreb ma dumiream)... asa ma gandeam si eu, dar am zis sa fiu sigura!
gata ca tre' sa mergem la plimbarica... fetele!
Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Dana_Singh spune:
Rindunici dragi,
am ajuns si noi acasa de la spital. N-am apucat sa citesc nimic din urma ca ma omorara pitica si operatia.
hai ca fac si eu anunt oficial la puiutz......
Pe data de 6 Mai 2008 la ora 2.06 s-a nascut minunea mea "mica" Jasmine, a avut 3982 kg, 53.5 cm, apgar 9
eu sunt chiauna de somn si de durere, m-au ciopirtit bine de tot doctorii astia dar ma refac usurel si revin in forta (sper) cit de curind.
Sovi, pt mesaj, tare m-am bucurat cind l-am citi azi.
ma pun acum sa descarc si eu niste pozici cu grasuna mea, la semnatura
Dana 40+ cu
Jasmine Victoria
pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh
CristinaGoji spune:
Dana si Deea - bine ati venit acasa!
Cine ma acompaniaza la ? Naty? Gecko? unde esti?
La multe luni pentru Mihnea Adrian si Sanziana!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
VioletaH spune:
Dana_Singh, ce dolofanica haioasa ai tu acolo! Sa-ti traisca mami, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca multe bucurii!
Vio, mamic fericit
![](mamica.gif)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
VioletaH spune:
Delphin, ai ID-ul de mess pe PM. Astept sa ma adaugi in lista ca sa vorbim.
Eu cu scutecele refolosibile nu ma incurc.
1. Chestie de comoditate Nu as mai sta sa bag masina de spalat in fiecare zi pentru scutece, plus uscatorul. Plus detergent special si clatite de doua ori, pentru ca detergentul poate da o frumoasa iritatie la funduletul lui bebe, mai ceva decat diaperele de unica folosinta...
2.Am citit pe site-ul Kushies ce calcul au facut ei la 2 ani jumate de folosire a diaperelor. Zic ei ca ajungi sa folosesti cam 7.500 de diapere in total si ca te-ar costa cam 3.000 USD. Mi se pare un calcul exagerat. Dar hai sa zicem ca folosesti cel putin 8 pe zi timp de 2 ani jumate cum spun ei. Pai eu cumpar diapere cu 14 centi / bucata. Asta inseamna 1.050 USD pe toata perioada. Deci o treime din suma calculata de ei. In acelasi fel mi se pare exagerat (in minus) ca vei cheltui doar 500 USD pe refolosibile. Pai cand le vei vedea super patate (ca se vor pata, oricat le vei spala) si uzate o sa-ti vina sa le innoiesti mai des decat zic ei. Deci pentru mine argumentul financiar nu e relevant.
3.Partea ecologica...daca te gandesti la cata apa consumi, energie electrica si detergent ...nu ma convinge prea tare nici asta
4. Singurul argument solid pentru mine ar fi daca bebe s-ar simti considerabil mai bine cu refolosibile decat cu cele de unica folosinta. Pana acum vad ca ne descurcam bine, dupa cateva episoade de diaper rash la inceput, am rezolvat cu spalat la fundulet cu apa. Acum am trecut iar pe servetele si vad ca nu are bebe nimic. Nu mai e asa sensibil. Funduletul lui arata impecabil. Deci pana acum toate bune.
Vio, mamic fericit
![](mamica.gif)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
buna fetele. ia ghiciti voi de la ce ora sunt treaza??? de la 5, l-am mai vrajit pe teo putin, pana la 6, cand gata! s-a pus pe urlat. i-am dat papa, am spalat mutrita si ochisorul, schimbat pisaciosul...si acum incerc sa-l conving sa faca nani iar...ca sa mai fur si eu 1 ora de somn...numai ca nu prea am cu cine sa discut, nu vrea si pace!
ieri am fost al bb control si m-am necajit iar. nu a luat niciun gram in plus fata de saptamana trecuta, in schimb s-a mai lungit cu 1.5 cm...se face basketbalist baiatul meu! deci, total luat intr-o luna:350 gr si 1.5 cm...dr. a zis ca e prea putin, drept care, aproape m-a obligat sa trec la completare. a zis ca sa incercam cu nan1, caci ea are o parere foarte buna, daca nu-i prieste sa incerc cu milumil...eu am si unul si altul, voi incerca cu nan, pt ca tot am desfacut cutia, daca vad ceva care sa nu-mi placa....il arunc.
mi se pare aiurea metoda de completare propusa de ea.adica sa-i dau mai intai 70 ml lapte reconstituit, apoi san....in stilul asta mi-e teama ca pierd laptele, care si asa mi se pare ca s-a diminuat! mi-a zis dr. ca macar in felul asta vom fi sigure ca a apucat sa manance ceva, ceva...ca ei i se pare ca nu suge mai mult de 50 ml si ca sigur nu am lapte de calitate! si uite asa stau eu si bazai de ciuda! la muls nu reusesc sa scot mai mult de 40 ml...deci e clar ca NU am suficient, iar teo s-a invatat sa suga doar cate putin...d-aia nu ia in greutate si e si bazait...de foame.
acum i-am dat san (prima data), apoi completarea (70 ml) din care cred ca 1/3 sau chiar mai mult l-a varsat la ragait....uffffff. fetele care biberoneaza, cum ragaiti bebeii??? dupa ce termina tot biberonul sau faceti pauze? daca da, la cati ml??? nu ma descurc deloc cu biberonatul!!! daca la alex nu am avut nevoie....ufff.
naty, si eu am pus aspiratorul noaptea:)) dar mi-e tare aiurea de vecini...
am fost cu "ochisorul" la oftalmolog si i-a pus diagnosticul de "conjunctivita purulenta neonatala". a zis dr. ca nu e canal infundat, mai ales ca toti bebeii din spital si o mamica aveau problema asta. ne-a dat niste picaturi, nettacin, i-am pus deja ieri si vad ca azi ochisorul arata muuuult mai bine. secretia aia urata s-a redus considerabil! ne mai ducem la ctrl saptamana viitoare.
amira, mama a intervenit in conflict, normal! a deranjat-o si pe ea remarca fratelui meu si i-a zis ca eu vin la ea, nu la el...oricum, ieri fratele meu era senin, ca si cum nu s-ar fiintamplat nimic. a ramas exact ca in copilarie!!! adica ne bateam, ne certam, ne shutuiam, nu vorbeam 1 ora, apoi venea, senin si se purta dragut...si eu cedeam si il iertam de fiecare data. si ca "oameni mari" fiind, am mai avut conflicte cateodata si la fel a procedat. am vb cu el pe tema asta si el imi zice de fiecare data ca "asa este el"!!! uffff, ce ma enerveaza atitudinea asta infantila!!
uite ca a adormit teo!!! l-am pus in balananitor si doarme dus! ma duc sa mai motai si eu 1 ora!
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
aliceionescu spune:
Cristina, eu zic sa facem cu randul la cafea! Ca in ritmul asta, te ruinezi!:))) Haide, azi da-o tu, ca tot o ai facuta, da' maine o dau eu, ok? O ceasca mai mare si pt mine, te rog. Cu putin zahar. Multumesc!
Raportez la Bz inceputul unei zile de VARA!!! Sper sa fie asa toata ziua. Asa ca azi, ca si ieri, vom sta mai mult in Crang. Si la noi tot 2 iesiri, venit acasa pt schimbat pamperul si papa, o ora de relaxare si inapoi afara. Ce ma bucur ca vine vara!!!!!
CristinaGoji spune:
Alice - de acord, numai ca musai sa ne trezim odata, te bagi? ca eu nu rezist fara energizantul de dimineata.
Noi din pacate iesim doar o data pe zi, seara, cand am ajutor Pe Vlad il scoteam de 3 ori, pentru ca si el dormea numai afara, in casa niciodata mai mult de 30 minute. Asa ma simt vinovata fata de Daria, ca de multe ori ma gandesc ca o cam neglijez, de fapt si pe Vlad am impresia ca-l neglijez de multe ori...Of, ce sa ma fac cu ei, ca au nevoie amandoi de 100 % din timpul meu si eu nu am 200%
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
Ariel - eu o ragai pe Daria cand o vad agitata, nu am o masura de ml bauti.
Vladic
Daria
aliceionescu spune:
Gata, Cristina, s-a facut, batem palma!
Bai fetelor, la cat timp dupa ce-am nascut se intorc neuronii inapoi??? Ca eu tot mai trag speranta...