Puiuti de Randunici 2008!! (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Daca-i asa,cred ca ma bag si eu la niste foite..
Luny
Asa e,Elara,tot greu este cu alaptatul..dar suport cat o fi,cand nu o mai fi,asta e..M-am mai obisnuit si eu,nu mai plang de durere,dar tot nu e o placere cum spun alte fete,fiindca sfarcurile sunt in continuare super crapate si asta din cauza ca ea are gura f puternica si cand apuca,pai apuca.Plus ca uneori nu prinde bine mamelonul si o data prins e chin mare sa i-l mai scot,fiindca in lupta noastra imi face si mai mare rana..si uite asa..Nu am ce face..asta e.O sa treaca!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Stela, ii dau preparatul de colici inainte de masa, n-as putea dupa ca s-ar duce imediat cand regurgiteaza lapticul. Sau daca uit inainte de masa il dau la o ora dupa cand nu mai exista riscul sa-l vomite. Dar in general, inainte. La noi merge super, nu mai am probleme cu coliceii, decat foarte rar si criza usoara, fara plansete, doar sacaiala. Sper sa mearga si la voi la fel!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Merci Clau.Deocamdata nu stiu daca merge preparatul,poate totusi,ceva ceva e mai bine,dar mai vedem in continuare..Sper din tot sufletul sa scapam,ca nu mai pot..le-am incercat pe toate.
Infacolul a mers f bine,scapasem de colici,cum am mai zis,dar s-a terminat si nu are cine sa imi mai dea ca nu se face la noi..
Tu tot la 8 ore ii dai??
Apropo de cei in varsta carora li se pare f ciudat copilul fara caciulita sau subtire imbracat (De ce or avea in cap atata cocolosire?Daca lor le e cald,copilului oare nu i-o fi?),ieri,era in parc un tataie cu fetita bebelus in carucior.Si era o canicula..pana si eu i-am dat caciulita fetei jos si am descheiat-o la bluza...iar el,imbracase fetita cu 2 costumase,asta fiind ok,insa era acoperita pana in gat cu o paturica groasa tip saculet...

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Stela, ii dau dimineata in jur de 9, apoi la 2 sau 3 dupa amiaza si seara, dupa baita , pe la 9 sau 10. S-a obisnuit cu orele astea si-i merge bine asa. Inca n-am uitat saptamanile alea cumplite cu colici foarte durerosi cand plangea rau de tot..., pana am descoperit acest preparat! Eu o sa-i mai dau 2-3 saptamani si gata, sper sa nu mai avem dupa 3 luni.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ce o fi facand Tuchita cu Ilincutza bolnava?
Am uitat sa va zic ca am vorbit cu pediatrul si maine vine sa-i faca vaccinul; il are el, Infanrix, 240 ron . Am niste emotii...dar el a zis ca gata, are 4 kg, i-l putem face fara griji. Plus ca as vrea sa fie treaba asta facuta inainte de botez (si la distanta de acesta). Sa-mi tineti pumnii; sper mai ales sa nu-si piarda pofta de mancare care acum, slava Domnului, e mare -ptiu, sa nu-i fie de deochi!
Luny, ma documentez imediat si eu despre foite. Partea mai dificila e ca noi la capitolul suntem extrem de spontani -ar fi cam ciudat sa ne apuce si eu "Stai pui, un pic, ca trebuie sa bag foita"

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu am vazut azi o tipa care imbracase bebele in combinezonul ala de iarna, ala groooos, vatuit, si avea si gluga in cap!..si am vazut bine pt ca impingea la carucior, dar bebe era pe umar ca plangea! de ce oare?!...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

luny, chiar nu e de glumit cu protectia. ti-am zis ca si mie dr. Popa mi-a spus exact acelasi lucru ca si tie, insa am auzit f multe cazuri de femei care au ramas insarcinate asa. cica ar fi eficient doar daca bb ar goli complet sanul cand papa. Amira e bine, o legan pe picioare si cu o mana scriu.

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, nici nu ma mir, ca asa si noi!...d-aia am si renuntat la ele, ca nu prea reuseam sa le 'sincronizam'!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

bai eu am vazut-o pe una acum 2 zile cand m-am intalnit cu cleme si naty imbracata cu cojoc si cu cizme in picioare!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mdea...Luny, am googalit. Cica dupa foita aia si dupa trebuie sa faci dush la minim 3-4 ore . Nu-mi convine!
Apropo de coincidentele noastre, Luny, randunoiul tau ce zodie e?
Ce chestie, fetelor...am ajuns sa vorbim de contraceptie...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput