Puiuti de Randunici 2008!! (11)
Raspunsuri - Pagina 3
natynic spune:
Roxy, sa dea Dumnezeu sa nu mai ploua niciodata cand ies cu caruciorul daca mi-am luat aparatoare; cu umbrela mi se intampla f des, daca o iau sa nu ploua . Cand ajungi la Gradina Botanica da un semn!
Haideti fetelor, vine vremea buna, mai grupati-va si voi pe zone, care pe unde stati si iesiti cu bebeii impreuna, e mult mai fain!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
lyvy spune:
Cine se grupeaza si cu mine????????
Nu aud!!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
amira_roxana spune:
ce or fi facand ursu si bubu? nu stie nimeni nimik?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
natynic spune:
De Ursu stiu ca pe messenger dimineata era activa si acum scrie "afara"
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bitza037 spune:
Mstela si noi la fel am facut am stat afara o ora si a inceput urletele de foame si am plecat spre casa dar imi parea rau....asa ca la jumatatea drumului m-am intors in parc si i-am dat sa manance acolo.Am lasat rusinea deoparte, ca nu mi-e usor sa urc carutul pe scarile de la intrare,ca sa mai fi iesit dupa ce manca.
IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
luny spune:
salut...am fost si noi in parc la plimbare, in 23..dragutz! Liviu a luat 10 la primul examen avut azi!!
MUFA MI_A VARSAT DE VREO 7 ORI DUPA MASA DE LA ORA 16!!..nu jet, nici foarte mult..dar oricum..cred ca nu i-a priit iar ceva din ce am mancat(niste peste marinat??)..sa vad acum cand papa iar..
Simo ma bucur ca te-ai linistit si ca Barosanul e ok!!!
Si ca e marti 13...vesti suuupeeer proaste! Tatal nasei are cancer in ultima faza, generalizat, stomac, ficat, oase..azi a aflat in urma unei tomografii,e disperata nasa mea, noua nici nu ne-a spus inca, a vorbit cu mama...a zis ca botezul merge inainte, dar va dati seama ce e in sufletul lor..si daca se intampla ceva pana atunci, nu pot sa am pretentii de botez, nu?....ce facem?..offf..si de 1 mai am fost la ei, l-am vazut pe bietul om, era in curte, slabise ce-i drept si zicea ca-l doare inexplicabil un picior, si acum..nu-mi vine sa cred!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
cuscra am fost pana in mall sa-i caut lui Mufa pt botez la Debenhams, dar salopeta care-mi placea era de fapt d-aia scurta, de vara, asa ca no tzol festiv inca! si eu vreau sa iesim afara de 2 ri, am facut asa de cateva ori, n-are ce sa strice, mai ales ca vin caldurile!
simo arata bine cheliosul tau!
naty si eu ma duc vineri la tanti aia pt piciorus, doar sa-mi arate cum sa-i fac masajul, nu sa merg numai la ea..poate nici nu mai e cazul...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VioletaH spune:
Tipa asta Ivan, numai de numele ei aud, alta ca ea nu mai e in tot Bucurestiul?? Eu cred ca e in aranjamente cu anumiti medici, in special cu cei de la Medlife - cred ca le da comision. Ce si-au zis, daca au oamenii bani sa nasca la Medlife sunt un target bun si pentru Ivan si vor scoate banu, ca deh, ce nu face un parinte pt copil... Eu cred ca nu au nimic bebeii la picioruse, daca veti intreba alt medic decat cel care v-a recomandat-o pe Ivan
cred ca va va spune adevarul. Si chiar daca e ceva, de regula piciorusele se rezolva singure odata cu cresterea, asa scrie prin carti.
Nu mi-o luati in nume de rau, asta e parerea mea, asa par lucrurile vazute de mine din avion
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
mussara2000 spune:
Sera buna.
La noi e asa o zi frumoasa si calduroasa ca am stat si eu si bebe in bluzita cu mainici trei sferturi.
Ei dar la noi prinzi o saptamana faina si 3-4 luni ploua sau o zi cu soare si 29 ploaie.
Si eu cred ca piciorusele se dezvolta cu timpul, asa ni-a zis si noua medicul.
natynic spune:
quote:
Originally posted by VioletaH
Tipa asta Ivan, numai de numele ei aud, alta ca ea nu mai e in tot Bucurestiul?? Eu cred ca e in aranjamente cu anumiti medici, in special cu cei de la Medlife - cred ca le da comision. Ce si-au zis, daca au oamenii bani sa nasca la Medlife sunt un target bun si pentru Ivan si vor scoate banu, ca deh, ce nu face un parinte pt copil... Eu cred ca nu au nimic bebeii la picioruse, daca veti intreba alt medic decat cel care v-a recomandat-o pe Ivan
cred ca va va spune adevarul. Si chiar daca e ceva, de regula piciorusele se rezolva singure odata cu cresterea, asa scrie prin carti.
Nu mi-o luati in nume de rau, asta e parerea mea, asa par lucrurile vazute de mine din avion
Este exact ce i-am spus si eu lui Ccris azi...pe de alta parte, ca parinte, cand ti se zice ca trebuie facut ca sa nu fie probleme la mers mai tarziu...poti oare sa treci asa usor peste recomandare?...Oricum, tariful e scandalos!
Naty
Iulia mea