Puiuti de Randunici 2008!! (11)
Raspunsuri - Pagina 18
mussara2000 spune:
mersi scumpelor pentru sfaturi.
Pai a adaugat in kg. are 8 saptamani si are 5.kg 700g. dar poate e mai mancacios el, dar azi a fost culmea ,,parca au carat soriceii din el'' sau poate si starea mea se transmite lui, n-am prea fost bine dispusa.
amira_roxana spune:
naty, iti tin pumnii pt vaccin. ap
apropos de vaccin, am o prietena cu o pitik de 2 luni jumate si o suna medicul pediatru al fetitei sa-i spuna ca i-a luat pentaxim si cand doreste sa vina sa il faca?! asta cu toate ca prietena mea nici macar nu i-a zis ca ar vrea sa-i faca pentaximul. ea vroia infanrix si dr s-a ofticat si ii zice: lasa draga, il platesc eu din banii mei daca tu nu mai vrei sa il faci copilului. faza si mai tare este ca respectivas dr. e si medicul pediatru al piticei mele, asa ca astept sa ma sune si pe mine!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
luny spune:
e rac, Naty!!..bafta cu vaccinul, si noi il facem maine sau poimaine dupa masa, dupa ce rezolvam cu Ivan...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
amira_roxana spune:
quote:
Originally posted by luny
e rac, Naty!!..bafta cu vaccinul, si noi il facem maine sau poimaine dupa masa, dupa ce rezolvam cu Ivan...
si al meu!
pozici
pozici noi
natynic spune:
Al meu e Gemeni...pe aproape!! . Fi-v-ar Ivan sa va fie, ca iar ma enervez! Poate sa fie buna pe cat o laudati voi...ca medic, eu zic ca un OM nu pune tarife atat de mari pt niste COPII atat de mici...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
quote:
Originally posted by natynic
Al meu e Gemeni...pe aproape!! . Fi-v-ar Ivan sa va fie, ca iar ma enervez! Poate sa fie buna pe cat o laudati voi...ca medic, eu zic ca un OM nu pune tarife atat de mari pt niste COPII atat de mici...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
eu sunt de acord cu tine, dar ce sa fac, zi tu?..unde sa ma duc in alta parte, pt linistea mea, ca nu stiu pe altcineva?..intentionez sa ma duc doar pt o evaluare si atat, sa ma inevete sa fac eu acasa masajul...
amira_roxana spune:
da, luny, ai dreptate. nu poti sa nu te duci, chiar cu pretul respectiv. dar poti sa mai ceri o parere a unui alt dr, zic si eu!
pozici
pozici noi
luny spune:
ia sa vedem, am 'montat' primul Pampers nr.3..e total diferit de Happy..sunt curioasa cum se comporta la parturile fortoase cu kk ale lui Mufa!
Kya spune:
Imi vine sa ma arunc de la etaj! Fii-mea URLA in continuu de vreo ora. Nu se potolesti cu nimic, nici plimbata, nici leganata, nu vrea nici suzeta, nimic. Ce-o avea frate, ca doar satula e, schimbata e...
Facem cu schimbul cand eu, cand randunoiu, dar ne-a capiat!!! Si aseara a fost la fel de agitata, cu greu s-a lasat adormita, azi la fel. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi la noapte...!!!
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
kya.colicii or fi
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"