Puiuti de Randunici 2008!! (11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

acu e out cu mama...poate o potoleste aerul, soarele..
multumesc tuturor randunicilor de bun-venit!
Naty: guraliva e Raisa Ioana, sosita pe 30.04; 39 sapt; 3,400 kg; 53 cm.; cezariana de mirela popa, medlife, apgar 9. eu 23.10.82

Mergi la inceput

maine facem 2 saptamani. ar trebui sa incepem vigantolul, conform indicatiilor de la medlife. dar! dr. pediatru la care m-am inscris, mi-a dat reteta pt vitamina D3, tot 2 pic/zi. zice ca se absoarbe mai bine, ca e mai bun..etc. a mai auzit, schimbat cineva treaburile ast? ca nu-s ce sa fac..:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Alice,ai mare dreptate...incerc sa ma controlez,dar nu intotdeaua reusesc,mai ales cand e vorba de sanatatea copiilor.Daca stau sa ma gandesc,frica asta absurda legata de binele copiilor o am de cand a avut David accidentul cu bicicleta,si eram si gravida in luna a 4...atunci am crezut ca mor...
Mamaruta,iti urez si eu Bun venit!si pune niste poze sa-ti vedem si noi Printesa

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

tot asa zapaceala: la medlife au zis fara ceai, iar dr. mi-a dat pt colici infuzie de tei&cimbru&musetel si bonisan. ceai nu i-am dat, inca..daca abia poate inghiti lapticul, la ce sa-i aglomerez stomacelul cu apa chioara? bonisanu a constipat-o si atat, nu-i mai dau nici d-asta.ieri i-am dat sab simplex 15 pic, pe la 1 dimineata..si de atunci nimic..parca mi-e teama s-o indop. cred ca-i mai dau iar inainte de urmatoarea masa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

ia vedeti aici un chelios http://good-times.webshots.com/photo/2310515840102426993cNbOoA
scuzati claritatea ,dar sunt facute cu telefonul

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

poze inca nu stiu sa postez...ma documentez repejor. a! inca una de la dr.pediatru (care e o dr. renumita pt tratamentele naturiste, total impotriva medicatiei excesive): la crizele puternice de colici, cand nu mai rezistati, 2-3 pic algocalmin in ceai. asa zice, asa o fi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

luny, cuscra, gata shoppingul? cu rezultate sau fara? nora-ta nu sta in fundulet f mult, adica juma de ora max in scaunul de masina, sau in leganut...atat, dar nu la 90 de grade, ci mai relaxata oarecum...ce face Mufa mic si razacios?

naty acum ca te-ai hotarat tu sa cumperi aparatoare de ploaie cred ca o sa fie numai zile cu soare, fara strop de ploaie!

alice

cleme

noi am fost in parc, a fost bine, si ma gandesc sa-i schimb programul, sa mergem de 2 ori in parc, o data dimineata si o data dupa amaiaza...oare o fi bine??

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ce fain e cheliosul, Simo! Stela, e super ginere-tu, vezi sa nu fii o soacra rea!
Ma bucur ca nu are nimic puiul, lasa, va creste si stomacelul lui manca-l-ar mama de hulpav si va primi mai usor lapticul. Asa ca Doamne fereste sa nu treci pe formula!
Mamaruta, pai daca algocalminul e pe lista medicamentelor interzise mamei cand alapteaza, de ce l-ai pune in ceaiul copilului?? Pe langa ca...oricine a inghitit vreodata o fiola de algocalmin stie bine ce oribil e!
Cu vitamina D-si mie mi-a dat chiar un flacon pediatrul, zicand la fel ca se absoarbe mai bine. Astept sa termin flaconul de Vigantol la sf lunii si o sa-i dau din aceea. Pt poze fa-ti cont pe community.webshots, uploadeaza pozele si copiaza linkul aici. Si fa-ti si o semnatura draguta-dai click sus pe contul meu->profil personal.
Am fost in gradina Botanica si, ce sa vezi? Primesc deodata sms: "Naty eu sunt in Botanica, nu vii si tu?"-Ccris . Fusese cu Andreea si cu randunoiul la madam Ivan aia a voastra care i-a luat 70 ron pt "evaluare" si in continuare 43 ron/sedinta si trebuie sa-i faca de 3 ori pe saptamana!!! Frate, asta-i jaf la drumul mare-ca doar nu-i reconstruieste picioarele; mie nici macar nu mi s-a parut ca l-ar avea stramb, dar ma rog...cu copilul tau nu te poti risca la nimic. Oricum, tariful mi se pare INADMISIBIL.
Asa ca vad ca ma intalnesc zilnic cu randunici, ceea ce-mi place la nebunie! Cleme, Roxy, v-am dus dorul si voua!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

naty si noi v-am simtit lipsa, ca noi (adik eu cu cleme si printesele) ne-am intalnit azi intamplator! maine vin si eu in botanica, pt ca treb sa ajung la ANEFS la un medic care face gimnastica recuperatorie sa se uite la piciorul asta ca iar ma dispera si mi s-a contractat si un muschi pe spate de mor! asa ca poate ne vedem p-acolo, cine stie...

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

simo, dar are parut, nu e chelios bb! si ce mare si falcos e!!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput