Puiuti de Randunici 2008!! (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vio nu e chiar asa..mie mi l-a vazut si pediatrul si a zis ca e ceva, nu rau, dar e si dak il lasi poate isi revine singur sau poate nu..am o colega cu copil de 2 ani care a ignorat sfatul dr ref la masaj si acum copilul poarta nu stiu ce incaltaminte ortopedica...dar nu vreau sa merg in niciun caz de 3 ori/saptamana, merg pt a-mi spune care e stadiul acum si sa-mi arate mie ce si cum, si mie mi se pare mult...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Erau mai multe fete care vroiau set pt amprente bb:
http://www. chic bebe .ro/products/205-cadouri_personalizate/3300-babyart_mulaj_magic_box.mbs
http://www. chic bebe .ro/categories/205-cadouri_personalizate/
(fara spatiu)

Si nu sunt astea scutecele pe care le vroia delphinas?
http://www. chic bebe .ro/categories/267-scutece_refolosibile_din_finet/
(fara spatiu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

luny imi pare rau pt vestile proaste legate de tatal nashei voastre! zici ca nu ai gasit toale elegante pt Mufa; am uitat sa-ti zic ca si la marks&spencer am vazut hainute frumoase si avantajoase ca pret. bine, nu aveau f multe...dar poate gasesti ceva! oricum sunt sigura ca o sa fie cel mai frumos baietel la botez!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Bravo Gudinde! Multam ca m-ai facut sa-mi amintesc de scutecele lui Delphin!

Delphin, eu te pot ajuta cu trimisul pachetului, sa stii! Daca te hotarasti, spune-mi!

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

eu am nascut la Elias, si ia ghiciti la ce kineto-terapeut m-a trimit neonatoloaga?? Aveti 100 de puncte - Ivan!
Insa mie nu mi s-a parut deloc ca ar fi nevoie, si pediatra mi-a spus acelas lucru - ca nu e nevoie, si sa mai astept pana pe la o luna sa vedem cum evolueaza. Si tendinta care era s-a reparat singura.
Zilele urmatoare o sa o duc sa o vada un ortoped (prieten de familie) sa vedem ce zice si el. Daca e nevoie de masaj, o sa-mi arate el cum sa fac.
Nu am de gand sa ma duc sa-i bag banii in buzunar lui Ivan. Frate, daar eu nu inteleg - chiar e singura din Bucuresti??? Ca vorba Violetei, numai de ea aud!

Azi am fost in parc si am stat vreo 4-5 ore. M-am intalnit si cu niste colege de servici, si taaare mult ne-am mai plimbat. Ne-a vazut si pe noi soarele putin. Acum am venit acasa, am papat san, am papat un bibe, si parca facem nani putin.

Eu trebuie sa ma duc la controlul de o luna. Parca s-a desfacut o gaurica (urma de la un ac) in cusatura operatiei, si din cand in cand mai supureaza! Nu e puroi, e doar limfa. Si zona de langa arata ok, nu e rosie, nu e umflata, nu ma doare. Doar gaurica aia ma enerveaza.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Seara buna! Mi-a fost defect incarcatorul de la comp si mi s-a terminat si bateria!

La multe luni pentru Iannis Cristian, Eric, Georgios, Stefan, Patrick Lucas!

Mihatp - eu nu am primit PM de la tine.

Gecko - unde esti? Nu dai de baut pt prima luna???

[b]Bubu
- da un semn ca esti bine.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna iubitelor!

Am ramas in urma rau cu vreo 3 capitole, nu cred ca mai apuc sa recuperez...poate imi face si mie cineva o sinteza, daca s-a intamplat ceva important si am ratat Am vazut printre picaturi poze frumoase de la botezul Rebeccai si filmuletul cu delphinasul Sasha. Scuze ca n-am mai intrat...in we a fost si tati liber si am profitat si am iesit la plimbari si dimineata si seara, apoi ieri nu mi-a mers netul ...

Eu sunt bine, am terminat si antibioticul, ma mulg inainte cu vreo ora sa-i dau lui bebe sa suga si e tare bine. Cu pompa electrica n-am reusit neam, asa ca o scot la vanzare...daca aude cineva ceva si o vrea, sa-mi ziceti, o dau cu 220 ron(e electrica, Nuk), eu am luat-o cu 280 ron.

Amira, saru'mana ca ati intrebat de noi!

Naty, Tuchita, cam cat dureaza pana se duce antibioticul din laptic? Am luat ultima pastila azi la ora 18 si vreau sa incep sa mulg laptic si sa congelez. Mi-am cumparat bibe mici de la primii pasi, le sterilizez si imi fac stoc, sa pot iesi si eu ca omul la o plimbare, la un restaurant...

Mai stie cineva unde e filmuletul lui Sovi?
Sovi, poate pui tu linkul inca o data.

Peste o saptamana mergem si noi la primul control cu bebe, sunt atat de curioasa sa vad cat a luat in greutate! el e f. cumintel, noaptea se trezeste o data pe la 3 si apoi la 6 dimineata si la 9. La amiaza mai dorm si eu cu amandoi cate o ora.

Aseara eram bagata in priza, ca la nebuni! E nasol cand tati vine tarziu si sunt singura seara cu amandoi...i-am facut baie lui bebe, l-am alaptat, apoi am pregatit masa, timp in care bebe statea in patut si se maraia...ma mai duceam, ii mai bagam tzatza in gura, numai sa adoarma...si uite asa vreo 2 ore m-a terorizat . Vlad ma chema si el cu cine stie ce...pana la urma a dormit bebe la ora 10, intre timp noi am mancat printre picaturi, apoi i-am facut baie lui Vlad si am apucat sa stau juma de ora doar cu el, sa ne rasfatam, sa citim o poveste...greu, frate!
Azi a fost tati liber, ce bine

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cristina,

Ma duc sa-i facem baie lui Stefan, apoi sa pregatesc masa(fac un gratarel cu cartofi prajiti). Vlad e cu bunica in parc, acum se intoarce ca vijelia

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

chiar gecko, sarbatoresti fara noi???

LA MULTI ANI BEBE PATRICK!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Bubu, ma bucur ca te simti mai bine

Uite aici linkul cu www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">delphinasul lui Sovi, ca eu l-am salvat sa i-l arat si randunoiului, ca poate facem si noi figura

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput