Puiuti de Randunici 2008!! (11)
Raspunsuri - Pagina 5
gudinde spune:
Naty,
Poti sa ma ajuti cu indicele HOMA-IR?
Eu aveam notata formula
[Insulina (µU/ml) + Glucoza serica (mmol/l)]/22.5
Dar nu gasesc formula pt celelalte unitati de masura.
Si nu mai gasesc exact interpretarea pe intervale.
amira_roxana spune:
bubu, mai ingrijorat sa stii...chiar ma gandeam ca esti bolnavioara si cu 2 pui si cu randunoiul bolnav...dar ma bucur ca esti bine. cu pompa aia...nici eu nu prrea am facut mare branza. explica-mi si mie cum scoti tu lapte din tzitzi manual, ca eu nu reusesc. si mi-am luat o gramada de recipiente din alea de la avent pt stocare de laptic, si nu reusesc sa umplu nici unul.
bafta maine la control!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
bubu mie mi-a zis o dr ca efectul se duce in 12 ore, iar pediatra mi-a zis sa astept 24 de ore pana sa alaptez dupa ce am bagat medicamente nashpa in mine! eu am facut dupa capul meu si i-am dat la 16 ore!
pozici
pozici noi
cleme spune:
Gata am venit si noi de afara si am culcat copilul, de fapt s-a culcat singurica, de cind se satura se culca cu suzeta singura in patut si e tare bine.
Alice rid eu rid dar nu prea e risul meu, ca asa mi-as dori sa dorm si eu macar o ora ziua dar am cum?? Ca sa doarma mai mult de o ora plec de acasa si stau afara cite 4-5 ore, macar sint sigura ca in intervalul asta doarme, nici de mincare nu are nevoie! Insa cum intram in lift face ochi si incepe sa urle, frate cred ca are senzori de lift... deja cred ca ma stiu toti vecinii cind plec si vin acasa, plecam in urlete ne intoarcem la fel Naspa faza cu pampersii sper sa scapam cit mai repede de ei.
Roxana si eu am de gind s-o scot de 2 ori afara pe zi, mai ales cind vor veni caldurile mari voi iesi dimineata pina in 10-11 si apoi mai pe seara cind se duce toropeala, sper ca pina atunci sa-si mareasca si ea programul de somn in casa, daca nu asta e.si ne vedem iar prin parc.
Naty asa patesc si eu, daca plec cu umbrela nu mai ploua, asa ca mai bine ai la tine aparatoarea decit sa ploua, insa sper sa se incalzeasca odata si tot asa sper ca data viitoare cind ne vedem sa fie mai mult ca ieri..
Ma duc sa maninc ceva si vb.
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
amira_roxana spune:
am si eu o problema...dar sa nu radeti de mine...: cum curatati voi chestia aia de la batista bebelusului care se umple de muci? eu nu reusesc nicicum, nici la jet, nici agitat...nici-nici, si ma umple de nervi
pozici
pozici noi
cleme spune:
Uite ce zice soata mea: dai cu jet de apa de la chiuveta si apoi torni putin Pur in ea si o agiti dupa care o clateste bine cu apa cu presiune. Daca se intareste si o lasi mai mult dai cu apa fiarta, sper sa reusesti.
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
bubu05 spune:
Amira,
Eu ma mulg cu pompita manuala de la chicco, aia care are biberon si para atasata cu furtunel, e super de tot! ma cam doare mana de la pompa, dar scoate ca lumea. Cand e sanul plin scot cam 30 ml din unul, 30 din celalalt, nu-l golesc de tot, apoi la urmatoarea masa la fel. Eu sa-l tin in frigider si mulg o zi intreaga sa adun ceva apoi il bag la conge. Sa ma uit si eu dupa recipiente avent, dar deocamdata o sa-l pun in bibe mici.
Cu batista bebelusului, eu o spal imediat, ca daca o lasi se intaresc mucii aia. Si parca scrie pe ea ca nu se fierbe sau sterilizeaza. Deci o spal cu apa super fierbinte, de la robinet, in jet tare si ies mucii. Apoi dau cu sapun sau detergent de vase si gata. Si la aia mica manuala la fel.
Deci dupa antibiotic 24 de ore. Am inteles. Maine nu adun nimic, de poimaine.
Peste o saptamana mergem la control, nu maine.
Vio, mersi pt. filmulet! E super de tot!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
delphin spune:
Violeta, merci mult de tot, esti o dulce!Tocmai am gasit un site care cica livreaza si in FR. Te tin la curent in cazul in care am nevoie!Merci inca o data. Tu nu te-ai gandit sa folosesti?Cica cei de la kushies all in one, adica ultra, sunt super! Si e si economic.
Gudine, merci de refresh. Sinu sunt aceea, baga niste google kushies ultra si gasesti.
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
gudinde spune:
delphinas,
Pai Ultra sunt. Uita-te la a doua optiune.
http://www. chic bebe .ro/categories/267-scutece_refolosibile_din_finet/
Uite si linkul direct:
http://www. chic bebe .ro/products/267-scutece_refolosibile_din_finet/3971-kushies_pachet_de_5_scutece_ultra_pentru_bebelusi_410_kg_in_diverse_imprimeuri.mbs
Nu-s astia?
gudinde spune:
Si delphinas,
Nu te supara de intrebare dar eu tot nu pricep cum e cu kushies. Adica sunt un soi de pampersi pe care-i poti spala ... dar daca cei de unica folosinta se arunca cu tot continutul ... la kushies ...?