Puiuti de Randunici 2008!! (11)
Raspunsuri - Pagina 19
natynic spune:
quote:
Originally posted by Kya
Imi vine sa ma arunc de la etaj! Fii-mea URLA in continuu de vreo ora. Nu se potolesti cu nimic, nici plimbata, nici leganata, nu vrea nici suzeta, nimic. Ce-o avea frate, ca doar satula e, schimbata e...
Facem cu schimbul cand eu, cand randunoiu, dar ne-a capiat!!! Si aseara a fost la fel de agitata, cu greu s-a lasat adormita, azi la fel. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi la noapte...!!!
La noi asta se intampla in FIECARE seara, intre 22 si 24, apoi gata. Dar intre orele alea nu putem face NIMIC nici unul...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
lyvy spune:
Stela, eu ii dau san la fiecare masa, dar la 3 dintre mese mai dau si bibe, asta pentru ca nu face fata sanul, laptele e mai putin, dar se reface el peste noapte!!!
Nu ma mulg pentru ca n-am ce si pentru ca nu pot cu pompa, ma doare cand o pun si nu scoate nimika, mai bine ma mulg manual cand e nevoie, destul de rar.
Naty, Luny, deocamdata eu folosesc caciulita!!! E naspa, dar ce sa-i faci!!
Foite am folosit o singura data si m-am iritat rau, plus ca si puteau intr-un anume fel.
Cu steriletul nu prea sunt de acord, din cauza ca intretine local un proces inflamator continuu.
Cu anticonceptionalele ma mai gandesc, am mai folosit inainte!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
cleme spune:
Fetele care ati renuntat la alaptat sau cine stie de ieri de cind am renuntat la alaptat mi s-a umflat pieptul fff tare si ma doare de mor, imi vine sa pling de durere, am inteles ca e normal sa se intimple asa. Am fost ieri la farmacie si mi-a dat pt oprirea lactatiei Brocriptin si am luat aseara si azi cite o pastila insa de la ele mi-a fost foarte rau (stari de greata si voma, plus ca nu am putut minca nimic azi din acest motiv) asa ca acum am cumparat Dostinax si intrebarea mea e pot sa iau din asta in seara asta sau miine si cite pastile tb sa iau? A si in afara de comprese cu gheata ce mai pot folosi ca nu mai pot de durere????
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
amira_roxana spune:
cleme, imi pare rau ca nu te simti bine
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
naty sau alte fete care au idee: fizioterapia afecteaza alaptatul?
pozici
pozici noi
Kya spune:
Off, gata, a adormit! Saraca la cat a urlat, trebuia sa si oboseasca...
Naty vai de voi! Noi pana acum nu ne-am confruntat cu crize din astea, si sper sa treaca repede.
Stela nu cred ca erau colici. Ca nu se stramba de burtica. Ea la colici face altfel. Acum pur si simplu urla. Mai facea pauza cateva secunde (ca sa credem noi ca s-a potolit ) si pe urma o lua de la inceput.
Lyvy poate daca te si mulgi se umplu sanii mai repede. Stiu ca doare cu pompa, dar cine stie...
Ariel nici Sanziana nu prea a crescut in greutate asa cum as fi vrut eu. S-a lungit in schimb. Eu completare ii dau de mult, pentru ca de la laptele meu nu se satura. E bun, dar prea putin. Si la san sta si se lalaie cate o ora, dar nu mananca nici destul nici eficient. Asa ca ma mulg (ies cam 100-110 ml) si ii dau cu biberonul. Macar asa mananca tot odata, si stiu si cat a luat. Si apropos de lapte putin, ai incercat sa iei Galafor? Stimuleaza lactatia.
Noi avem tot aceeasi problema cu constipatia mama ei de constipatie. Aveti idee daca exista vreun aliment pe care pot sa-l mananc eu si sa aiba ea scaun?
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
Buna seara!
Multumim ca v-ati gandit la noi! Ilinca e un pic mai bine, a trebuit saii dau antibiotic! Din pacate am racit si eu, gaze tot nu avem( e un intreg scandal-o sa va povestesc eu later!)!
Cleme ia Dostinex 1/2tb la 12 ore! Mie mi-a folosit mult Asprina 3tb/zi ( recomandata de Delphin pe care o pupacesc!) insa la o saptamana de la intrerupere inca ma mai doare un san destul de rau!
Mai scriu dupa ce culc copii ( daca mai sunt in stare!)
tot stolul, fara exceptie!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Kya spune:
Si mai vroiam sa spun:
Cleme imi pare rau, dar o sa treaca. Comprese reci si rabdare sa inceapa medicamentele sa-si faca efectul.
Luny mai du-te la un ortoped sa vada piciorul lui Mufa. Eu cel putin asa o sa fac. Daca va fi cazul neaparat ma duc si la Ivan. Dar acum ca stiu si ce preturi are... Mi se pare exagerat. Si am aceeasi intrebare: este singura din tot orasul????
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
amira_roxana spune:
tuchi bine ca ilinca e mai bine. eu zic sa ii dati in judecata pe aia de la gaze, pe bune!
pozici
pozici noi