Puiuti de Randunici 2008!! (11)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
cleme spune:
Tuchita multumesc de raspuns si sanatate multa Ilincai, pacat ca s-a ajuns la antibiotic dar uneori asta e singura solutie. Cite pastile de Dostinex tb sa iau pt. ca tipa de la farmacie mi-a zis ca 3 sint de ajuns e bine?
Kya si asa e trece dar pina atunci
. Si a mea are momente cind urla asa si nu o linisteste nimic, eu cred ca fac asa cind sint mult prea obositi si nu reusesc sa adoarma asa ca tot cu rabdare se rezolva si asta.
Cit despre foite am folosit si eu in "tineretile" mele si mi s-au parut cam scirboase, acum ma gindeam sa-mi pun sterilet ca ultima data cind am luat anticonceptionale ajunsesem cu libidoul 0 plus ca m-am pricopsit si cu o candida de toata frumusetea
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cleme spune:
Roxana in caz ca reusesc sa ies miine din casa te sun, azi mi-a fost mult prea rau ca sa ies undeva, noroc ca a venit rindunoiul mai devreme si l-am trimis cu pitica pe afara, bine tot a tb sa cobor si eu la un moment dat pt ca nu e in stare sa-i dea biberon, cica nu stie cum s- tina
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
clauclau spune:
Kya, bine ca s-a linistit micuta, stiu cum e plansul asta! La mine mai face asa urat cand este deochiata si-i derulez "Tatal nostru" pana se linisteste! Si din pacate se deoachie foarte repede si usor!!!
Cleme, sper sa te simti mai bine maine, cred ca-i tare dureros.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Fetelor, daca faceti abonament la dr Ivan, va costa sedinta 37 ron, deci abonamentul de 10 sedinte costa 370 ron. Doar prima oara se platesc 70 ron cand are loc evaluarea, nu doar a piciorusului, ci a intregului corp. Il dezbraca pe bebe complet si-i controleaza toate cele.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
lyvy spune:
Cleme, sunt suficiente 3 tabl, sau chair 2, in prima faza, dar la carte scrie ca pentru prevenirea lactatiei se ia1 mg de 2 ori/zi timp de 14 zile. E normal sa-ti fie rau de la Brocriptina, asta e din pacate efectul secundar cel mai urat si cel mai frecvent, poate duce la varsaturi foarte violente.Dostinexul e putin mai bland, dar tot provoaca stare de rau.
Din pacate tratamentele cu Brocriptina si Dostinex, sunt cam singurele pentru inhibarea lactatiei si cel cu Dostinex e foarte costisitor, dar daca-i musai n-ai ce face.
Tuchita,
Daca imi mai intra o data reclama de la Pampers imi inchid calculatorul
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Simo27 spune:
L-am dus pe David la circ...tare fericit a fost!Barosanelul a ramas cu buni,ca ma cam capiase de atatea urlete...nu stiu ce are,nu sunt colici,dar daca il las singur e clar ca urla...l-am invatat zilele astea doar in brate,sa fie cineva langa el sa nu se incece cu voma,sa il supraveghem si deja face ifose daca e lasat singur...vai de mine,ce ma asteapat!offf-acu doarme ca un ingeras!maine la 10 sun dr sa vedem la cat ne zice sa mergem la eco...am emotii cat casa,ca mi-e frica....daca e grav?!?!-merg sa fac un dus si revin
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
lyvy spune:
Mama ce ma enerveaza chestia asta care intra in continuu de la Pampers, numai la mine sau si la voi intra????
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
quote:
Originally posted by lyvy
Mama ce ma enerveaza chestia asta care intra in continuu de la Pampers, numai la mine sau si la voi intra????
Livi Mamica deIris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
si la mine intra, ma scoate din sarite rau!!uite-o chiar acum, scriu pe NV ca-mi acopera o parte din fereastra!!
![](icon_smile_angry.gif)
![](icon_smile_angry.gif)
LUNY
![](al9leacer.gif)
![](bebic.gif)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mussara2000 spune:
si la mine apare e chiar inervanta. pot sa faca reclama cat vor dar nu sa incurce lumea
gudinde spune:
lyvy stai linistita ca si pe noi ne fericeste reclama.
Tuchita este inacceptabil sa nu ai gaze de atata timp. Si acum cu Ilinca bolnava ... n-ai la ce fierbe apa pt un ceai. Nu se poate! Fa scandal, suna tu la distrigaz, ameninta-i .... anything.
delphinas sunt 2 d in ID-ul meu: GUDINDE
Naty inca cateva iesiri de genul asta si-ti vei recapata toata garderoba.
gecko te-a mancat ratonul?
Fetelor, ce-o fi cu gecko?
Bai frate ... de 5 ori am inchis reclama cu Pampers ca sa pot scrie mesajul
Na! Asa m-am enervat, c-am uitat ce vroiam sa-i spun lui ariel