Puiuti de Randunici 2008!! (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by amira_roxana

eu am avut o zi de tot kk! dimineata la 7 dupa ce a mancat pitik, a inceput sa sughita si eu in toata desteptaciunea mea, ma gandesc sa o calmez cu zeama de lamaie. si in loc sa -i dau si eu 2 picaturi, ca toate mamele, ii umplu lingurita copilului si i-o indes pe gat. bineinteles ca ca a vomitat tot laptele supt inainte. poate data viitoare o sa- fac un fresh de lamaie, la cat sunt de .

si ca si cum nu era suficient, era sa o scap si din brate, deoarece m-am impiedicat de un pres la un prag si mi-am luxat glezna! asa ca imi vine sa

[quote]

naty, nu am stat decat putin in Botanica, pt ca dupa aia m-am dus la o prietena la curte. oricum am de gand sa-mi fac si eu abonament si sa vin dimineata acolo, adik pe la 11.

Oricum, loc mai curat, mai linistit si mai ingrijit nu exista in tot Bucurestiul. Iar vara pe canicula e cu 1-2 grade mai racoare.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Auzi, mai Stela, eu cred ca i-ai dat spaga doctorului sa abureasca randunoiul ca inca n-ai voie la seara cea mare . Si stai linistita, n-am crezut nici o clipa ca razi de mine. Si n-am auzit in viata mea de foite, ce-i aia? Zi si mie, ca oricum caut o solutie "pana una-alta".

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

quote:
Originally posted by natynic
plec cu un rucsac mai mare, iau si pampersi si servetele si un cearceaf absorbant si in caz de ceva asta e, o pun pe o banca si-i dau chilotii jos . Dar sigur mai inventeaza ea ceva...de fapt cred ca si-a pus in cap sa ma mai slabeasca rapid pana la botez, ca sa-i arate mami bine, ca in ultimele zile ma tot fugareste la intorsul acasa!
Stela, Miha era deja in magazin cand m-a sunat , ea intelesese ca tu nu vrei set de rezerva; biberonul are oricum tetina nr 1, dar vezi ca aia e pt 0-3 luni, eu am cerut nr 2 ca deja merge cu un flux mai puternic, nu se ineaca.

Naty
Iulia mea

Aha,eu m-am gandit sa merg pe nr 1 inca,oricum,fiindca a mea se ineaca tot timpul.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cuscra esti prea tare, pe bune!..da' cuscru ce-ti facu?..nor-mea e bine acum, nu?!
naty foite anticonceptionlae am folosit si eu la un memoent dat, sunt ca niste...foite,seamana cu celofanul, dar sunt foarte moi, se fac sul, se introduc, se asteapta cam 10 min, timp de 'joaca', si se trece la fapte ignorand chestia care inauntru s-a topit si se face gelatinoasa!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by natynic

Auzi, mai Stela, eu cred ca i-ai dat spaga doctorului sa abureasca randunoiul ca inca n-ai voie la seara cea mare . Si stai linistita, n-am crezut nici o clipa ca razi de mine. Si n-am auzit in viata mea de foite, ce-i aia? Zi si mie, ca oricum caut o solutie "pana una-alta".

Naty
Iulia mea

Nu rade,ca nici nu stiu cum sa-i spun randunoiului, care sigur mi-a pus gand...Saracul de el,cand o auzi...
Dr mi-a zis sa iau foite contraceptive.Am dat search si scrie multe despre ele,numai ca mi se pare cam ciudat sa stau sa introduc asa ceva...dar daca va trebui...

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

Aoleu,Luny,chestie gelatinoasa?Suna naspa..

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

Mussara,eu as zice sa-i dai completare,e clar ca mai vrea copilul sa manance.Asa facea si a mea si pana m-am decis la completare simteam ca innebunesc.Asa ca pediatra a fost de acord cu mine.dar conteaza si cate kg a luat.
Irina,sigur ca-ti arat modelul de invitatie creat de mine si care imi place mult.Da-mi o adresa de mail sa-ti trimit.
Of Roxana,ce peripetii.
Of,tuchita.
Luny,eu nu as merge pe varianta cu safe cat alaptezi,doar daca nu te-ai supara sa mai vina repede un Mateias.La mine nu se pune problema fiindca 1.e cezariana,2.nici nu as mai vrea asa repede ca as ceda nervos si 3.nu as face avort,Doamne fere.Mie mi-a spus clar dr ca e risc si se poate ramane,asa ca...

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by mstela

Aoleu,Luny,chestie gelatinoasa?Suna naspa..

Stela,
Pozici

eram sigura ca asa o sa spui!!nu e chiar asa naspa cum suna, se topeste acolo si nu incomodeaza cu nimic!
..nu vrem alt bebe in viitorul apropiat, as vrea de fpat, dar nu se poate!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Stela, foite am folosit si eu in "tineretze". Nu e mare chestie se folosesc cum zice Luny.
Chiar imi pare rau ca iti e asa freu cu alaptatul. Eu m-am adaptat...am trecut si peste partea ca imi albeste sfarcurile... s-au adaptat si ele..ori eu suport mai usor... se albest mult mai rar si nu mai dor asa rau... M-am obisnuit si sa ma "suzeteasca" uneori pana adoarme...ba chiar imi face si mie placere sa o vad cum se alinta..fiindca nu ma doare...

Vorbind despre contraceptie: mie dr mi-a zis ca 2 luni sa folosesc obligatoriu prezervativul.

Bubu, vezi ca exita o crema f buna pentru cicatrizare..e excelenta. Se numeste Actovegin. Am auzit de ea de la mama ca o folosesc la pacientii cu escare (ea lucand pe sectia de neurologie, deci multe cazuri de paralizie) si da rezultate miracol.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)

www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Inca un album

Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am fost si noi vreo 2 ore pe afara si tare bine a fost, acum ma inteleg cu ea, mai si caraie, dar in general a inceput sa-i placa. Normal, daca o imbrac subtire si fara caciulita!!! Dar sunt femei in varsta care trec pe langa mine si zic: aaa, fara caciulita, nu e bine mama ce faci!!!! La ce s-or baga frate cand nu le cere nimeni parerea?

Eu am lapte din belsug fetelor, nici nu ma gandesc la completare! Si este o reala placere sa alaptez, ea e super fericita, ma apuca cu manutele de sani si dupa ce se satura se joaca acolo cat o las eu!

Bineinteles ca si ea isi suge pumnisorii imediat dupa alaptare, nu are nici-o legatura cu foamea, este pur si simplu placerea de a suge ceva si pentru ca suzeta nu o suporta suge la pumnisori sau daca o tin in brate ma suge pe mine pe unde apuca!

Deci , Mussara, daca puiul doarme bine si e linistit, nu-i baga completare!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput